Verwijzing in seconden

EEN NIEUWE NAAM, DEZELFDE WAARDEN.

Citroën C4 Picasso wordt Citroën C4 SpaceTourer. 

Ontdek de C4 SpaceTourer! Deze monovolume is modern en dynamisch, en heeft in de basisversie.

CITROËN C4 SPACETOURER: WEEKEND

 

De Citroën C4 SpaceTourer werd ontworpen met de beste knowhow en de creativiteit van Citroën. Hij is een moderne en innovatieve monovolume: slimme rijhulptechnologieën, rijsensaties aan het stuur, filosofie van globaal comfort (CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma) en efficiëntie.

DESIGN

Design_36186_2018_1500X500

De Citroën C4 SpaceTourer getuigt in de eerste plaats van een energieke en moderne stijl. Hij beschikt over een unieke en dynamische morfologie met vloeiende lijnen, een gedurfde look en een meer conventioneel design. Zijn stilistische troeven worden nog versterkt door glanzend zwarte met chroom omrande chevrons achteraan, een energieke voorkant die straalt van dynamiek en kracht, een tweekleurige zwarte dakhemel met dakbogen in Silver (zilverkleur). Hij beschikt ook over een breed kleurengamma (Banquise Wit, Platinium Grijs, Staalgrijs, Rubi Rood, Lazuli Blue, Onyx zwart, Sable).

VOORZIJDE

Design_36186_2018_1500X600

De Citroën C4 SpaceTourer beschikt over een dynamische en tegelijkertijd luxueuze voorzijde. Hij bezit een driedubbele lichtsignatuur, symbool van de Citroëns van vandaag. Het radiatorrooster is in twee delen verdeeld, van elkaar gescheiden door de bumper in koetswerkkleur. De zeer slanke koplampen kregen een nieuw masker dat hen naar buiten uitstrekt. 

TWEEKLEURIG AANBOD ZWART

OffreBitonPano_17K32_2018_747X400

Deze tweekleurige dakhemel benadrukt het karakter en de dynamiek van de Citroën C4 SpaceTourer. Optioneel beschikbaar op het hele kleurengamma doet deze nieuwe personaliseringsmogelijkheid het silhouet van de monovolume nog meer tot zijn recht komen. Ze omvat glanzend zwarte achteruitkijkspiegelkappen.

ACHTERLICHTEN MET 3D-EFFECT

FeuxAR5places_747X322

.

Lichten die nog meer hypnotiseren! De achterlichten met 3D-effect zijn standaard terug te vinden op de Citroën C4 SpaceTourer. Dit moderne en technologische design is gebaseerd op een diepte-effect van de lichtsignalen die zich eindeloos lijken te herhalen.

17'' VELGEN

Jantes5pl_17K53_747X322

.

Op de Citroën C4 SpaceTourer zijn nieuwe zwarte, gediamanteerde 17”-velgen met 5 spaken gemonteerd. De diamantering van de velgen kreeg ook een nieuwe zwarte kleur.

CHEVRONS ACHTERAAN

747x322_chevrons.jpg

.

Aan de achterzijde zetten de glanzend zwarte met chroom omrande chevrons het thema van het merk voort; zo versterken ze de moderne look van de monovolume.

CITROËN C4 SPACETOURER RIP CURL

CL 17.091.005.Bu


 

1 MONOVOLUME, 4 SFEREN

STANDAARD SFEER

WILD BLUE SFEER

BEIGE DUINSFEER

HYPE GREY SFEER

.

Deze functionele sfeer draagt in ruime mate bij tot het gemak en de kwaliteit van de materialen in de cabine van de Citroën C4 SpaceTourer, met een Milazzo Grey stoffen binnenbekleding die perfect past bij het dashboard. 

AmbianceSerie_580X323
AmbianceWildBlue_580X323

.

Kleuren, moderne uitstraling, ruimte aan boord: de sfeer Wild Blue roept vol energie de wereld van de sport op dankzij een Levanzo Blue binnenbekleding, een dashboard Délice Nacré afgewerkt met chroom, en een blauwe lasergravure voor de versiering van de deurgrepen.

