Verwijzing in seconden

Maak gebruik van al uw gepersonaliseerde diensten en download de applicatie My Citroën op uw iPhone of uw Android-smartphone.

DAGELIJKS GEBRUIK VAN MIJN VOERTUIG

IK VIND MIJN VOERTUIG TERUG

retrouver sa voiture grâce à la géolocalisation

Dankzij de 'Geolokalisatie'-functie van de applicatie My Citroën vindt u uw auto altijd en overal terug... U laat zich gewoon begeleiden tot de exacte locatie van uw voertuig!

IK BEHEER MIJN RIJGEGEVENS

application mobile cartographie

Duur, kilometerstand, verbruik... Bekijk al uw trajecten in detail met de 'Rij'-functie. Personaliseer uw trajecttypes en bekijk de statistieken van al uw ritten. Een bijzonder nuttige tool voor de bestuurders die hun prestaties willen verbeteren en zich een meer verantwoorde rijstijl willen aanmeten.

MIJN GEPERSONALISEERD ONDERHOUDSPLAN

Geen papierwerk en geen systematische vergetelheden meer met betrekking tot het onderhoudsboekje! Met de app My Citroën beschikt u met één enkele klik over alle informatie met betrekking tot het onderhoud van uw voertuig: garantie, kilometerstand, data van de volgende passages in gepersonaliseerde werkplaatsen afhankelijk van uw rijstijl... U bent rechtstreeks geconnecteerd met uw favoriete concessiehouder. Maak een afspraak of vraag hem om een offerte en hij zal u snel van antwoord dienen. En om een goede keuze te maken, kunt u zich baseren op de meningen van Citroën-klanten over de verschillende concessiehouders bij u in de buurt! Het is eenvoudiger, veiliger en praktischer!
MyCitroen Entretien

MIJN VOERTUIGGEGEVENS

mycitroen

Dankzij de mobiele applicatie My Citroën hebt u alle documentatie met betrekking tot uw voertuig snel bij de hand. Of het nu om een reeds afgesloten contract gaat of een contract waarvoor uw voertuig in aanmerking komt, u zult rechtstreeks toegang hebben tot deze informatie in de tab 'voertuig'.

Een verklikkerlampje dat knippert? Uw voertuig geeft een alarm aan? Dankzij de app My Citroën hebt u met één klik toegang tot al uw boorddocumentatie en ons advies voor het oplossen van kleine storingen zonder te rade te moeten gaan bij uw concessiehouder.

Geen papierwerk en geen gedoe meer op de pechstrook van de autosnelweg: uw auto is eindelijk beschikbaar voor uw smartphone.

GEBRUIKERSONDERSTEUNING

Pech, een ongeval, een klacht? Geen paniek! Met de applicatie My Citroën duidt u uw favoriete garage aan en kunt u met één klik contact opnemen of een afspraak maken. Via de pagina'Contact & Assistance' kunt u ook snel contact opnemen met de klantendienst of de pechverhelpingsdienst die u 24u/24 en 7d/7 te woord zal staan.

assistance utilisateur
Top