Verwijzing in seconden

DESIGN

Citroën Grand C4 SpaceTourer DESIGN

De Citroën C4 SpaceTourer getuigt in de eerste plaats van een energieke en moderne stijl. Hij beschikt over een unieke en dynamische morfologie met vloeiende lijnen, een gedurfde look en een meer conventioneel design. Zijn stilistische troeven worden nog versterkt door glanzend zwarte met chroom omrande chevrons achteraan, een energieke voorkant die straalt van dynamiek en kracht, met dakbogen in Silver (zilverkleur). Hij beschikt ook over een breed kleurengamma (Banquise Wit, Platinium Grijs, Acier Grijs, Forêt Blauw, Onyx Zwart, Sable).

NEUS

Citroën Grand C4 SpaceTourer NEUS

De Grand C4 SpaceTourer beschikt over een dynamische en luxueuze voorzijde. Hij behoudt de driedubbele lichtsignatuur, symbool van de Citroëns van vandaag. Het embleem van het merk staat overal op de wagen en omrandt de DRL (dagrijlichten) met chroom. 
DAKBOGEN

Citroën Grand C4 SpaceTourer DAKBOGEN

De Citroën Grand C4 SpaceTourer heeft zijn dakbogen verfraaid met de kleur Silver Grijs. Waar het stijleffect zeker aanwezig is, versterkt deze laterale handtekening - kenmerkend voor het silhouet van de Grand C4 SpaceTourer - nog zijn elegantie.

IK WIL:

ACHTERLICHTEN MET 3D-EFFECT

Citroën Grand C4 SpaceTourer ACHTERLICHTEN MET 3D-EFFECT

.

Lichten die nog meer hypnotiseren! De LED-achterlichten met 3D-effect zijn standaard terug te vinden op de Grand C4 SpaceTourer. Dit moderne en technologische design is gebaseerd op een diepte-effect van de lichtsignalen die zich eindeloos lijken te herhalen.

17''-VELGEN

Citroën Grand C4 SpaceTourer 17''-VELGEN

.

Het diamanteffect van de huidige velgen kreeg een nieuwe zwarte kleur die past bij de aangeboden koetswerkkleurende

CHEVRONS ACHTERAAN

Citroën Grand C4 SpaceTourer CHEVRONS ACHTERAAN

.

Aan de achterzijde van de Grand C4 SpaceTourer zetten glanzend zwarte met chroom omrande chevrons het thema van het merk voort (sinds de cross-over van de Citroën C4 Cactus); zo versterken ze de moderne look van deze monovolume met 7 plaatsen. 

1 MONOVOLUME, 2 SFEREN

STANDAARDSFEER

INTERIEURSFEER HYPE GREY

.

Deze functionele sfeer draagt in ruime mate bij tot het gemak en de kwaliteit van de materialen in de cabine van de Citroën Grand C4 SpaceTourer, met een Milazzo Grey stoffen binnenbekleding die perfect past bij het dashboard. 

Citroën Grand C4 SpaceTourer Milazzo Grey stoffen
Citroën Grand C4 SpaceTourer De sfeer Hype Grey

.

De sfeer Hype Grey verenigt de verfijning van de gemengde binnenbekleding stof/leder met de functies en het Kids Pack, zodat u in uitzonderlijk comfort reist.

COMFORT

Citroën Grand C4 SpaceTourer COMFORT

Met deze op welbevinden toegespitste monovolume vestigt Citroën zijn legitimiteit en zijn technische vaardigheid inzake comfort. De Grand C4 SpaceTourer nodigt u uit om te reizen, met familie of vrienden, in combinatie met unieke rijsensaties door zijn wendbaarheid op de weg en de voor uw plezier ontworpen voorzieningen. 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroën ontwikkelde een complete benadering om alle inzittenden van de auto - bestuurder én passagiers - te verwennen met een weergaloos globaal comfort. Dit programma, CITROËN ADVANCED COMFORT ® genoemd, is erop gericht innovatieve, technologische en intelligente oplossingen te bieden voor lichamelijk en geestelijk welzijn.

Deze techniek voor het welzijn is opgebouwd rond vier krachtlijnen: zachte tactiele en akoestische gewaarwordingen, een in alle omstandigheden praktische interieurruimte, gemoedsrust gebaseerd op een rustige sfeer en intuïtieve, nuttige technologie.

Citroën Grand C4 SpaceTourer CITROËN ADVANCED COMFORT®
LICHT
LICHT

Het panoramisch glazen dak van de Citroën Grand C4 SpaceTourer maakt integraal deel uit van het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma van het merk. Het zorgt voor licht en biedt binnenin de cabine een uitzonderlijk uitzicht. De totale glasoppervlakte (5,30 m2) laat zeer veel licht binnen in de wagen en versterkt het ruimtegevoel. 

