COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden
CITROEN_CAMPAGNE_DE_MARQUE_2019_JACQUES_SEGUELA

CITROËN brand campaign 2019

Citroën lanceert een nieuwe merkcampagne, met als boodschap “Onze visie voor mobiliteit spruit voort uit uw verlangen naar vrijheid”.

Deze nieuwe internationale film geeft gestalte aan de signatuur CITROËN INSPIRED BY YOU, van een merk dat al bijna 100 jaar wordt geïnspireerd door het leven van gewone mensen, en door het verlangen naar mobiliteit en vrijheid van opeenvolgende generaties.

De film vertelt het epos van het merk Citroën, en brengt daarbij enkele van de meest iconische wagens van zijn patrimonium in beeld.

Van 2CV naar CX, van Traction naar Méhari, van Type H naar Visa, van CX naar C4 Cactus, over de concept car Cxperience, de C3 Aircross of de C4 Cactus...

Citroën observeert al jaren mensen en hun hang naar avontuur, hun familiereizen en trips met vrienden, om hen wagens te kunnen voorstellen die echt bij hun leven passen.

De nieuwe institutionele campagne illustreert de geschiedenis die Citroën in 1919 begon te schrijven: “Onze visie voor mobiliteit spruit voort uit uw verlangen naar vrijheid”.

De film leidt ons doorheen verschillende tijdperken waarin de modellen van het Merk de drang naar vrijheid van een lifter gestalte geven. Keer op keer stapt hij in één van deze modellen... En elke wagen heeft zijn eigen tijdperk.

Top