Verwijzing in seconden

Geniet van het forfait Constructeursonderhoud

Forfait Onderhoud

Omdat onze experts je Citroën-wagen door en door kennen, kan een regelmatig onderhoud voorkomen dat je autopech hebt of herstellingen moet betalen.

Met dit forfait ben je zeker van:

• de competentie, knowhow en technologische expertise van het Citroën-netwerk om je wagen zorgvuldig en correct te onderhouden volgens zijn technische kenmerken,
• de naleving van het Citroën-onderhoudsplan om je rijcomfort en veiligheid te garanderen,
• controle over je autobudget dankzij de all-inprijs (onderdelen en werkuren).

Vanaf 179 € inclusief btw*

Een all-inprijs voor onderdelen en werkuren, zonder verrassingen. Vertrouw op de knowhow en expertise van het Citroën-netwerk om de prestaties van je wagen te garanderen en zijn technische aspecten te controleren met het oog op je veiligheid.
Een volledige service vanaf 179 € inclusief btw*

• Olieverversing volgens de specifieke kenmerken van je motor (Citroën beveelt het gebruik van Total-olie aan)
• Vervanging van de oliefilter
• Bijvullen van de vloeistoffen
• Controles en afstellingen (werking, toestand en dichtheid) in het bijzonder van de veiligheidsonderdelen
• Uitlezen van het geheugen van het boorddiagnosesysteem
• Onderdelen en werkuren inbegrepen
Forfait Onderhoud

De Citroën-forfaits

Deze forfaits werden ontwikkeld op basis van originele Citroën-onderdelen en garanderen je een zorgeloos onderhoud van je wagen, in het bijzonder bij een nazicht. Originele onderdelen van Citroën voldoen aan dezelfde eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur als de onderdelen die aanwezig waren toen je wagen de fabriek verliet. Ongeacht de leeftijd van je wagen is dit een all-in-aanbieding, met inbegrip van werkuren en originele onderdelen met een garantie van 1 jaar.

De budgetforfaits voor het nazicht van je wagen

Wordt je wagen een dagje ouder en wil je je budget onder controle houden, met name wat zijn nazicht betreft? Ontdek de budgetforfaits, samengesteld op basis van multimerkwisselstukken van Eurorepar en geselecteerd en goedgekeurd door de Citroën-ingenieurs voor wagens van 3 jaar en ouder. De Eurorepar wisselstukken krijgen twee jaar garantie in het hele netwerk van erkende Citroën herstellers.

Aanbevolen prijs incl. btw op 01/01/2020 voor het forfait Budget Nazicht inclusief oliefilter, Eurorepar-olie 5W-30 en werkuren voor Citroën C4 1,4i 16v 90. Budgetforfaits zijn voorbehouden voor wagens van 3 jaar en ouder. Controleer of je wagen in aanmerking komt bij het deelnemende Citroën-netwerk in België. Visuele controles van je wagen zijn geen vervanging voor de verplichte technische keuring en sluiten geen gebreken uit die niet zichtbaar zijn. De lijst van de controles is beschikbaar bij je deelnemende Citroën-verkooppunt.

Top