Verwijzing in seconden

Met het berlinegamma van CITROËN reist u zowel voor de dagelijkse verplaatsingen als voor de lange trajecten in eersteklas. Tijdloze silhouetten, gesculpteerde lijnen, gesofisticeerde interieurs, technologieën en rijplezier... Ontdek de elegantie en de verfijndheid van het berlinegamma van CITROËN, zonder in te boeten op veiligheid, rijervaring en rijplezier.

CITROËN C4

CITROËN C4

De CITROËN C4 staat voor een uniek silhouet, evenwichtige proporties en heel wat kleine details die het verschil maken: geribbelde motorkap, spoiler achteraan en uitlopende koplampen. Een uitgesproken en gevestigde berline die alle fans van mooie koetswerken en liefhebbers van rijsensaties zal kunnen bekoren. Het interieur van de CITROËN C4 biedt u een unieke comfortervaring met zijn moderne en verfijnde middenconsole, zijn 7" touchscreen, de steun en het comfort van de zetels, de bedieningen aan het stuur... Ontdek het comfort van de luxeberline van CITROËN.

CITROËN C-Elysée

CITROËN C-Elysée brengt vernieuwing met zwier! De berline evolueert met finesse en verhoogt zijn status met een tot in de puntjes verzorgd interieur: eenkleurige middenconsole, nieuwe dashboardinleg, nieuwe 7" touchscreen... Alle materialen werden gekozen voor hun elegantie, hun robuustheid en hun onderhoudsgemak. Tot slot haalt de CITROËN C-ELYSÉE voordeel uit alle expertise van het Merk op het vlak van comfort, innovatief design en nuttige technologieën voor alle passagiers. Een echt concentraat van technologie en creativiteit om nu al te anticiperen op de uitdagingen van morgen!
voiture-berline-citroen-c-elysee
NEW CITROËN C4 Cactus

NEW CITROËN C4 Cactus

New CITROËN C4 Cactus bundelt stijl, comfort en dagdagelijks gebruiksgemak. Zijn Airbump® zijn ontwikkeld voor de stad en beschermen uw wagen tegen dagelijkse kleine ongelukjes. New CITROËN C4 Cactus blinkt bovendien uit in comfort dankzij een reeks uitrustingen: voorzetels ruim als sofa's, slimme opbergmogelijkheden die toegankelijk zijn voor iedereen, een open en verwelkomend interieur ... De ideale compacte wagen voor alle rijsituaties!
Top