Verwijzing in seconden
Lunettes-Seetroen_747x400

SEETROËN S19

De lancering van de SEETROËN-bril in juli vorig jaar ging niet onopgemerkt voorbij: op enkele maanden tijd werden de video’s meer dan 20 miljoen keer bekeken en werden 15.000 brillen verkocht. CITROËN LANCEERT NIEUW MODEL VAN DE BRIL TEGEN WAGENZIEKTE: SEETROËN S19.

.

Net als het oorspronkelijke model is de SEETROËN S19-bril de vrucht van een samenwerking met de start-up Boarding Ring en designstudio 5.5. Het bravere montuur past de transparantie aan in een kleurverloop dat perfect aansluit bij de blauwe vloeistof die de horizonlijn imiteert om het zintuiglijke conflict weg te nemen.

De twee SEETROËN-brillen zijn gemaakt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar (de leeftijd waarop het binnenoor volledig volgroeid is). Aangezien de bril geen glazen heeft, kan hij door alle gezinsleden of medereizigers worden gebruikt. Het volstaat om hem 10 tot 12 minuten te dragen zodra de eerste symptomen opduiken

De SEETROËN S19 wordt in een beperkte oplage van 1919 exemplaren gemaakt ter ere van het honderdjarige bestaan van het merk. Reserveren kan vanaf 15 mei voor levering begin juli.
De twee SEETROËN-brillen worden voor 99 euro verkocht op lifestyle.citroen.com, de lifestyle-boetiek van het merk, en dat in de volgende landen: Frankrijk, Portugal, Benelux, Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, Ierland en Polen.
Bovendien kunnen ze ook in de rest van de wereld worden geleverd door ze te bestellen op de site van Citroën Racing.

Bekijk de video: https://youtu.be/wCDdAIgMJd8

Top