COCONEFFECT
COCONEFFECT

De Citroën Grand C4 SpaceTourer werd geoptimaliseerd om een geluids- en veercomfort te garanderen dat zorgt voor een “coconeffect”. Deze sensatie heeft u te danken aan de elektrische stuurbekrachtiging die de schokken in de weg opvangt in de stuurkolom, zorgt voor een demping van de rijgeluiden en een zachte, optimale ophanging.

MODULARITEIT
MODULARITEIT

De Citroën Grand C4 SpaceTourer vertoont een verlengd silhouet en bewaart het evenwicht tussen de vloeiende lijnen en de binnenruimte (L: 4,60 m/ B: 1,83 m/ H: 1,63 m). Op rij 1 kan men de passagierszetel omvormen tot een paneel en zo de laadmogelijkheden vergroten (meer dan 2,5 m). Op rij 2 hebben de drie onafhankelijke zetels dezelfde breedte. Ze kunnen ook worden platgelegd of worden versteld voor meer comfort. De derde rij bestaat uit twee wegklapbare zetels met luchtpulsor, specifiek voor een superieure afwerking.

OPHANGING
OPHANGING

Aan boord van deze monovolume met 7 plaatsen geniet u van een ongeëvenaard veercomfort dat een perfect evenwicht garandeert tussen rijsensaties en wegligging. Dit evenwicht wordt verklaard door de verticaal ingebouwde schokdempers en een bevestiging van de as boven het wielcentrum. 

CONNECTIVITEIT
CONNECTIVITEIT

Voor een vloeiende connectie tussen alle boordapparatuur van de Citroën Grand C4 SpaceTourer beschikt de 7’’ aanraaktablet over een verbeterde interface en een capacitief scherm (prestaties van smartphones van de jongste generatie). De besturing van het volledig onafhankelijke 12’’-HD-scherm is anderzijds geoptimaliseerd dankzij de Citroën Connect Nav. Dit navigatiesysteem voldoet aan de eisen inzake reactiviteit en connectiviteit.

ALLE COMFORT VAN EEN LOFT

Citroën Grand C4 SpaceTourer ALLE COMFORT VAN EEN LOFT

De binnenzijde van de Grand C4 SpaceTourer ademt de sfeer uit van een gezellige en ruime loft die baadt in het licht. De monovolume biedt, naargelang de versies:  

  • De voorzetels met massagefunctie zijn voorzien van een relaxhoofdsteun met 3 standen en met oortjes, die kunnen worden ingesteld om bewegingen van het hoofd optimaal op te vangen.

     
    • zijn passagierszetel vooraan met comfortfunctie waardoor de passagier de benen kan strekken.

WARME MATERIALEN

Citroën Grand C4 SpaceTourer WARME MATERIALEN

Alle passagiers worden verwelkomd door zachte en warme materialen. De Citroën Grand C4 SpaceTourer beschikt over een dashboard in slush en kreeg een specifieke behandeling van de deurpanelen, die daardoor zeer zacht aanvoelen. Daar komt nog een ruime diversiteit in kwaliteitsvolle stoffen en ledersoorten bij. 

MAXIMUMAANTAL PLAATSEN

Citroën Grand C4 SpaceTourer MAXIMUMAANTAL PLAATSEN

Een grote laadruimte nodig? De Citroën Grand C4 SpaceTourer werd ontworpen om aan al uw wensen te voldoen en biedt een genereuze en moduleerbare ruimte. 

U kunt een perfect vlakke vloer maken door de zetels van rij 2 onder de vloer weg te klappen. U kunt zelfs de passagierszetel vooraan omvormen tot een paneel om lange voorwerpen (meer dan 2,5 m) te kunnen laden. Wanneer de familie uitbreidt, hoeft u alleen maar het omgekeerde te doen door de verborgen zetels onder de vloer uit te vouwen. 

KOFFERRUIMTE EN HANDENVRIJE ACHTERKLEP

Een andere troef van de Citroën Grand C4 SpaceTourer is zijn kofferbak. Het ontwerp van het achterluik suggereert grootte en robuustheid. Het maakt de kofferruimte makkelijk toegankelijk en biedt een groot volume van maar liefst 645 liter en tot 704 liter wanneer de zetels van rij 2 in de voorste stand staan.

Naast een gemotoriseerd luik innoveert de monovolume met de handenvrije achterklep. Met deze functie kunt u de achterklep gemakkelijk openen, zelfs als u uw armen vol hebt: het volstaat om even met de voet langs de sensor onder de achterbumper te bewegen om de achterklep te openen of te sluiten. U krijgt zo zeer gemakkelijk toegang tot de grote en brede bagageruimte van uw voertuig.
Citroën Grand C4 SpaceTourer KOFFERRUIMTE EN HANDENVRIJE ACHTERKLEP

TECHNOLOGIEËN

Om geconnecteerd te blijven en uw weg sereen te vervolgen

Citroën Grand C4 SpaceTourer TECHNOLOGIEËN

De Citroën Grand C4 SpaceTourer biedt zijn passagiers 3 connectiviteitssystemen om in alle rust te kunnen navigeren en toch over continuïteit tussen hun digitale werelden en hun wagens te beschikken. Communiceer, navigeer, ontspan - dankzij de technologieën Citroën Connect Nav, Connect Box en Mirror Screen!  

