Verwijzing in seconden

Technologie van Citroën

Voor Citroën staat bij de ontwikkeling van technologieën de mens centraal, met één doel: meerwaarde voor u, de gebruiker.

Online Diensten

Citroën eTouch

SOS & Assistance en Telemaintenance

Citroën Connect Box wordt standaard geïnstalleerd en is perfect geïntegreerd in het interieur van je Citroën. Met Citroën Connect Box heb je toegang tot de geconnecteerde diensten SOS & Assistance en Telemaintenance. Ontdek hoe je zo kan profiteren van nog meer veiligheid.

Detail-Navigation-connectee_1800x681

Pack Geconnecteerde Navigatie

Verkeersinfo, weer, parkings, laadstations, tankstations en gevarenzones. Ontdek al onze navigatiediensten in realtime.

Detail-Charge-My-Car-FR_1800x681

Charge My Car

De diensten Charge My Car zijn beschikbaar in de Free2Move app en vereenvoudigen het gebruik van je elektrische of hybridewagen. Je plant je route en herlaadt je wagen.

Detail-Mirror-Screen-1_1800x681

Mirror Screen

Met de functie Mirror Screen gebruik je de compatibele apps en inhoud van je smartphone rechtstreeks op het touchscreen van je wagen. Makkelijk, handig en veilig!

Detail-ConnectedCAM_1800x681

ConnectedCAM Citroën®

De ConnectedCAM Citroën<sup>®</sup> Full HD geconnecteerde camera verrijkt je rijervaring. Met één klik maak je foto's, neem je video's op en deel je ze op sociale media.

1800x681_Scan_My_Citroen_Bannière_V2.jpg

Scan MyCitroën - Handleiding

Scan uw CITROËN en raadpleeg instant de gebruikshandleiding!

1800x681_OVIP.jpg

Citroën Connect Nav

Route in real-time, verkeerstoestand, gevaarzones, weersomstandigheden, brandstofprijzen, beschikbaarheid van parkeerplaatsen...

De navigatiesystemen van Citroën

Navigatiesysteem

Neem de juiste weg, een geüpdatete gps staat garant voor een ontspannen rit...

Citroën eTouch

CITROËN Connect Box

Citroën Connect Box zijn gratis servicebundels die 24u/24 en 7d/7 beschikbaar zijn. Ze zorgen voor nog meer veiligheid, assistentie en innovaties...

1440x545_Mirror_Screen

Mirror Screen

Dankzij Mirror Screen kunt u via de 7'' aanraaktablet gebruikmaken van de apps en de compatibele inhoud van uw smartphone. Dat is handiger, eenvoudiger en veiliger.

Milieu

NEW-Product_1800x681

Nieuwe regels voor de typegoedkeuring van auto's

Er zijn nieuwe regels gekomen. De volgens het nieuwe wereldwijde protocol WLTP voor de typegoedkeuring van auto's gemeten waarden geven voor klanten een veel realistischer beeld van het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke stoffen in de praktijk.

Milieu - Partikelfilter (FAP)

Partikelfilter

De Partikelfilter, die gekoppeld is aan de HDi-motor, zorgt ervoor dat de vervuilende deeltjes in de uitlaatgassen nog feller verminderd worden zodat het uitstootniveau dicht bij nul ligt.

techno_c3

Downsizing Benzine

Het downsizing-principe bestaat erin de cilinderinhoud van een motor te beperken en tegelijk zijn specifiek vermogen te verhogen.

Cactus.jpg

Verbruik door de consument

Om zijn klanten beter te informeren stelt de Groep PSA een onafhankelijke en gecertifieerde meting voor van het verbruik in praktijkomstandigheden.

Motoren

188x681

EAT6- en EAT8-Versnellingsbakken

EAT 6 en EAT8 zijn automatische versnellingsbakken van de nieuwe generatie.

Herobanner2_1800x681

Nieuwe brandstofnamen

Op 12 oktober 2018 werden de namen van brandstoffen gewijzigd in de 28 lidstaten van de Europese Unie en in zeven buurlanden (IJsland, Macedonië, Turkije, Noorwegen, Zwitserland, Servië en Liechtenstein).

Motoren - HDi-technologie

HDi-technologie

De HDi-motoren (High pressure Diesel Injection) van Citroën maken gebruik van de Common Rail-technologie (of centrale buis): een centrale injectiebuis bevoorraadt de injectoren onder zeer hoge druk.

Motoren - BlueHDi (SCR-systeem)

BlueHDi

De BlueHDi-motoren beschikken over een technologie die het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot verlaagt (2 tot 4 procent minder CO2 dan bij klassieke dieselmotoren) om aan de Euro 6.2-norm te voldoen.

Motoren - PureTech

PureTech

De PureTech-motoren van Citroën zijn uitgerust met de recentste technologieën die beschikbaar zijn om reactiviteit en verbruiksbeheer mogelijk te maken met respect voor de Euro 6 norm.

