Bekijk de inhoud
Bekijk de inhoud
Services connectés

CITROËN GECONNECTEERDE DIENSTEN

Navigeer over de wegen in je Citroën met een ruime keuze aan geconnecteerde diensten. Ze zijn veilig, leuk én nuttig en nemen je mee op onvergetelijke reizen.
MYCITROËN-APP: Diensten vanop afstand voor je gemoedsrust
E-remote Control
Om je dagelijks leven eenvoudiger te maken, kun je je wagen voorverwarmen en een oplaadbeurt vanop afstand plannen. Gemoedsrust in slechts één klik!
Beheer vanop afstand
Vergrendel en ontgrendel je wagen vanaf je smartphone en lokaliseer hem aan de hand van zijn claxon en lichten. Allemaal vanop afstand!
Trip planner
Bespaar tijd op je reis door met je smartphone je route naar je navigatiesysteem te sturen. Heb je een elektrische wagen? Wij stellen de beste route voor met oplaadpunten onderweg. Laat je in alle rust begeleiden.
E-onderhoudsboekje
Gedaan met het archiveren van papieren facturen! Het 100% digitale e-onderhoudsdossier houdt je onderhoudsgeschiedenis en de datum van je volgende onderhoudsbezoeken bij.
Tele-onderhoud
Rij veilig dankzij deze dienst, die je waarschuwt in geval van problemen of voor een noodzakelijk onderhoud aan je wagen.
MYCITROËN DRIVE: diensten ontwikkeld om met gemoedsrust te reizen

Geconnecteerde Navigatie Pack

Voor een vlottere rit kun je gebruikmaken van diensten zoals realtime verkeersinformatie en waarschuwingen bij het naderen van gevarenzones. Je bestemming bereiken was nog nooit zo eenvoudig!
Free2Move Esolutions
Maak je reis een stuk eenvoudiger door snel oplaadpunten te vinden via de app.
Mirror screen
Gebruik je smartphone veilig tijdens het rijden door je favoriete toepassingen te kopiëren op het scherm van je wagen.
MYCITROËN ASSIST: Diensten voor een zorgeloze rit
SOS & Assistance
Geniet van bescherming waar je ook bent, met de noodoproep- en hulpdienst, die je snel hulp biedt bij een ongeval of pech.
Geconnecteerde verzekering

Bespaar geld door je in te schrijven voor deze aanbieding. De inschrijving is niet bindend!

Hoe beter je rijdt, hoe meer je bespaart.

MYCITROËN PLAY: Diensten om te ontspannen tijdens pauzes
Amuseer je met familie en vrienden door spelletjes uit je kindertijd te spelen op het scherm in je wagen, wanneer je geparkeerd staat of ergens moet wachten.