Verwijzing in seconden

Met het berlinegamma van Citroën reist u zowel voor de dagelijkse verplaatsingen als voor de lange trajecten in eersteklas. Tijdloze silhouetten, gesculpteerde lijnen, gesofisticeerde interieurs, technologieën en rijplezier... Ontdek de elegantie en de verfijndheid van het berlinegamma van Citroën, zonder in te boeten op veiligheid, rijervaring en rijplezier.

NEW CITROËN C4

NEW CITROËN C4

New Citroën C4 maakt het verschil door de combinatie van: De elegantie, soepelheid en dynamiek van een compacte berline: een aerodynamisch silhouet, verfijnde lijnen en geheel eigen grafische details, een nieuwe lichtsignatuur vooraan en achteraan De kracht en het karakter van een SUV: grote wielen, gulle en gespierde lijnen.

NEW CITROËN Ë-C4

Met New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric rij je dagelijks volledig elektrisch, perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld, in alle rust als in een cocon: alle buitenhinder wordt gefilterd. De stille werking, het soepele vertrek van de wagen, de aangename rijstijl, de zachte ophanging, de zachte Advanced Comfort zetels, de afwezigheid van trillingen aan boord, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en diensten, werkelijk alles draagt bij tot het comfort aan boord voor alle gebruikers.
NEW CITROËN Ë-C4
CITROËN C4 Cactus

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus bundelt stijl, comfort en dagdagelijks gebruiksgemak. Zijn Airbump® zijn ontwikkeld voor de stad en beschermen uw wagen tegen dagelijkse kleine ongelukjes. Citroën C4 Cactus blinkt bovendien uit in comfort dankzij een reeks uitrustingen: voorzetels ruim als sofa's, slimme opbergmogelijkheden die toegankelijk zijn voor iedereen, een open en verwelkomend interieur ... De ideale compacte wagen voor alle rijsituaties!
Top