Verwijzing in seconden

Citroën lanceert in 2017 een SUV-offensief zonder weerga met de onthulling van twee nieuwe voertuigen. Na de C5 AIRCROSS die op het autosalon van Shanghai werd onthuld, is het de beurt aan de Citroën C3 Aircross Compact SUV om in de spotlight te staan! Deze tweede, compactere SUV is verkozen tot gezinswagen van het jaar 2018 (VAB).

 

 

 

ONTDEK HEM IN DE VIDEO

De  Citroën C3 Aircross Compact SUV is gebaseerd op het in 2017 onthulde Aircross-concept. Hij is de volgende stap in het SUV-offensief van het merk en maakt op natuurlijke wijze het verschil: een unieke stijl die robuustheid en originaliteit combineert, conform het DNA van Citroën en de fundamentele eigenschappen van de SUV-wereld. Ontdek hem in de video.

 

 

 

597x500_SUV_Nouvelle_Génération_C3_Aircross-flou

SUV VAN DE NIEUWE GENERATIE

SUV VAN DE NIEUWE GENERATIE

De Citroën C3 Aircross Compact SUV onderscheidt zich in de wereld van de SUV's dankzij zijn kracht, originaliteit en frisheid. Dankzij zijn hoge motorkap, die in de verf wordt gezet door de verchroomde chevrons met ingebouwde LED-lichtsignatuur, zorgt hij voor een combinatie van robuustheid en bescherming. Aan boord van deze SUV van de nieuwe generatie geniet u van een ongeëvenaarde hoge rijpositie. Zoals aangekondigd door het C-Aircross concept zorgen de achterzijpanelen in polycarbonaat en met in het midden een gekleurde folie*voor een sterk grafisch contrast ter hoogte van de B-stijl. *Beschikbaar in optie met het Color Pack.

CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV GEZINSWAGEN VAN HET JAAR 2018

De Citroën C3 Aircross Compact SUV lijkt een groot commercieel succes te gaan worden. De originaliteit en het comfortabele interieur van de compacte SUV overtuigden de journalisten en de gezinnen. Het tweekleurige koetswerk van de frivole en zelfs gedurfde auto laat niemand onberoerd en heeft alle troeven om te verleiden.
VAB

COMFORTABEL OP ALLE TERREINEN: GRIP CONTROL MET HILL ASSIST DESCENT

747x322_Grip_Control_C3_Aircross-flou

Wees dominant op de weg met deze SUV! Een verhoogde bodemvrijheid, grote wielen en een Grip Control met Hill Assist Descent maken dat hij op alle wegtypes op avontuur kan gaan.

Zo kan de Citroën C3 Aircross Compact SUV de aandrijving van zijn voorwielen aanpassen aan het terrein en zijn snelheid aanhouden op dalende wegen, zelfs wanneer de daling fors is.

WENDBAAR IN DE STAD DANKZIJ DE PARK ASSIST EN DE TOP REAR VISION ACHTERUITRIJCAMERA

747x322_Agilite_C3_Aircross-flou

De Citroën C3 Aircross Compact SUV voelt zich zowel in de stad als op autowegen opperbest. Het dagelijkse leven wordt dankzij hem een pak eenvoudiger. In de stad detecteert zijn Park Assist-technologie automatisch een parkeerplaats, en voert vervolgens uw parkeermanoeuvres uit. U moet enkel nog gas geven en remmen.

De achteruitrijcamera Top Rear Vision staat toe om de omgeving achter de wagen op 180° op het 7" touchscreen te weergeven.

 

 

RUIMTELIJK & ULTRA MODULEERBAAR

De hoge en ingenieuze architectuur van de Citroën C3 Aircross Compact SUV bezorgt hem de beste ruimtelijkheid in zijn segment en een buitengewoon comfort: 5 zitplaatsen met veel been- en hoofdruimte.

Zijn koffer heeft een uitzonderlijke inhoud van 410 l, die uitgebreid kan worden tot 520 l dankzij zijn verschuifbare 2/3 - 1/3 achterbank.

Om de modulariteit compleet te maken, kan de rugleuning van de passagierszetel vooraan neergeklapt worden zodat er een laadlengte van 2,40 m ontstaat.
1500x646_Habitabilité_C3_Aircross_flou

ROBUUST EN BESCHERMEND DESIGN

520x264_C3_Aircross_design_protecteur

De Citroën C3 Aircross Compact SUV neemt een ongeziene positie aan in dit segment, dankzij zijn korte, gespierde en tegelijk hoge motorkap. Hij straalt robuustheid uit en maakt indruk met zijn lichtsignatuur, zowel vooraan als achteraan. Tegelijk behoudt hij met zijn horizontaal evenwicht en zijn ruime patronen een verdoken agressiviteit.