Veiligheid

Sécurité - Contrôle de Traction Intelligent

Intelligente tractiecontrole

De Intelligente Tractiecontrole beveiligt uw verplaatsingen over glad terrein. Dit systeem regelt het antislipsysteem van de wielen.

Veiligheid - Intelligente tractiecontrole

Head-up display

De head-up display projecteert de essentiële rij-informatie op een doorzichtig paneel, in kleur en in het gezichtsveld van de bestuurder.

Veiligheid - Waarschuwing bij het Onvrijwillig Overschrijden van een Wegmarkering (AFIL)

AFIL

De Waarschuwing bij het Onvrijwillig Overschrijden van een Wegmarkering is een rijhulpsysteem om een verzwakte waakzaamheid of gewoon een moment van onoplettendheid aan het stuur te voorkomen. Deze innovatie is een grote stap voorwaarts op het vlak van veiligheid.

1800x681-citroen-securite-projecteurs-directionnels-xenon-bifonction.8272

Meedraaiende xenonkoplampen

De meedraaiende xenonkoplampen zorgen voor nog meer veiligheid door de zichtbaarheid te verbeteren en de visuele vermoeidheid te verminderen.

1800x681_NEWDS5_TechnologyDSLEDVISION.jpg

Automatische koplampen

Zoals hun naam het doet vermoeden, zorgen de automatische koplampen voor de automatische activering van de rijlichten.

1800x681_NEWDS5_Technology_detectionsousgonflage.jpg

Bandendrukdetectiesysteem

Het bandendrukdetectiesysteem meet de druk van elk van de vier banden dankzij de sensoren (die op elke band bevestigd zijn) die de informatie naar de centrale elektronica sturen.

Veiligheid - Electronic Stability Program (ESP)

Electronic Stability Program

Het ESP stabiliseert bij verlies van grip het traject van het voertuig in de bochten door in te grijpen op de remkrachtverdeling en het motortoerental.

Veiligheid - Modulair EMP2-platform

Modulair EMP2-platform

Dit platform kan aan verschillende silhouetten aangepast worden (berline, break, monovolume, SUV…) en zorgt onder andere voor minder gewicht en minder CO2-uitstoot.

Veiligheid - Actieve snelheidsregelaar

Actieve snelheidsregelaar

De actieve snelheidsregelaar detecteert en waarschuwt voor elke vertraging van het voertuig dat voor u uit rijdt. Het zorgt er ook voor dat een constante afstand met de voorligger behouden blijft.

Sécurité - Ceintures de sécurité actives

Actieve veiligheidsgordels

De actieve veiligheidsgordels van de bestuurder en de passagier vooraan zijn uitgerust met motoren die de gordel automatisch aanspannen bij gevaar, voor een maximale bescherming.

Comfort

Comfort - Pneumatische ophanging

Pneumatische ophanging

De pneumatische ophanging op de achterwielas zorgt voor meer comfort door onder andere de ongelijkheden van de weg optimaal te filteren.

Confort - Parfumeur d'ambiance

Geparfumeerde luchtverfrisser

De geparfumeerde luchtverfrisser is perfect ingebouwd in het design van het dashboard. Deze luchtverfrisser zorgt voor een homogene verspreiding van een subtiel en aangenaam parfum in de cabine.

Comfort - 12 inch panoramisch HD-scherm

12 inch panoramisch HD-scherm

Het spectaculaire 12" panoramisch HD-scherm geeft de essentiële rij-informatie weer en is op elk moment configureerbaar.

Comfort - Relax-passagierszetel vooraan

Relax-passagierszetel vooraan

Bovenop de gebruikelijke afstellingen beschikt de relax-passagierszetel vooraan over een ongeziene kuitensteun om uw passagier vooraan nog meer welzijn te bieden.

Rijhulpsystemen

Rijhulpsystemen - Meting van beschikbare ruimte

Meting van beschikbare ruimte

De meting van beschikbare plaatsen helpt u bij het parkeren. Op basis van de grootte van uw voertuig geeft deze meting aan of u al dan niet in de ruimte kunt parkeren.

Rijhulpsystemen - Vision 360°

Vision 360

Vision 360° is een systeem dat ervoor zorgt dat alle voorwerpen en obstakels rond de auto gevisualiseerd worden om manoeuvres te vergemakkelijken en te vermijden dat deze geraakt worden, in het bijzonder wanneer ze van binnenuit onzichtbaar zijn.

Aides à la conduite - Park Assist

Park Assist

Dankzij de Park Assist kan uw voertuig zichzelf automatisch parkeren.

Rijhulpsystemen - Handenvrije toegang en starten

ADML

Dankzij de handenvrije toegang en starten kunt u uw voertuig vergrendelen/ontgrendelen en starten terwijl u de sleutel in uw broekzak houdt.

Top