Verwijzing in seconden
New_C4_eC4_747x400

NEW C4 en Ë-C4 - 100% ËLECTRIC

In 2020 “Citroën goes Ëlectric for all”, met de lancering van 6 elektrische wagens. Met de introductie van New C4 en ë-C4 - 100% ëlectric zet het merk zijn elektrificatie-offensief volop verder en schrijft het een nieuw hoofdstuk in zijn berlinegeschiedenis.

Een heruitgevonden compacte berline die tegemoet komt aan de verwachtingen van het segment met alles wat deel uitmaakt van de identiteit van Citroën:

  • De kracht van het concept: een grote sprong voorwaarts in het Citroën design met een verhoogde positie op de wielen met grote doorsnede, klaar voor de sprong met een energiek, aerodynamisch en gemengd profiel dat de SUV standaarden omvat, en met een uitgesproken krachtig design dat talloze mogelijkheden biedt voor personalisering.
  • Energiekeuze: New ë-C4 - 100% ëlectric is is het vijfde model in het elektrificatie-offensief van Citroën, na C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy en ë-SpaceTourer. New C4 is ook beschikbaar in benzine of Diesel.
  • Comfort aan boord: alle voordelen van het Citroën Advanced Comfort® programma voor doorgedreven comfort voor iedereen met de Progressieve Hydraulische Druklagers® van Citroën, Advanced Comfort zetels en Citroën Smart Pad Support™ in Wereldpremière. De comfortervaring wordt verder versterkt door de 20 rijhulpsystemen, inclusief de Highway Driver Assist, een level 2 semi-autonoom rijsysteem en 6 connectiviteittechnologieën. Deze kwaliteiten worden nog verder versterkt in de New ë-C4 - 100% ëlectric, die de stilte van de ë-Comfort ervaring aanbiedt.

New C4 en ë-C4 - 100% ëlectric zijn de 10de generatie Citroën compacte berlines die met hun comfort en persoonlijkheid hun stempel hebben gedrukt op hun tijd. 

 

Top