COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden
CitroenArmee2

Strategisch samenwerkingsakkoord tussen Arval BE en Défensie

Defensie leaset 1.000 dienstvoertuigen bij leasemaatschappij Arval België, één van de marktleiders in België en Europa. Defensie vernieuwt haar bedrijfsvoertuigenpark voor algemeen gebruik. 

Defensie heeft een operationele leaseovereenkomst afgesloten met Arval België voor 1.000 commerciële dienstvoertuigen.Operationele leasing maakt het mogelijk om de kosten te optimaliseren, en het beheer en de risico's uit te besteden. Defensie kan zich dus volledig concentreren op haar kernactiviteitenAlle voertuigen zijn uitgerust met de mobiliteitsoplossing 'Arval Car Sharing' en de telematica-oplossing 'Arval Active Link'.Met Arval Car Sharing kunnen medewerkers voertuigen reserveren via een intuïtief online systeem, zonder sleuteloverdracht.Met Arval Active Link kan o.a. het brandstofverbruik, de kilometerstand, het rijgedrag en de reistijden worden opgevolgd.

"We zijn verheugd dat we Arval België hebben kunnen helpen in dit ambitieuze dossier. Met 950 voertuigen van Citroën en 50 van Opel bieden we een gamma dat aansluit bij de dagelijkse behoeften van Defensie. Onze producten, de buitengewone samenwerking van alle betrokken teams en de flexibiliteit van onze fabrieken hebben ons in staat gesteld om dit groots project te kunnen realiseren.", benadrukt Stéphane Levi, CEO van de PSA Belux Group.

De geselecteerde voertuigen zijn 500 Citroën Berlingo, 250 Citroën Jumpy 8+1, 200 Citroën Jumpy VU en 50 Opel Movano. De leveringen zijn gestart op 21 juni en er zijn al 393 voertuigen overhandigd. Vanaf 20/09/2019 worden de leveringen hervat tot 14/11/2019, de geplande einddatum.

Berlingo_armee_belge Jumpy_armee_belge
Top