Onze verkooppunten en onze ateliers blijven open op afspraak en met absoluut respect voor sanitaire regels. Aarzel niet om met ons contact op te nemen.

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

AMI, 100% ELEKTRISCHE STEDELIJKE MOBILITEIT VOOR IEDEREEN

AMI is het antwoord van Citroën op uw nieuwe mobiliteitsbehoeften, voor uw korte verplaatsingen en uw bezorgdheid om het milieu. Hij is een toonbeeld van anticonformisme: 2 plaatsen, 100% elektrisch, ultracompact, comfortabel en personaliseerbaar. Hij is voor iedereen op elk moment toegankelijk voor aankoop of verhuur: zonder rijbewijs B*, à la carte met uiterst competitieve aanbiedingen. Hij biedt u een nieuwe ervaring in onlineaankoop en thuislevering.  

* zonder rijbewijs B, één rijbewijs AM is echter vereist

ZONDER RIJBEWIJS B*

Sanspermis2_CL.20.006.003_1500X500

AMI is als een stadswagen, maar dan eentje waarmee iedereen kan rijden. Hij is een lichte vierwieler, die volgens de wetgeving in de Europese landen vanaf 16 jaar voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk is. Alle leeftijdsgroepen kunnen verleid worden door dit ideale object voor korte ritten.

STANDAARD OPLAADBAAR

Rechargeable2_CL.20.006.002_1500X500

AMI is een elektrische auto, maar wordt als een smartphone opgeladen. Het opladen gebeurt eenvoudig dankzij de elektrische kabel in de auto. Zodra de kabel is aangesloten op een standaard stopcontact van 220 V, volstaat 3 uur voor een volledige oplaadbeurt. AMI kan ook via een aangepaste kabel worden opgeladen aan een openbare laadpaal of Wall Box.

75 KM RIJBEREIK

Autonomie2_CL.20.006.012_1500X500

AMI is als een elektrische fiets, maar neemt u toch verder mee. Hij is ideaal om veel korte ritten te maken en biedt een rijbereik tot 75 km: een dagelijkse afstand die veel groter is dan de gemiddelde afstand die door en rond steden wordt afgelegd. 

PERSONALISEERBAAR IN ÉÉN OOGOPSLAG

GIF1_O2C_1500x500

AMI is als een stadswagen, maar niet zoals die van de buurman. Hij biedt een kit met makkelijk zelf te plaatsen accessoires, zoals sierelementen (opbergnet voor deuren, tapijt, opbergvak, haak voor handtas, ...). Het exterieur past bij het interieur, met 4 kleuren (MY AMI GREY, MY AMI BLUE, MY AMI ORANGE, MY AMI KHAKHI), die terug te vinden zijn op de sierwieldoppen, de zijstickers achteraan en de capsule onderaan de deur.    

ONTDEK HEM IN DE VIDEO

 

Prijsvoorbeeld en distributiepartners enkel van toepassing in Frankrijk. Besturing zonder rijbewijs B* vanaf 16 jaar in België en Luxemburg.

Top