Verwijzing in seconden

HET GAMMA VAN 100% ELEKTRISCHE CITROËN-WAGENS

Kies voor duurzame mobiliteit, met een wagen uit het elektrische gamma van Citroën.

Kleine stadsauto's, berlines, monovolumes of bedrijfsvoertuigen, Citroën biedt je zijn volledige voertuigengamma aan in 100% elektrische uitvoering. Ontdek de vele voordelen van de elektrische auto: soepel en stil rijden, onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, vrij circuleren tijdens vervuilingspieken, snel opladen ... Een echt concentraat van technologie geschikt voor de meeste toepassingen, om vandaag een antwoord te geven op de uitdagingen van morgen.

DE VOORDELEN

eLogo

Een 100% elektrische motor

Geniet van een uniek rijcomfort dankzij de 100% elektrische motor. Je wagen rijdt stil en is gemakkelijk te manoeuvreren, zowel in de stad als op de weg. Je elektrische auto is perfect voor het stadsverkeer, maar hij is ook geschikt voor langere ritten, dankzij zijn rijbereik tot 350 km volgens de WLTP-cyclus, afhankelijk van het model.

eC4-Trappe-Charge

Verschillende laadoplossingen

Je elektrische Citroën-wagen kan overal gemakkelijk worden opgeladen. Thuis of op het werk, op een huishoudelijk stopcontact of op een Wallbox, op een speciaal laadstation op de openbare weg, in parkeergarages en langs de snelweg. De laadtijden variëren afhankelijk van het voertuig en de gekozen laadoplossing.

eSpaceTourer-Services

Specifieke elektrische diensten

Maak gebruik van ons aanbod van elektrische diensten (beschikbaar afhankelijk van het model) om je dagelijks leven te vereenvoudigen.
Met de My Citroën-app kan je op elk moment het rijbereik controleren, het opladen en de thermische voorconditionering programmeren.
Met Charge My Car van de Free2Move-app rij je overal zorgeloos naartoe: je plant je traject, je lokaliseert beschikbare laadstations in de omgeving ...

DE 100% ELEKTRISCHE PARTICULIERE VOERTUIGEN VAN CITROËN

AMI

Citroën AMI 100% ëlectric

AMI komt tegemoet aan je nieuwe mobiliteitsbehoeften voor korte trajecten en aan je bezorgdheid over het milieu.

AMI biedt 2 zitplaatsen en is 100% elektrisch, ultracompact en personaliseerbaar. Hij is toegankelijk voor iedereen, zonder rijbewijs, met ultra-competitieve aanbiedingen voor 1 uur, 1 dag, 1 week, 1 maand, 1 jaar. Je kan hem online kopen en bij je thuis laten bezorgen.

Citroën AMI kan nu besteld worden.

New Citroën ë-C4 100% ëlectric

Met New Citroën ë-C4 100% ëlectric rij je elke dag volledig elektrisch. Je rijdt in alle rust, als in een cocon, perfect geïsoleerd van de drukte van de weg en de buitenwereld, alle hinder van buitenaf wordt gefilterd. De stille werking, het soepele vertrek van de wagen, de aangename rijstijl, de zachte ophanging, de zachte Advanced Comfort-zetels, de afwezigheid van trillingen aan boord, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en diensten, werkelijk alles draagt bij tot het comfort aan boord voor alle inzittenden.

New Citroën ë-C4 100% ëlectric kan nu besteld worden.
New CITROËN Ë-C4
New Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric

New Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric

Citroën is sinds 1996 pionier op het gebied van ludospaces, en breidt nu zijn aanbod uit met de elektrische versie van Berlingo, een gezinsvoertuig met moduleerbare binnenruimte en uitzonderlijke opberg- en opslagcapaciteit.
New Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric is de ideale partner voor liefhebbers van een actief leven die bezorgd zijn over het milieu, ongeacht hun leeftijd, en die op een praktische en veelzijdige manier van hun vrijetijdsactiviteiten willen genieten.

