Bekijk de inhoud

DE GECONNECTEERDE DIENSTEN VAN CITROËN

Navigeer zowel op de weg als in uw Citroën met een uitgebreide waaier geconnecteerde diensten. Ze zijn veilig, leuk en nuttig en laten u genieten van onvergetelijke ritten.

EEN AANRAAKTABLET AAN BOORD

Het Citroën Advanced Comfort-programma legt ook de nadruk op connectiviteit door in het midden van het dashboard een aanraaktablet te integreren. Stel uw wagen in en krijg toegang tot het multimediasysteem, uw telefoon, de airconditioning en het navigatiesysteem. Voor uw veiligheid kunt u hem bedienen met de spraakherkenning.

CITROËN CONNECT PLAY

De Mirror Screen-technologie, die compatibel is met Apple CarPlay™ en Android Auto, maakt het mogelijk om een gsm te verbinden en het scherm te kopiëren naar dat van de wagen. Bekijk alle compatibele apps en bedien ze vanaf de aanraaktablet.

CITROËN CONNECT NAV 

Bedien alle functies van Citroën Connect NAV vanaf de aanraaktablet. Het navigatiesysteem met TomTom Traffic informeert u in real time over de verkeersomstandigheden en de beschikbaarheid en tarieven van parkeerplaatsen op uw route. Het systeem waarschuwt ook visueel en auditief voor gevarenzones op uw route.

CITROËN CONNECT ASSIST 

Dankzij de Citroën Connect Box kunt u uw geconnecteerde diensten activeren door op de ‘SOS’-knop te drukken. Bekijk de video voor meer informatie.