De SUV neemt met de dubbeldeks lichten de grafische signatuur van Citroën over. Deze valoriseren de uitdrukking van de frontpartij van het voertuig en bieden hem een lichtsignatuur die eigen is aan de nieuwe creaties van het Merk.
 
Achteraan benadrukken de opvallende schouders van de Citroën C3 Aircross Compact SUV de breedte en het gespierde karakter van de SUV. De achterlichten met 3D-effect roepen familiebanden op met de nieuwe C3 en de C-Aircross concept-car.

Als een echte SUV krijgt de Citroën C3 Aircross Compact SUV aan de zijkant ter hoogte van de wielkasten vleugelverbreders en bodembeschermers in zwarte kunststof aangemeten om zich te beschermen tegen de kleine beschadigingen van alle dag.

90 COMBINATIES: DURF KLEUREN TE KIEZEN!

Met zijn 8 koetswerkkleuren, zijn 3 dakkleuren en zijn 3 Color Packs, stelt u de Citroën C3 Aircross Compact SUV naar smaak samen. In totaal hebt u de keuze uit 85 combinaties. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

De personalisatie wordt met de Color Packs tot in het kleinste detail bedacht: de ruiten in het achterzijpaneel met Perzisch effect en dakrails worden toegevoegd aan de gekleurde toetsen van de buitenspiegelkappen, sieromrandingen van de koplampen en wielnaafdoppen. Ook binnenin kan hij gepersonaliseerd worden met de keuze uit 5 totaal verschillende interieursferen. Standaardsferen, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral en Hype Colorado: zij zorgen voor gevarieerde werelden die dicht aanleunen bij de mode- en meubelwereld.

Zo kunt u kiezen voor klassieke kleuren of de contrasten verzachten. Er kan ook gekozen worden tussen verschillende velgtekeningen, dankzij een collectie 16" gestileerde wieldoppen en 16" of 17" aluminium velgen met diamanteffect.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

1500x500_Citroen_Advanced_Comfort_flou

De Citroën C3 Aircross Compact SUV is trouw aan het DNA van het Merk en aan het Citroën Advanced Comfort®-programma. Hij haalt voordeel uit alle knowhow van Citroën en biedt u een optimaal reiscomfort.

Het doel is om van elk traject een steeds aangenamer levensmoment te maken, door alle prikkelingen te filtreren zoals in een cocon. Het voorbeeldige comfort van de Citroën C3 Aircross Compact SUV wordt geïllustreerd door:

    - het comfort van de zetels, dankzij zijn brede en ruime zittingen,
    - het comfort van de ophangingen die in alle rijomstandigheden voor een voorbeeldige Citroën-typering zorgen,
    - het comfort in termen van isolatie, met een verzorgde akoestiek.

DE AFMETINGEN VAN CITROËN C3 AIRCROSS

Lengte

4154 M

Breedte

1756/1976 M

Hoogte

1597/1637 M

Koffervolume

410 / 1289 Liters

597x400_coffre_C3_Aircross

TOT 520 LITER KOFFERINHOUD

U kunt in de koffer van de Citroën C3 Aircross Compact SUV, de grootste in het segment, al uw bagage kwijt. De koffer is gebruiksvriendelijk dankzij zijn brede kofferluik, de kofferklep die wijd opent en een lage laaddrempel. Zijn toonaangevende inhoud van 410 liter kan dankzij de verschuifbare achterbank uitgebreid worden tot 520 liter (in de meest naar voren geschoven positie). Zodra de achterbank neergeklapt is, stijgt de kofferinhoud tot 1289 liter. De Citroën C3 Aircross Compact SUV is praktisch voor dagelijkse trajecten en is voorzien van een uitneembare bagageafdekking die in verticale positie achter de achterbank kan worden opgeborgen voor het transport van hoge voorwerpen. Andere truc voor het creëren van een platte laadvloer met neergeklapte achterbank: de dubbele mobiele laadvloer met dubbele hoogte.

5 INTERIEURSFEREN

HYPE COLORADO

747x322_ambiance_Hype_Colorado_C3_Aircross

Het Hype Colorado past in ditzelfde gamma van luxeafwerkingen en wordt gesublimeerd door 'soft-touch' materialen en een specifieke confectie in de Colorado-kleur, die terug te vinden is op de half-lederen zetels, het tweekleurige stuur en de dashboarddecoratie.

HYPE MISTRAL

747x322_ambiance_hype_mistral_C3_Aircross

Het Hype Mistral interieur doet denken aan een luxeafwerking. Het is voorzien van een gemengde zetelbekleding van zwart leder, een stof met kippenpootmotief en een dashboard in generfd TEP. Matte verchroomde sierranden benadrukken de luchtroosters.

