Verwijzing in seconden
SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_747x400

Wereldpremière: Spacetourer The Citroënist Concept

Citroën stelt op het Autosalon van Genève 2019 in wereldpremière de SpaceTourer The Citroënist Concept voor, een moderne en bijzonder karaktervolle kampeerwagen die zich laat inspireren door het verlangen naar vrijheid en delen.  De conceptcar is ontwikkeld als een mobiele leef- en werkplek om zonder beperkingen eropuit te kunnen trekken en tegelijk geconnecteerd te blijven.

Zijn naam is een verwijzing naar de genegenheid van de fans voor het merk, waarvan hij het volledige DNA overneemt, met een bijzonder karaktervol silhouet en de belofte van mobiliteit in alle comfort.

Hij biedt ook bijkomende bewegingsvrijheid, want tegelijk met de conceptcar wordt een exclusieve fiets, de "Rider The Citroënist by Martone", gelanceerd die samen met Martone ontwikkeld werd en de stijlkenmerken van de conceptcar overneemt. De fiets zal online te koop zijn op www.lifestyle.citroen.com naast de andere "The Citroënist"-producten.

Het concept van een unieke kampeerwagen op basis van een SpaceTourer heeft een specifieke interieurinrichting die ontwikkeld werd samen met Pössl (die de Campster op de markt brengt). Zo kunnen aan boord 2 personen slapen, kan een fiets opgeborgen worden, en is er een mobiel geconnecteerd bureau.

De SpaceTourer The Citroënist Concept getuigt van het dynamische karakter van Citroën op de markt van de kampeerwagens, waar het merk er in 2018 71% op vooruitging in Europa en zo zijn tweede plaats versterkte.

Ontdek de SpaceTourer The Citroënist Concept >

Top