Verwijzing in seconden

JE ONDERHOUDSPLAN

Het onderhoud van je wagen is essentieel voor een betrouwbare werking, een lange levensduur, een zuinig verbruik en je veiligheid.

Om de optimale werking van je Citroën te behouden in termen van veiligheid, prestaties en comfort, is het absoluut noodzakelijk om het onderhoudsplan voor je wagen te respecteren.
In je Citroën-onderhoudsboekje vind je alle uit te voeren onderhoudsbeurten alsook de intervallen die van toepassing zijn op elke handeling. De toepassing van de constructeursgarantie hangt met name af van de goede uitvoering van deze periodieke onderhoudsbeurten.

Bij onderhoudsbeurten wordt bij voorkeur ook het onderhoudsboekje ingevuld. Het geeft een overzicht van de handelingen die aan je wagen werden uitgevoerd, en is aldus een garantie voor een toekomstige koper van je voertuig.
Het Citroën-onderhoudsplan

WAAROM KIEZEN VOOR HET CITROËN-NETWERK?

Het Citroën-onderhoudsplan

Het onderhoudsplan voor je wagen hangt af van verschillende criteria:

• het model
• de motorisatie
• het aantal kilometers
• de leeftijd
• het gebruik.

Citroën beveelt aan om het onderhoud te laten uitvoeren bij een erkend Citroën-hersteller. Hij kan je adviseren over het onderhoudsplan dat het beste past bij de manier waarop je je wagen gebruikt.

ONDERHOUDSFORFAITS

Om een lange levensduur van je Citroën in de beste omstandigheden te garanderen, biedt Citroën onderhoudsoplossingen aan die aangepast zijn aan de leeftijd van je wagen en aan je budget. ‘All-in’-aanbiedingen voor prijzen zonder verrassingen.

Top