METROPOLITAN GREY

747x322_ambiance_urban_red_C3_Aircross

Het Metropolitan Grey interieur valoriseert de ruimte aan boord. Ze speelt in op de helderheid en het welzijn aan boord met lichttonaliteiten en warme stoffen die ook op het dashboard aanwezig zijn. De luchtroosters zijn voorzien van oranje sierranden.

THE URBAN RED

747x322_ambiance_urban_red_C3_Aircross-v2

Het Urban Red interieur zorgt voor een contractspel tussen sombere kleuren en rode dynamische toetsen op de zetels.

STANDAARDINTERIEUR

747x322_ambiance_serie_C3_Aircross

Het standaardinterieur is verfijnd en sober met een grijze getextureerde dashboarddecoratie in combinatie met een stoffen Mica Grey zetelbekleding, in de verf gezet door de witte omrandingen van de luchtroosters.

PANORAMISCH OPEN DAK

Zijn grote glazen dakoppervlak (een glasoppervlak van bijna één meter lang aan de binnenkant) en zijn grote opening zorgen voor een buitengewone luminositeit en een gevoel van welzijn, zowel met open als gesloten dak.   

Elk traject wordt een ervaring op zich.

Met twee elektrische bedieningen kan het open dak op intuïtieve wijze bediend worden, evenals de positie van het verduisteringspaneel voor het regelen van de gewenste hoeveelheid lichtinval in het interieur.

NUTTIGE TECHNOLOGIEËN

HEAD-UP DISPLAY IN KLEUR

747x322_Affichage_Tete_Haute_C3_Aircross-flou

De belangrijkste rij-informatie is dankzij de head-up display permanent toegankelijk, zonder de ogen van de weg af te wenden: deze informatie wordt in kleur geprojecteerd op een inklapbaar display recht in uw gezichtsveld.

DRAADLOOS HERLADEN VAN DE SMARTPHONE

747x322_Recharge_Sans_Fil_C3_Aircross-flou

De Citroën C3 Aircross Compact SUV beschikt over een intuïtieve connectiviteit. Via een speciaal daartoe voorzien opbergvak in de middenconsole kan men zijn smartphone draadloos via inductie herladen. De compatibele applicaties van uw smartphone zijn ook toegankelijk op de 7" touchscreen dankzij de Mirror Screen-functie met Apple CarPlay™ en Android Auto. 

12 RIJHULPSYSTEMEN

VEILIGHEID EN GEMOEDSRUST

PARK ASSIST*

AUTOMATISCHE LICHTEN

VERKEERSBORDHERKENNING

ACTIVE SAFETY BRAKE

1500x500_ADAS-flou

De Citroën C3 Aircross Compact SUV is voorzien van intuïtieve technologieën die zorgen voor veiligheid en gemoedsrust aan het stuur. In het Midden van het dashboard, op een tactiel scherm, wordt een compleet gamma van rijhulp- en veiligheidstechnologieën gegroepeerd die elke rit veiliger maken.

De Citroën C3 Aircross Compact SUV voelt zich zowel in de stad als op de autowegen opperbest. Dat maakt hem praktisch voor gebruik in het dagelijkse leven en hem parkeren wordt kinderspel dankzij de achteruitrijcamera en -radars. De Park Assist-technologie vereenvoudigt uw parkeermanoeuvres met de rijrichting mee, tegen de rijrichting in of schuin.

 De Citroën C3 Aircross Compact SUV voelt zich zowel in de stad als op de autowegen opperbest. Dat maakt hem praktisch voor gebruik in het dagelijkse leven en hem parkeren wordt kinderspel dankzij de achteruitrijcamera en -radars. De Park Assist-technologie vereenvoudigt uw parkeermanoeuvres met de rijrichting mee, tegen de rijrichting in of schuin.

 

Dankzij de herkenning van snelheidsbeperkingen en -aanbevelingen kan uw SUV zijn snelheid aanpassen op basis van de informatie die door de camera wordt gedetecteerd. Hij geeft voortdurend de huidige snelheidsbeperking weer.


 

1500x500_C3_Aircross_Active_Safety_Brake-flou

De multifunctionele camera bovenaan de voorruit detecteert de obstakels, zoals een voertuig dat in dezelfde richting rijdt of stilstaat. Vanaf 5 km/u tot 85 km/u activeert de sensor de automatische noodrem zodra een risico op een aanrijding wordt gedetecteerd.

