Verwijzing in seconden
80x80_Picto_Serenité_Scan_MyC.jpg

Meer gemoedsrust!

Door de betrokken onderdelen te scannen, hebt u in één klik toegang tot de informatie die u zoekt... en alleen tot deze informatie. Geen tijd te verliezen om een pagina te vinden of een inhoudstafel te overlopen dankzij Scan MyCitroën.

80x80_Picto_Facilite_Scan_MyC.jpg

Meer gebruiksgemak!

Het browsen in de applicatie is bijzonder intuïtief. Dankzij de historiek van de vorige scans zal de applicatie u herinneren aan de elementen die voor het laatste gescand werden. U beschikt ook over een directe snelkoppeling naar de verklikkerlampjes (rijlichten, richtingaanwijzers, mistlampen, enz.) zodat u uw instrumentenpaneel in een oogwenk kunt ontcijferen!

De functionaliteiten

Scanner

GEÏLLUSTREERDE INHOUDSTAFEL

MIJN SCANS

WAARSCHUWINGSLAMPJES

Scanner

Dankzij de camera van uw smartphone duidt u het deel van uw voertuig aan waarover u meer informatie wenst. De applicatie zal het gevisualiseerde element onmiddellijk identificeren: elk element van het voertuig waarnaar in de originele gebruikshandleiding wordt verwezen, kan gescand worden met Scan MyCitroën.

750x423_Scanner_LinkMyCitroen.jpg

GEÏLLUSTREERDE INHOUDSTAFEL

750x423_Documentation_LinkMyCitroen.jpg

Als u geen gebruik wenst te maken van de scanfunctie, kunt u ook manueel door een geïllustreerde inhoudsopgave gaan zodat u snel toegang hebt tot de gezochte informatie.

MIJN SCANS

Ontdek alle reeds uitgevoerde scans in deze rubriek. Deze geschiedenis kan erg handig zijn als u dezelfde informatie meermaals wil raadplegen.
750x423_MesScans_LinkMyCitroen.jpg

WAARSCHUWINGSLAMPJES

Een directe snelkoppeling naar de verklikkerlampjes van uw CITROËN is toegankelijk via het menu van de applicatie Scan MyCitroën. Deze rubriek omvat de verklikkerlampjes, de uitleg waarvoor ze staan en eventueel de eerste raadgevingen die opgevolgd moeten worden wanneer er zich een alarm voordoet.

750x423_TemoinsLumineux_LinkMyCitroen.jpg
Top