Verwijzing in seconden

Files, druk verkeer, spitsuren, vertragingen, boetes... Kent u het liedje? Maak u het leven gemakkelijker en win kostbare tijd met het Citroën-gamma van stadsauto's. Met hun moderne, compacte en guitige silhouetten zijn de Citroën C1, de Citroën C3 en de Citroën C-Zero gemaakt voor het rijden in de stad. Rondrijden en manoeuvreren in de stad wordt kinderspel! Klaar om de stadsjungle te trotseren?

CITROËN C1

Een optimistisch design, een sympathieke persoonlijkheid, een dynamische stijl en compacte afmetingen! De Citroën C1 straalt temperament uit en trekt met zijn moderne en trendy look onmiddellijk de aandacht. Een stadswagen op maat van uw dagelijkse trajecten en de kleine beschadigingen die gepaard gaan met mobiliteit in de stad.
Voiture-C1-Citadine.jpg
newc3

New CITROËN C3

Er waait een wind van vernieuwing in de wereld van de stadsauto's! New Citroën C3 is mee met zijn tijd en wordt gekenmerkt door een trendy en optimistisch design met gekleurde inserts en grafische elementen zoals de Airbump® (naargelang de uitvoering). Met zijn zeer uitgesproken morfologie voor de stad valt hij onmiddellijk op in zijn categorie. Stijl, persoonlijkheid, Citroën Advanced Comfort®, nieuwe technologieën en ConnectedCAM Citroën™... Trotseer de stad met New Citroën C3!

CITROËN C-Zero

Hebt u genoeg van het lawaai, de vervuiling en het uren ronddraaien om een parkeerplaats te vinden? Schakel over op een elektrische wagen! Deze stadsauto werd bedacht om de mobiliteit in de stad te faciliteren: klein gabarit, snel opladen, toegankelijke koffer en opbergruimten, en voldoende autonomie om alle dagelijkse trajecten af te werken, dit alles in een stilte die het geraas van de stad doet vergeten.
Voiture-C-zero-Citadine.jpg
Top