COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

Met het berlinegamma van Citroën reist u zowel voor de dagelijkse verplaatsingen als voor de lange trajecten in eersteklas. Tijdloze silhouetten, gesculpteerde lijnen, gesofisticeerde interieurs, technologieën en rijplezier... Ontdek de elegantie en de verfijndheid van het berlinegamma van Citroën, zonder in te boeten op veiligheid, rijervaring en rijplezier.

Citroën C-Elysée

Citroën C-Elysée brengt vernieuwing met zwier! De berline evolueert met finesse en verhoogt zijn status met een tot in de puntjes verzorgd interieur: eenkleurige middenconsole, nieuwe dashboardinleg, nieuwe 7" touchscreen... Alle materialen werden gekozen voor hun elegantie, hun robuustheid en hun onderhoudsgemak. Tot slot haalt de Citroën C-ELYSÉE voordeel uit alle expertise van het Merk op het vlak van comfort, innovatief design en nuttige technologieën voor alle passagiers. Een echt concentraat van technologie en creativiteit om nu al te anticiperen op de uitdagingen van morgen!
voiture-berline-citroen-c-elysee
CITROËN C4 Cactus

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus bundelt stijl, comfort en dagdagelijks gebruiksgemak. Zijn Airbump® zijn ontwikkeld voor de stad en beschermen uw wagen tegen dagelijkse kleine ongelukjes. Citroën C4 Cactus blinkt bovendien uit in comfort dankzij een reeks uitrustingen: voorzetels ruim als sofa's, slimme opbergmogelijkheden die toegankelijk zijn voor iedereen, een open en verwelkomend interieur ... De ideale compacte wagen voor alle rijsituaties!
Top