De C4 Picasso SpaceTourer biedt ook 15 geruststellende rijhulpsystemen die de dagelijkse veiligheid verzekeren, door te waarschuwen bij een gebrek aan waakzaamheid of een simpel moment van onoplettendheid achter het stuur en door ongevallen te voorkomen. 

TECHNOLOGIEËN

15 RIJHULPSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT EN INTUÏTIVITEIT

Mirror Screen

Citroën Grand C4 SpaceTourer Mirror Screen

De Mirror Screen-functie, mogelijk gemaakt door de USB-aansluiting van uw Nieuwe Citroën C4 Cactus, projecteert het scherm van uw compatibele smartphone op het aanraakscherm van de wagen. 

U kunt uw multimediacontent terugvinden en rechtstreeks en gemakkelijk uw smartphone en zijn compatibele applicaties bedienen via het aanraakscherm. Afhankelijk van de aangesloten smartphone kunt u bepaalde apps ook met uw stem bedienen dankzij de spraakherkenning.

Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™, Android Auto

Citroën ConnectNav

Citroën Grand C4 Citroën ConnectNav

Dit geconnecteerde 3D-navigatiesysteem met capacitieve 7” aanraaktablet kan ook uitpakken met een spraakherkenning om de functies Navigatie, Telefoon en Media te bedienen zonder dat u uw blik van de weg moet afwenden. In combinatie met geconnecteerde diensten zoals TomTom Traffic, biedt het ook realtime verkeersinformatie, lokalisatiediensten, brandstofprijzen van tankstations en prijzen van parkeerterreinen, weersvoorspellingen en lokale opzoekingen van Points Of Interest (POI’s) en de optie Gevarenzones.

Citroën Connect Box met SOS en Assistance Pack

Citroën Grand C4 Citroën Connect Box

Dienst voor noodoproepen en pechverhelping met positiebepaling. Bij ongevallen of andere situaties die een dringende interventie vereisen, kan dit systeem de hulpdiensten verwittigen, hetzij automatisch, hetzij doordat een inzittende van de wagen op de "SOS"-toets drukt. Deze gratis dienst is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar en vereist geen abonnement. Om klanten nog meer gemoedsrust te bieden, kunnen ze ook contact opnemen met het telefonische pechverhelpingsplatform door lang op de knop met de dubbele chevron te drukken.

DIESEL BLUEHDI : BEST IN CLASS !

Citroën Grand C4 DIESEL BLUEHDI

Om zoveel mogelijk comfort en rijplezier te kunnen bieden, is de Citroën C4 SpaceTourer vanaf nu beschikbaar met de automatische 8-trapsversnellingsbak EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). Deze EAT8-versnellingsbak optimaliseert de schakelovergangen en draagt zo bij tot lagere verbruiks- en CO2-waarden.  De nieuwe, automatische EAT8-versnellingsbak kan het verbruik met 7 procent verlagen in vergelijking met de EAT6-versie. Dat is te danken aan zijn hogere rendement door de uitbreiding van het Stop & Startsysteem tot 20 km/u, de overgang naar acht verhoudingen, het lagere gewicht en de compactere afmetingen. Het gebruikscomfort is bovendien ontegensprekelijk te danken aan het Premium schakelcomfort.

PURETECH BENZINE

Citroën Grand C4 PURETECH BENZINE

De driecilinder-turbomotor PureTech 130 S&S EAT8 is voorzien van een directe hogedrukinjectie en een hoogrendementsturbo van de nieuwste generatie (240.000 t/min) en combineert de prestaties van de PureTech-benzinemotor met de efficiëntie van de EAT8-automaat, om zo een uiterst serene mobiliteit te verzekeren. Hij biedt het beste compromis op de markt tussen koppel bij laag toerental en vermogen: 95% van het maximumkoppel blijft beschikbaar tussen 1.500 en 3.500 t/min, zodat de aandrijfkracht in alle omstandigheden optimaal wordt benut.

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

Citroën Grand C4 klantenreview

De klantenreviews van de Citroën Grand C4 SpaceTourer

"Zeer klantvriendelijk, nemen de tijd voor al uw vragen. Technisch ook zeer sterk."

Ivan D. 25/11/2019
AANBIEDING CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

AANBIEDING CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

50% van de opties aangeboden(6)

vanaf
22.490 €(8)
Top