Bestellingen kunnen geplaatst worden vanaf het tweede trimester van 2021.

New Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric

New Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric voelt zich zowel in de stad als op de weg op zijn gemak wanneer hij je gezin of je klanten vervoert. Hij heeft dezelfde modulariteit, binnenruimte, laadvermogen en rijhulpmiddelen als de thermische versie. Citroën ë-SpaceTourer is verkrijgbaar in 3 lengtes. Je kan er onbeperkt mee rijden in lage-emissiezones die steeds talrijker worden.

New Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric kan nu besteld worden.
New Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric
NEW CITROËN C5 X

NEW CITROËN C5 X

COMMERCIALISERING IN HET 2DE SEMESTER VAN 2021
New Citroën C5 X slaat een brug tussen de elegantie van een berline, de dynamiek van een break en de verhoogde positie van een SUV.
Hij biedt ware rust dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma met een interieur in loungesfeer.
Zijn vooruitstrevende technologie maakt je het leven makkelijk aan boord, dankzij het extended Head-up Display, het semi-zelfstandig rijden en een nieuwe communicatie-interface op een 12" touchscreen met natuurlijke spraakherkenning.

DE 100% ELEKTRISCHE BEDRIJFSVOERTUIGEN VAN CITROËN

                                                  

My AMI CARGO

My AMI CARGO

My Ami Cargo komt tegemoet aan de nieuwe logistieke uitdagingen van lokale dienstverlenende bedrijven. Met zijn ultracompacte vorm biedt hij een innovatieve interieurindeling: een laadvolume van 400 liter, een verticale wand die de bestuurdersplaats scheidt van de laadruimte, een modulaire bovenplank die als bureau kan worden gebruikt, een vlakke vloer op twee niveaus en een afgesloten opbergruimte achteraan. Hij heeft alle voordelen van een elektrisch voertuig (gemakkelijk op te laden, rijbereik tot 75 km, enz.) en biedt een brede waaier aan accessoires, waaronder een net om de lading vast te houden.

New Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric

New Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric biedt vaklui, handelaars of bezorgers een concrete oplossing voor de nieuwe mobiliteitsuitdagingen in gereguleerde stedelijke omgevingen, maar ook in landelijke gebieden. Hij biedt een ongekend comfort tijdens je verplaatsingen en zorgt ervoor dat je ook je gebruikskosten onder controle houdt.

Bestellingen kunnen geplaatst worden vanaf het 2de kwartaal van 2021.
New Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric

New Citroën
ë-Jumpy 100% ëlectric

New Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric is de ideale elektrische partner om te voldoen aan de stedelijke en voorstedelijke mobiliteitsbehoeften van alle professionelen, dankzij zijn uitzonderlijke rijbereik en het snelladen tot 80% in 30 minuten. Zonder toegevingen te doen op het vlak van prestaties en uitrusting, biedt hij alle voordelen van ë-comfortabel rijden en toegang tot diensten die het dagelijks gebruik van een elektrische wagen vergemakkelijken.

New Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric kan nu besteld worden.
New Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric
New Citroën ë-Jumper 100% ëlectric

New Citroën
ë-Jumper 100% ëlectric

Citroën presenteert een 100% elektrische transformatie van zijn Citroën Jumper-bestelwagen. New Citroën ë-Jumper 100% ëlectric biedt nagenoeg dezelfde prestaties op het vlak van modulariteit, binnenruimte, laadvermogen en rijhulpmiddelen. Hij is verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de ecologische vereisten die in bepaalde steden worden opgelegd. Het is aan jou om uit dit gamma het voertuig te kiezen dat het best bij je activiteit past.

New Citroën ë-Jumper 100% ëlectric kan nu besteld worden. Ook leverbaar in chassis-cabine, chassis met dubbele cabine, vloer-cabine en groot volume.
Top