Verwijzing in seconden

EEN NIEUWE NAAM, DEZELFDE WAARDEN.

Citroën Grand C4 Picasso wordt Citroën Grand C4 SpaceTourer. Ontdek de Grand C4 SpaceTourer! 

Deze monovolume is modern en dynamisch, en heeft in de basisversie 5 of 7 plaatsen.

DESIGN

DESIGN Citroën Grand C4 SpaceTourer

De Citroën C4 SpaceTourer getuigt in de eerste plaats van een energieke en moderne stijl. Hij beschikt over een unieke en dynamische morfologie met vloeiende lijnen, een gedurfde look en een meer conventioneel design. Zijn stilistische troeven worden nog versterkt door glanzend zwarte met chroom omrande chevrons achteraan, een energieke voorkant die straalt van dynamiek en kracht, een tweekleurige zwarte dakhemel met dakbogen in Silver (zilverkleur). Hij beschikt ook over een breed kleurengamma (Banquise Wit, Platinium Grijs, Staalgrijs, Rubi Rood, Lazuli Blue, Onyx zwart, Sable).

VOORZIJDE

VOORZIJDE Citroën Grand C4 SpaceTourer

De Grand C4 SpaceTourer beschikt over een dynamische en luxueuze voorzijde. Hij behoudt de driedubbele lichtsignatuur, symbool van de Citroëns van vandaag. Het embleem van het merk staat overal op de wagen en omrandt de DRL (dagrijlichten) met chroom. 

DAKBOGEN

DAKBOGEN Citroën Grand C4 SpaceTourer

De Citroën Grand C4 SpaceTourer heeft zijn dakbogen verfraaid met de kleur Grijs 'Silver'. Waar het stijleffect zeker aanwezig is, versterkt deze laterale handtekening - kenmerkend voor het silhouet van de Grand C4 SpaceTourer - nog zijn elegantie.

ACHTERLICHTEN MET 3D-EFFECT

ACHTERLICHTEN MET 3D-EFFECT Citroën Grand C4 SpaceTourer

.

Lichten die nog meer hypnotiseren! De achterlichten met 3D-effect zijn standaard terug te vinden op de Grand C4 SpaceTourer. Dit moderne en technologische design is gebaseerd op een diepte-effect van de lichtsignalen die zich eindeloos lijken te herhalen.17'' VELGEN

17'' VELGEN

.

De diamentering van de huidige velgen werd herschilderd in het zwart, in overeenstemming met de nieuwe carrosseriekleur Lazuli Blue. 

CHEVRONS ACHTERAAN

CHEVRONS ACHTERAAN Citroën Grand C4 SpaceTourer

.

Aan de achterzijde van de Grand C4 SpaceTourer zetten glanzend zwarte met chroom omrande chevrons het thema van het merk voort (sinds de cross-over van de Citroën C4 Cactus); zo versterken ze de moderne look van deze monovolume met 7 plaatsen. 

1 MONOVOLUME, 4 SFEREN

STANDAARD SFEER

WILD BLUE SFEER

BEIGE DUINSFEER

HYPE GREY SFEER

.

Deze functionele sfeer draagt in ruime mate bij tot het gemak en de kwaliteit van de materialen in de cabine van de Citroën Grand C4 SpaceTourer, met een Milazzo Grey stoffen binnenbekleding die perfect past bij het dashboard. 

Interieur sfeer Citroën Grand C4 SpaceTourer
Interieur sfeer Citroën Grand C4 SpaceTourer

.

Liefhebbers van veel ruimte zullen opgetogen zijn over de sfeer Wild Blue. Op de spits gedreven modulariteit voor een actieve en sportieve levensstijl. Met de tafelbladfunctie en de verschuifbare achterzetels kunt u het maximum halen uit de moduleerbaarheid van de Grand C4 SpaceTourer.

.

De sfeer Dune Beige legt de nadruk op licht en zachtheid. De relaxzetel met uitgebreide comfortfunctie en de voorzetels met massagefunctie bieden een onvergelijkbaar welbevinden. Dankzij de bijzonder zachte stof in Yatago Grey en de interieurparfumeur reist u in een ontspannen sfeer.

Interieur sfeer Citroën Grand C4 SpaceTourer
Interieur sfeer Citroën Grand C4 SpaceTourer

.

