Onze verkoopsadviseurs blijven online of telefonisch beschikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren.

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

De PSA-groep, de moedermaatschappij, van Citroën, stelt een unieke website ter beschikking waar u de vereiste documenten (of duplicaten) kunt bekomen voor de inschrijving of herinschrijving van uw voertuig. De duidelijke en gebruiksvriendelijke website is bedoeld voor wie zich in een van de situaties hieronder bevindt. Meer bepaald gaat het om situaties die te maken hebben met de invoer, de uitvoer of de toestemming tot ombouwing van een voertuig. U kunt naar de website gaan door op de knop hiernaast te klikken.

U WILT...

Export Europe-Europe

U hebt een voertuig gekocht dat ingeschreven is in een Europees land, en u wilt dat inschrijven in een ander Europees land.


U hebt een gelijkvormigheidsattest (COC) nodig.

logo_belgique_int

U hebt een tweedehandsvoertuig gekocht dat ingeschreven is in een Europees land (niet België), en u wilt dat inschrijven in België.


U hebt een gelijkvormigheidsattest (COC) nodig.

logo_belgique_ext

U hebt een tweedehandsvoertuig gekocht dat ingeschreven is in België, en u wilt dat inschrijven in een ander Europees land.


U hebt een gelijkvormigheidsattest (COC) nodig.

COC certificats de conformité

U bent uw gelijkvormigheidsattest (COC: Certificate of Conformity) kwijt of het werd gestolen, en u zou graag een duplicaat willen ontvangen.

Wettelijke vermeldingen

MEER INFORMATIE

Wilt u hierover meer te weten komen? Bekijk dan de Veelgestelde vragen via de knop hiernaast.


U vindt er tal van specifieke, duidelijk uitgelegde gevallen en bijkomende informatie.

Top