Verwijzing in seconden

GAMMA

NIEUWE VOERTUIGTYPES EN SILHOUETTEN MET CITROËN BELGIË

Reeds meer dan 100 jaar verlegt het Merk Citroën de grenzen qua innovatie en de marktnormen van de auto-industrie op het vlak van comfort, design, nuttige technologieën, prestaties en uiteraard veiligheid... En u, welk voertuigtype draagt uw voorkeur? De elegante standing van een berline, het comfort van een monovolume, de wendbaarheid van een stadsauto, het design van een SUV of de talrijke voordelen van een elektrische auto... Ontdek het brede gamma van Citroën en vindt het voertuigtype dat voldoet aan de dagelijkse behoeften van uw gezin en aan uw wensen op het vlak van mobiliteit.

Elektrisch gamma Citroën

Of u nu op zoek bent naar een kleine stadsauto of een elektrisch bedrijfsvoertuig, Citroën biedt u voertuigen aan met een gedurfde stijl en een Full Electric motor voor nog meer rijcomfort.

stadswagen Citroën

Rondrijden, zich ergens tussen wurmen of parkeren in de stad wordt echt kinderspel met de stadsauto's uit het Citroën-gamma. Klaar om de stad te trotseren?

SUV Citroën

New SUV C3 Aircoss, New SUV C5 Aircross,... Ontdek de durf, de stijl, het comfort en het moderne karakter van de SUV van Citroën.

Citroën-Berline

Gesculpteerde lijnen, strak silhouet, luxe-interieur en ongeziene rijsensaties... Ontdek de elegantie van de Citroën-berline.


-

Large monospaces

Bent u op zoek naar een gezinswagen, een break, een monovolume of een multispace? 5, 7 of 9 zitplaatsen: ontdek het gezinsgamma van Citroën

Wagens met automatische versnellingsbak

Vergeet de versnellingspook en het koppelingspedaal. Wagens met automatische versnellingsbak winnen voortdurend aan populariteit. 

Citroën Kampeerwagens

Wat is leuker dan een kampeerwagen om met het hele gezin op ontdekkingstocht te gaan en nieuwe horizonten te verkennen? En wat is beter om van deze reizen te genieten dan een Citroën?

blanc

.

Top