De sfeer Hype Grey verenigt de verfijning van de gemengde binnenbekleding stof/leder met de functies van het Lounge Pack en het Pack Kids, zodat u in uitzonderlijk comfort reist.

Comfort

Comfort Citroën Grand C4 SpaceTourer

Met deze op welbevinden toegespitste monovolume vestigt Citroën zijn legitimiteit en zijn technische vaardigheid inzake comfort. De Grand C4 SpaceTourer nodigt u uit om te reizen, met familie of vrienden, in combinatie met unieke rijsensaties door zijn wendbaarheid op de weg en de voor uw plezier ontworpen voorzieningen. 

PACK LOUNGE: ALLE COMFORT VAN EEN LOFT

voorzetels Citroën Grand C4 SpaceTourer

De binnenzijde van de Grand C4 SpaceTourer ademt de sfeer uit van een gezellige en ruime loft die baadt in het licht. De monovolume biedt, naargelang van de versies, het Lounge Pack met:  

- zijn voorzetels met massagefunctie, 

- zijn passagierszetel vooraan met comfortfunctie waardoor de passagier de benen kan strekken.

De voorste plaatsen zijn voorzien van een relaxhoofdsteun met 3 standen en met oortjes, die 

kunnen worden ingesteld om bewegingen van het hoofd optimaal op te vangen. Niets werd vergeten. Zo zijn de klaptafeltjes achterin uitgerust 

met een individuele leeslamp. Het Lounge Pack is verkrijgbaar met de sferen Dune Beige en Hype Grey.

WARME MATERIALEN

WARME MATERIALEN Citroën Grand C4 SpaceTourer

Alle passagiers worden verwelkomd door zachte en warme materialen. De Citroën Grand C4 SpaceTourer beschikt over een dashboard in slush en kreeg een specifieke behandeling van de deurpanelen, die daardoor zeer zacht aanvoelen. Daar komt nog een ruime diversiteit in kwaliteitsvolle stoffen en ledersoorten bij.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroën ontwierp een alomvattende aanpak om een ongezien globaal comfort te bieden aan elke inzittende, zowel bestuurders als passagiers. De zogenaamde Citroën ADVANCED COMFORT® biedt innovatieve, technologische en intelligente oplossingen voor het welzijn van lichaam en geest. Vier grote lijnen dicteren deze welzijnstechniek: zachte aanrakingen en akoestiek, praktische binnenruimte in alle omstandigheden, een serene geest die steunt op een rustige sfeer en tot slot een intuïtieve, nuttige technologie.
CITROËN ADVANCED COMFORT®

DE AFMETINGEN VAN CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

Lengte

4602 mm

Breedte

1826/2117 mm

Hoogte

1638/1644 mm

Koffervolume

645 / 704 Liter

MAXIMUMAANTAL PLAATSEN Citroën Grand C4 SpaceTourer

MAXIMUMAANTAL PLAATSEN

Een grote laadruimte nodig? De Citroën Grand C4 SpaceTourer werd ontworpen om aan al uw wensen te voldoen en biedt een genereuze en moduleerbare ruimte. U kunt een perfect vlakke vloer maken door de zetels van rij 2 onder de vloer weg te klappen. U kunt zelfs de passagierszetel vooraan omvormen tot een paneel om lange voorwerpen (meer dan 2,5 m) te kunnen laden. Wanneer de familie uitbreidt, hoeft u alleen maar het omgekeerde te doen door de verborgen zetels onder de vloer uit te vouwen.

KOFFERRUIMTE EN HANDENVRIJE ACHTERKLEP

Een andere troef van de Citroën Grand C4 SpaceTourer is zijn kofferbak. Het ontwerp van het achterluik suggereert grootte en robuustheid. Het maakt de kofferruimte makkelijk toegankelijk en biedt een groot volume van maar liefst 645 liter en tot 704 liter wanneer de zetels van rij 2 in de voorste stand staan. Naast een gemotoriseerd luik innoveert de monovolume met de handenvrije achterklep. Met deze functie kunt u de achterklep gemakkelijk openen, zelfs als u uw armen vol hebt: het volstaat om even met de voet langs de sensor onder de achterbumper te bewegen om de achterklep te openen of te sluiten. U krijgt zo zeer gemakkelijk toegang tot de grote en brede bagageruimte van uw voertuig. Naast het gemotoriseerde luik vernieuwt de monovolume met een handenvrije achterklep die gemakkelijk open kan als u uw armen vol hebt: u moet uw voet maar langs de sensor in de achterbumper laten gaan om de achterklep te openen of te sluiten. U hebt dan eenvoudig toegang tot de grote en brede kofferbak van uw nieuwe auto
KOFFERRUIMTE Citroën Grand C4 SpaceTourer

