CITROËN Configuratie

Verwijzing in seconden

[cle1: CFGV3_ERROR_MESSAGE Lang:nl]

CONFIGUREER JE CITROËN BERLINGO

Ben je fan van Citroën Berlingo, de moduleerbare familiewagen? Configureer je nieuwe Citroën Berlingo door te kiezen uit de modellen M of XL en een ruime keuze aan prijzen, afwerkingen, design en uitrustingen.

De beschikbare afwerkingen voor Citroën Berlingo

Kies uit de 3 beschikbare versies: Feel, Feel Pack en Shine. Volgens de afwerking die je hebt gekozen, kan je zijn look, zijn interieur, zijn uitrustingen en zijn accessoires personaliseren om een wagen samen te stellen die bij jou past.

Voorgestelde motorisaties

Citroën Berlingo stelt je een motorisatie voor die is gericht op prestaties, in benzineversie (PureTech 110 of 130 S&S) of diesel (Blue HDi 100 of 130 S&S), met manuele of automatische versnellingsbak.

Interieur- en exterieurdesign

Citroën Berlingo is beschikbaar in verschillende kleuren: Banquise Wit, Perla Nera Zwart, Platinium Grijs, Acier Grijs, Cooper Grijs, Sable of Deep Blue voor bepaalde versies. In het interieur heb je de keuze tussen verschillende stijlen en stoffen, waaronder standaard, Wild Green of Metropolitan Grey naargelang de versie.

Afmetingen van Citroën Berlingo

Als moduleerbare familiewagen is Citroën Berlingo de kampioen van de opbergmogelijkheden en het vervoer, met een laadvolume tot 4000L en meer dan 3m laadlengte in maat XL. Zijn afmetingen komen overeen met zijn moduleerbaarheid: 4403mm lengte, 1848mm breedte en 1844mm hoogte. Zijn koffer biedt een minimaal volume van 597L en dankzij zijn inklapbare zetels verkrijg je een interessant laadvolume.

Uitrustingen en accessoires

Citroën Berlingo biedt standaarduitrustingen zoals de Coffee Break Alert, de snelheidsregelaar, de Active Safety Brake, airco en zoveel meer. Om je comfort verder te verbeteren, kan je kiezen uit een ruime waaier uitrustingen en accessoires in optie, zoals het head-up display, de modutop, het Kinderpack enz.

Top