Bekijk de inhoud

DE GECONNECTEERDE DIENSTEN VAN CITROËN

Navigeer zowel op de weg als in uw Citroën met een uitgebreide waaier geconnecteerde diensten. Ze zijn veilig, leuk en nuttig en laten u genieten van onvergetelijke ritten.

EEN AANRAAKTABLET AAN BOORD

Het Citroën Advanced Comfort-programma legt ook de nadruk op connectiviteit door in het midden van het dashboard een aanraaktablet te integreren. Stel uw wagen in en krijg toegang tot het multimediasysteem, uw telefoon, de airconditioning en het navigatiesysteem. Voor uw veiligheid kunt u hem bedienen met de spraakherkenning.

CITROËN CONNECT PLAY

De Mirror Screen-technologie, die compatibel is met Apple CarPlay™ en Android Auto, maakt het mogelijk om een gsm te verbinden en het scherm te kopiëren naar dat van de wagen. Bekijk alle compatibele apps en bedien ze vanaf de aanraaktablet.

CITROËN CONNECT NAV 

Bedien alle functies van Citroën Connect NAV vanaf de aanraaktablet. Het navigatiesysteem met TomTom Traffic informeert u in real time over de verkeersomstandigheden en de beschikbaarheid en tarieven van parkeerplaatsen op uw route. Het systeem waarschuwt ook visueel en auditief voor gevarenzones op uw route.

CITROËN CONNECT ASSIST 

Het SOS & Assistance-pakket is een noodoproep- en hulpdienst gebaseerd op geolokalisatie. Bij een ongeval of een andere noodsituatie kunnen meteen de juiste hulpdiensten ter plekke worden gestuurd. Deze gratis dienst is 24/7 beschikbaar en vereist geen abonnement. Het is gebaseerd op de Citroën Connect Box: een originele uitrusting van je Citroën (standaard of optioneel afhankelijk van het model), die een eigen SIM-kaart en GPS-ontvanger bevat.

 

Connect SOS- en Assistancedienst voor radionavigatie met persoonlijke SIM-kaart

« De veroudering van het ondersteunende platform en de 2G/3G-technologie brengen diverse veiligheidsrisico's en kwetsbaarheid voor gegevensinbreuken met zich mee. Daarom zijn wij genoodzaakt deze diensten per 1 januari 2024 volledig stop te zetten. Deze maatregel heeft betrekking op alle klanten die een persoonlijke SIM-kaart gebruiken om hun radionavigatiesysteem te bedienen. »

Gelieve de FAQ-pagina te raadplegen voor meer informatie.