TECHNOLOGIEËN

OM GECONNECTEERD TE BLIJVEN EN UW WEG SEREEN TE VERVOLGEN

TECHNOLOGIEËN Citroën Grand C4 SpaceTourer

De Grand Citroën C4 SpaceTourer biedt zijn passagiers 3 connectiviteitssystemen om in alle rust te kunnen navigeren en toch over continuïteit tussen hun digitale werelden en hun wagens te beschikken. Communiceer, navigeer, ontspan - dankzij de technologieën Citroën Connect Nav, Connect Box en Mirror Screen!  

De Grand C4 SpaceTourer biedt ook 12 geruststellende rijhulpsystemen die de dagelijkse veiligheid verzekeren, door te waarschuwen bij een gebrek aan waakzaamheid of een simpel moment van onoplettendheid achter het stuur en door ongevallen te voorkomen.

Mirror Screen Citroën Grand C4 SpaceTourer

De Mirror Screen-functie via USB-aansluiting op de C4 SpaceTourer kan het scherm van uw compatibele smartphone kopiëren of weergeven op het aanraakscherm. 

U kunt uw multimediacontent terugvinden en rechtstreeks en gemakkelijk uw smartphone en zijn compatibele applicaties bedienen via het aanraakscherm. Afhankelijk van de aangesloten smartphone kunt u bepaalde apps ook met uw stem bedienen dankzij de spraakherkenning.

Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™, Android Auto en MirrorLink®.

Uitrusting naargelang van de versie.

3D-navigatiesysteem Citroën Grand C4 SpaceTourer

Dit geconnecteerde 3D-navigatiesysteem met capacitief 7”-aanraakscherm kan ook schermen met een spraakherkenning om de functies Navigatie, Telefoon en Media te bedienen zonder dat u uw blik van de weg moet afwenden. In combinatie met geconnecteerde diensten zoals TomTom Traffic, biedt het ook realtime verkeersinformatie, lokalisatiediensten, brandstofprijzen van tankstations en prijzen van parkeerterreinen, weersvoorspellingen en lokale opzoekingen van Points Of Interest (POI’s) en de optie Gevarenzones.

Uitrusting naargelang van de versie.

Dienst voor noodoproepen en pechverhelping met positiebepaling. Bij ongevallen of andere situaties die een dringende interventie vereisen, kan dit systeem de hulpdiensten verwittigen, hetzij automatisch, hetzij doordat een inzittende van de wagen op de "SOS"-toets drukt. Deze gratis dienst is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar en vereist geen abonnement. Om klanten nog meer gemoedsrust te bieden, kunnen ze ook contact opnemen met het telefonische pechverhelpingsplatform door lang op de knop met de dubbele visgraat te drukken.

Uitrusting naargelang van de versie.

NIEUWE AUTOMATISCHE VERSNELLINGSBAK EAT8

AUTOMATISCHE VERSNELLINGSBAK EAT8

Om zoveel mogelijk comfort en rijplezier te kunnen bieden is de Citroën C4 SpaceTourer vanaf nu beschikbaar met de automatische 8-trapsversnellingsbak EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). De versnellingsbak EAT8 waarborgt een optimale schakeling tussen de versnellingen.

BENZINE PureTech

BENZINE PureTech Citroën Grand C4 SpaceTourer

De driecilinder-turbocompressiemotor PureTech 130 S&S EAT6 is voorzien van een directe hogedrukinjectie en een hoogrendementsturbo van de nieuwe generatie (240 000 t/m) en combineert de prestaties van de benzinemotor PureTech met de efficiëntie van de automatische versnellingsbak EAT6, en biedt op die manier een serene mobiliteit. Hij biedt het beste compromis op de markt tussen koppel bij laag toerental en vermogen: 95% van het maximumkoppel blijft beschikbaar tussen 1500 en 3500 t/min, zodat de aandrijfkracht in alle omstandigheden optimaal wordt benut. 

Top