Verwijzing in seconden

ONTDEK CHARGE MY CAR MET FREE2MOVE

VEREENVOUDIG JE VERPLAATSINGEN IN EEN ELEKTRISCHE OF HYBRIDEWAGEN

Om het gebruik van je elektrische of hybridewagen te vereenvoudigen, koos Citroën de Charge My Car-oplossing van Free2Move. Met Charge My Car kan je je wagen opladen en met een gerust gemoed je route plannen buiten verstedelijkt gebied. Download de Free2Move app gratis op je smartphone via Google Play of de App Store.

Vrouw die haar ë-C4 wagen oplaadt via de app Free2Move op haar smartphone.

HERLAAD JE WAGEN

VIND EEN LAADSTATION

Met Charge My Car vind je beschikbare en compatibele openbare laadstations en kan je je elektrische of hybridewagen opladen via de Free2Move app op je smartphone. Met Charge My Car betaal je eenvoudig je verbruik en volg je je budget op.
Ook met de meegeleverde Free2Move-kaart kan je het opladen van je wagen starten en stoppen.

PLAN EEN ROUTE

Charge My Car stelt je op je smartphone het beste traject voor in functie van de laadstatus van de batterij, de locatie van de laadstations, de buitentemperatuur, het reliëf, het gebruik van de airco, de belading van de wagen en de snelheidsbeperkingen langs het traject.
Als je Citroën uitgerust is met een geconnecteerd navigatiesysteem, kan je het berekende traject daarnaar doorsturen. Je traject wordt bovendien in realtime aangepast in functie van het reële verbruik van de wagen.

Vrouw die een route plant op haar smartphone met de app Charge My Car.
Vrouw die net haar Nieuwe Citroën C4 wagen in de straat heeft geparkeerd.

ANDERE FREE2MOVE DIENSTEN

WIN TIJD

Met Free2Move kan je je parkeerplaats reserveren in de luchthavens, de treinstations en de stadscentra
Free2Move biedt daarnaast talloze aanvullende diensten, zoals het reinigen van je wagen, de olieverversing, het vullen van de tank of zelfs een valet service.

Top