Deze sfeer is ook uitgerust met zetels met massagefunctie, luchtverfrissers in het dashboard en verchroomde instaplijsten. 

.

Hecht u veel belang aan welzijn en comfort?  De sfeer Dune Beige legt de nadruk op licht en zachtheid voor elke dag. Met dit weidse interieur beschikt u over een uitzonderlijk comfort dankzij de uitgebreide comfortfunctie, de voorzetels met massagefunctie, de voetmatten en de luchtverfrisser. Deze sfeer gaat gepaard met de Tissu Yatago Grey binnenbekleding.

AmbianceDuneBeige_380X323
AmbianceHypeGrey_580X323

.

De zeer elegante sfeer Hype Grey combineert verfijning van de bekleding Tissu Finn Black/Grijs Leder met de functies van het Lounge Pack en laat u genieten van alle exclusieve comfortfuncties van uw C4 SpaceTourer.

WELZIJN

Bienetre3_18K1_1250X700

Aan boord van zijn monovolume Citroën C4 SpaceTourer, bevestigt het Merk zijn legitimiteit en knowhow op het gebied van comfort. Een uitnodiging om te reizen, al dan niet met het hele gezin, in combinatie met een unieke rijervaring door zijn wendbaarheid op de weg, maar ook door de vele voorzieningen.

PACK LOUNGE: ALLE COMFORT VAN EEN LOFT

747x322_sièges-confort.jpg

In de Citroën C4 SpaceTourer reizen al uw passagiers in eerste klas. Met het Lounge Pack waant u zich in een cocon, want alles werd voor uw comfort ontworpen. Deze sfeer van een warme loft wordt met name belichaamd door:

    zetels met massagefunctie vooraan,

    een Relax-zetel waardoor de passagier vooraan de benen kan strekken,

    Relax-hoofdsteunen op rij 1 en rij 2 voor een ideale ondersteuning.

WARME MATERIALEN

747x322_matières.jpg

Aan boord wordt u verwelkomd door zachte en warme materialen. De Citroën C4 SpaceTourer beschikt over een dashboard in slush en kreeg een specifieke behandeling van de deurpanelen, die daardoor zeer zacht aanvoelen. Daar komt nog een ruime keuze aan kwaliteitsvolle stoffen en ledersoorten bij.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

De Citroën C4 SpaceTourer past perfect in het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma. Veel licht, modulariteit, coconeffect dankzij het Lounge Pack, connectiviteit en uniek veercomfort: deze beide versies van de monovolume werden ontworpen voor uw welzijn en ontspanning gedurende al uw ritten, zowel voor korte als voor lange afstanden.
Tranche-5.jpg

DE AFMETINGEN VAN CITROËN C4 SPACETOURER

Lengte

4438 M

Breedte

1826/2117 M

Hoogte

1610/1625 M

Koffervolume

0,537/0,630

Habitabilite2_17K108597X500

MAXIMALE PLAATSRUIMTE

Een grote laadruimte nodig? De Citroën C4 SpaceTourer werd ontworpen om aan al uw wensen inzake modulariteit en plaatsaanbod te voldoen. U kunt een perfect vlakke vloer maken door de zetels van rij 2 onder de vloer weg te klappen. U kunt zelfs de passagierszetel vooraan omvormen tot een paneel om lange voorwerpen (meer dan 2,5 m) te kunnen laden. Wanneer de familie uitbreidt, hoeft u alleen maar het omgekeerde te doen door de verborgen zetels onder de vloer uit te vouwen.

