Verwijzing in seconden

ONTDEK HET GECONNECTEERDE NAVIGATIEPACK

ONS NIEUWE AANBOD NAVIGATIEDIENSTEN

Verkeersinfo, locatie en prijzen van tankstations, beschikbare parkeerplaatsen, weer, openbare elektrische laadstations, interessepunten of gevarenzones*. Alle realtime navigatiediensten zijn voortaan via het Navigatiepack geïntegreerd in onze wagens. Dit Pack omvat twee diensten:

  • Real Time Traffic by TomTom Services
  • Speedcam by TomTom Services

* Standaard of in optie, naargelang het model en de uitvoering.

REAL TIME TRAFFIC BY TOMTOM SERVICES

REIS MET EEN GERUST GEMOED

Het navigatiesysteem van onze wagens omvat voortaan TomTom 3D-navigatie. Het laat je toe je verplaatsingen te organiseren en te optimaliseren, bijvoorbeeld door je tijd te laten winnen door files te vermijden. Bovendien helpt het je nog waakzamer te zijn achter het stuur. Zo kom je in alle rust op je bestemming aan.VERKEERSINFO IN REALTIME

TANKSTATIONS

BESCHIKBARE PARKINGS

WEERSVOORSPELLINGEN

LAADSTATIONS

Scherm van de geconnecteerde dienst 'Real Time Traffic'

VERKEERSINFO IN REALTIME

Deze dienst integreert real-time informatie in zijn begeleiding. Hij plant de optimale route naar je bestemming, rekening houdend met de staat en de doorstroming van het verkeer, de gebeurtenissen op je route (ongevallen, wegwerkzaamheden, vertragingen, enz.) en de weersomstandigheden. Met dit begeleidingssysteem optimaliseer je al je ritten in real time en dus ook de duur van je reis, ongeacht de gevaren op de weg.

Scherm 'Tankstations' voor Real Time Traffic by TomTom Service

LOKALISATIE VAN DE TANKSTATIONS EN BRANDSTOFPRIJZEN

Deze geconnecteerde dienst geeft de brandstofprijzen weer van de tankstations langs je route evenals hun gegevens. Je hoeft enkel het station van je keuze te selecteren om er naartoe geleid te worden.

Scherm 'Parkings' voor Real Time Traffic by TomTom Services

LOKALISATIE VAN DE BESCHIKBARE PARKEERPLAATSEN

Deze geconnecteerde dienst leidt je naar de parking van je keuze. Hij toont je de prijzen en het aantal beschikbare plaatsen in realtime als deze gegevens beschikbaar zijn.

Scherm 'Weersvoorspellingen' voor Real Time Traffic by TomTom Services

WEERSVOORSPELLINGEN

Deze geconnecteerde dienst toont je de weersomstandigheden op je route met voorspellingen voor de komende 5 dagen door op de kaart de weerpictogrammen en de temperaturen te tonen. Bereid je voor op de wegomstandigheden om met een gerust gemoed te rijden! De dienst toont je ook lokale interessepunten langs je route.
Scherm 'Laadstations' voor Real Time Traffic by TomTom Services

LOKALISATIE VAN OPENBARE LAADSTATIONS EN BESCHIKBARE LAADPALE

Heb je een hybride of elektrische wagen? Deze dienst toont je de openbare laadstations en leidt je naar de stations van je keuze. Enkel de gegevens van laadpalen van onze partners worden weergegeven.

SPEEDCAM BY TOMTOM SERVICES

REIS IN ALLE VEILIGHEID

Scherm van de geconnecteerde dienst Speedcam by TomTom Services

LOKALISATIE VAN GEVARENZONES

Door op het navigatiescherm de gevarenzone* weer te geven en de afstand tot deze zone, helpt deze dienst je situaties die extra waakzaamheid vereisen te identificeren en erop vooruit te lopen. De dienst is beschikbaar in alle Europese landen, uitgezonder Zwitserland en Duitsland. Deze dienst is standaard of in optie beschikbaar naargelang het model, de versie en de inschrijvingsdatum van de wagen.

*Radars in Europa (in overeenstemming met de lokale wetgeving) en gevarenzones in Frankrijk.

PROFITEER VAN ONZE DIENSTEN VOOR GECONNECTEERDE NAVIGATIE

PROFITEER VAN ONZE DIENSTEN VOOR GECONNECTEERDE NAVIGATIE

Elk jaar verandert 15 % van het Europese wegennetwerk. Om rekening te houden met deze wijzigingen, biedt Real Time Traffic by TomTom ieder jaar 2 gratis updates van zijn kaarten aan, en dat gedurende 10 jaar vanaf de aankoop van een nieuwe wagen. Ga naar je persoonlijke ruimte op MyCitroën voor bijkomende informatie.

Souscrire des services de connectivité

INSCHRIJVING OP DE DIENSTEN

Bij aankoop van je nieuwe wagen profiteer* je gedurende 3 jaar van alle diensten van het Geconnecteerde Navigation Pack. Bovendien kan je dit aanbod verlengen door je aan te melden bij de Citroën Services Store.

* Standaard of in optie, afhankelijk van het model en de versie.

Top