Verwijzing in seconden

Met het gamma Citroën Berlines, reis je in eerste klasse tijdens al je dagelijkse verplaatsingen en je lange ritten. Tijdloze silhouetten, krachtige lijnen, verfijnde interieurs, technologie en rijplezier …

Ontdek alle elegantie en verfijning van het gamma compacte berlines van Citroën, benzine, diesel, elektrisch vijfdeurs zonder toe te geven op je veiligheid, rijervaring en rijplezier.

NEW CITROËN C4

NEW CITROËN C4

New Citroën C4 maakt het verschil door de combinatie van: De elegantie, soepelheid en dynamiek van een compacte berline: een aerodynamisch silhouet, verfijnde lijnen en geheel eigen grafische details, een nieuwe lichtsignatuur vooraan en achteraan De kracht en het karakter van een SUV: grote wielen, gulle en gespierde lijnen. Deze vijfdeurs berline, benzine of diesel, zal je dagelijks begeleiden.

NEW CITROËN Ë-C4

Met New Citroën ë-C4 Electric rij je dagelijks volledig elektrisch, perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld, in alle rust als in een cocon: alle buitenhinder wordt gefilterd. De stille werking, het soepele vertrek van de wagen, de aangename rijstijl, de zachte ophanging, de zachte Advanced Comfort zetels, de afwezigheid van trillingen aan boord, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en diensten, werkelijk alles draagt bij tot het comfort aan boord voor alle gebruikers.Deze vijfdeurs berline zal je dagelijks begeleiden.
NEW CITROËN Ë-C4
c5-x-posture

NEW CITROËN C5 X

Uniek in zijn genre, slaagt New Citroën C5 X erin de elegantie van de berlinewagen en zijn lange motorkap te verenigen met de dynamiek van de break met zijn grote koffer en de verhoogde positie van de SUV dankzij zijn wielen met grote diameter. Deze berline vijfdeurs zal je dagelijks begeleiden.
Top