HANDENVRIJE ACHTERKLEP

Een andere troef van de Citroën C4 SpaceTourer is zijn kofferbak. Het ontwerp van het achterluik suggereert grootte en robuustheid. Het maakt de kofferruimte makkelijk toegankelijk en biedt een groot volume van maar liefst 537 liter en tot 630 liter wanneer de zetels van rij 2 in de voorste stand staan. Naast een gemotoriseerd luik integreert de Citroën C4 SpaceTourer de handenvrije achterklep. Met deze functie kunt u de achterklep gemakkelijk openen, zelfs als u uw armen vol hebt, dankzij een sensor onder de achterbumper. Het volstaat om even met de voet onder de achterbumper te bewegen om de achterklep te openen of te sluiten.
Hayonmainslibres2_17K57_597X500

TECHNOLOGIEËN

Om geconnecteerd te blijven en uw weg sereen te vervolgen

Technologie1_36212_2018_1500X700

De Citroën C4 SpaceTourer biedt zijn passagiers 3 connectiviteitssystemen om in alle rust te kunnen navigeren en toch over continuïteit tussen hun digitale werelden en hun wagens te beschikken. Communiceer, navigeer, ontspan - dankzij de technologieën Citroën Connect Nav, Connect Box en Mirror Screen!  

De C4 SpaceTourer biedt ook 15 geruststellende rijhulpsystemen die de dagelijkse veiligheid verzekeren, door te waarschuwen bij een gebrek aan waakzaamheid of een simpel moment van onoplettendheid achter het stuur en door ongevallen te voorkomen. 

Mirror Screen

MirrorScreen_747X322

De Mirror Screen-functie via USB-aansluiting op de C4 SpaceTourer kan het scherm van uw compatibele smartphone kopiëren of weergeven op het aanraakscherm. 

U kunt uw multimediacontent terugvinden en rechtstreeks en gemakkelijk uw smartphone en zijn compatibele applicaties bedienen via het aanraakscherm. Afhankelijk van de aangesloten smartphone kunt u bepaalde apps ook met uw stem bedienen dankzij de spraakherkenning.

Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™, Android Auto en MirrorLink®.

Uitrusting naargelang van de versie.

Citroën Connect Nav

connect_nav

Dit geconnecteerde 3D-navigatiesysteem met capacitief 7”-aanraaktablet kan ook uitpakken met een spraakherkenning om de functies Navigatie, Telefoon en Media te bedienen zonder dat u uw blik van de weg moet afwenden. In combinatie met geconnecteerde diensten zoals TomTom Traffic, biedt het ook realtime verkeersinformatie, lokalisatiediensten, brandstofprijzen van tankstations en prijzen van parkeerterreinen, weersvoorspellingen en lokale opzoekingen van Points Of Interest (POI’s) en de optie Gevarenzones.

Uitrusting naargelang van de versie.

Citroën Connect Box met -Pack SOS en pechverhelping

ConnectBox_747X322

Dienst voor noodoproepen en pechverhelping met positiebepaling. Bij ongevallen of andere situaties die een dringende interventie vereisen, kan dit systeem de hulpdiensten verwittigen, hetzij automatisch, hetzij doordat een inzittende van de wagen op de "SOS"-toets drukt. Deze gratis dienst is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar en vereist geen abonnement. Om klanten nog meer gemoedsrust te bieden, kunnen ze ook contact opnemen met het telefonische pechverhelpingsplatform door lang op de knop met de dubbele visgraat te drukken.

Uitrusting naargelang van de versie.

NIEUWE AUTOMATISCHE VERSNELLINGSBAK EAT8

EAT8_AP308_2017_054_747X400

Om zoveel mogelijk comfort en rijplezier te kunnen bieden, is de Citroën C4 SpaceTourer vanaf nu beschikbaar met de automatische 8-trapsversnellingsbak EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). De versnellingsbak EAT8 waarborgt een optimale schakeling tussen de versnellingen.

BENZINE PureTech

EssencePureTech_226347_747X400

De driecilinder-turbocompressiemotor PureTech 130 S&S EAT6 is voorzien van een directe hogedrukinjectie en een hoogrendementsturbo van de nieuwe generatie (240 000 t/min) en combineert de prestaties van de benzinemotor PureTech met de efficiëntie van de automatische versnellingsbak EAT6, en biedt op die manier een serene mobiliteit. Hij biedt het beste compromis op de markt tussen koppel bij laag toerental en vermogen: 95% van het maximumkoppel blijft beschikbaar tussen 1500 en 3500 t/min, zodat de aandrijfkracht in alle omstandigheden optimaal wordt benut. 

Top