597x500_Grip_Control_C3_Aircross

GRIP CONTROL MET HILL ASSIST DESCENT

Dankzij de verbeterde aandrijvingsinrichting Grip Control en specifieke 17" Mud & Snow-banden is de Citroën C3 Aircross Compact SUV bijzonder polyvalent wat rijcomfort betreft en past hij zich aan alle wegentypes aan, ongeacht de rijomstandigheden en de wegbekleding. Meer veiligheid in alle omstandigheden, met 5 modi. De Grip Control kan via de standaardmodus automatisch geactiveerd worden of de bestuurder kan zelf de modi selecteren (Zand, Alle-terrein, Sneeuw, ESP OFF). De Hill Assist Descent, die gekoppeld is aan de Grip Control, zorgt er op zijn beurt voor dat het voertuig een lage snelheid aanhoudt, zelfs in een steile afdaling. Dankzij deze technologie blijft het voertuig op het juiste traject en verkleint het risico dat het voertuig wegglijdt terwijl het naar beneden rijdt.

CONNECTIVITEIT & INTUÏTIVITEIT

MIRROR SCREEN

747x322_Mirror_Screen_C3_Aircross-flou

Dankzij de Mirror Screen-functie, met Android Auto, Apple Car Play™ en MirrorLink® kunt u in alle veiligheid genieten van de multimediacontent en van de applicaties van uw smartphone, door deze te dupliceren op en te bedienen vanaf de 7" touchscreen.

CONNECT NAV

747x322_Connect_Nav_C3_Aircross-flou

Deze navigatie van de nieuwe generatie is gekoppeld aan geconnecteerde diensten zoals TomTom Traffic dat real-time verkeersinformatie verschaft, tankstations en parkings lokaliseert en hun prijzen vermeldt, weerberichten weergeeft en nuttige plaatsen in de buurt opspoort.

CITROËN CONNECT BOX

747x322_Connect_Box_C3_Aircross-flou

Deze service (of noodoproep) brengt u in contact met een gespecialiseerd hulpplatform bij pech of een ongeval.

5 EFFICIËNTE MOTOREN

Een technologie en een belofte om ertussenuit te trekken op basis van een ruim gamma van sobere en efficiënte motoren van de nieuwste generatie. Deze SUV is voorzien van 1.2 PureTech-benzinemotoren (82, 110 en 130) en 1.5 BlueHDi-dieselmotoren (100 en 120).


Een automatische EAT6-versnellingsbak gekoppeld aan een Stop & Start-systeem is beschikbaar in combinatie met de 1.2 PureTech 110-benzinemotor en de 1.5 BlueHDi 120-dieselmotor. terwijl een manuele 6-versnellingsbak aangeboden wordt in combinatie met de 1.2 PureTech 130-benzinemotor en de 1.5 BlueHDi 100-dieselmotor.
1500x646_Moteurs_C3_Aircross_Flou

ONTDEK CITROËN ASSISTANCE

8 JAAR ASSISTANCE GRATIS*

Snelle pechverhelping in heel Europa 24u/24 en 7d/7

U bent geïmmobiliseerd door een defect of een ongeluk? We zijn steeds bereid om u hulp te bieden!

- Depannage- Sleping tot een garage van het Citroën-net, naar keuze van de klant, in een straal van 20 km- Zonder ondertekening van bijkomend contract of enige aankoopverplichting- Uitgezonderd reparatiekosten

Klik hier of contacteer uw Citroën-verkooppunt voor meer informatie.

*op voorwaarde dat hij het onderhoud heeft uitgevoerd in een officiële Citroën garage volgens de aanbevelingen van het Merk.

CITROËN Assistance bellen 078 05 10 20
750x423-citroen-assistance.120764.73
*Algemene verkoopsvoorwaarden
miniature-citroen-c3-aircoss-2017-desktop

MINIATUURVERSIES CITROËN C3 AIRCROSS

Als nieuwe aanwinst in het Citroën-gamma verdient de SUV Citroën C3 Aircross natuurlijk ook zijn miniatuurversie! Deze natuurgetrouwe modelauto, op een 1:64-schaal, is leverbaar in vijf kleurcombinaties: Soft Sand met zwart dak, volledig in Breathing Blue, Spicy Orange met zwart dak, Natural White met zwart dak en Misty Grey met wit dak.

Prijs: € 5
Daarnaast is deze miniatuur leverbaar op een 1:43-schaal, in twee kleuren: Spicy Orange en Soft Sand.
Prijs: € 37,-

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik (1) van uw Citroën C3 AIRCROSS compact SUV

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruik. Meer info *

  • Selecteer uw voertuig

(1) Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.

Onze Citroën C3 AIRCROSS aanbiedingen aan de beste prijs

Vind onze Citroën C3 AIRCROSS in uw buurt en onmiddellijk beschikbaar!

Selecteer een gemeente en klik op OK om een Citroën C3 AIRCROSS in uw buurt te vinden.

Top