Bekijk de inhoud

FINANCIERING VOOR PARTICULIEREN

WIE ANDERS DAN PSA FINANCE KAN EEN FINANCIERINGSOPLOSSING AANBIEDEN OM EEN NIEUWE OF TWEEDEHANDS CITROËN AAN TE SCHAFFEN?

SERENITY LEASE

All-inclusieve leasing

zonder eerste huur

zonder engagement*

- Je wil het budget voor je wagen beter plannen?
- Regelmatig van wagen veranderen zonder beslommeringen rond de verkoop van je huidige wagen en de financiering van de nieuwe?
- Je oorspronkelijke leencapaciteit behouden om nog te kunnen investeren in andere projecten?


Dan is SERENITY LEASE van Citroën de geknipte oplossing voor jou.

Met SERENITY LEASE staat je kapitaal niet vast en huur je een wagen die je na afloop van het contract weer inlevert. Zo rij je telkens in een splinternieuwe wagen die uitgerust is met de laatste technologieën.

De betalingswijze van het maandelijkse bedrag kan je zelf afstemmen op je mogelijkheden en wensen. Je bepaalt zelf de looptijd van het contract, met of zonder eerste verhoogde huur, en je kiest de opties: banden, winterbanden, Tyres Hotel en vervangwagen tijdens de onderhoudsbeurten. 

Kortom, kies het contract dat het best bij jou past.
 


(*) Aanbod, onder voorwaarden, voorbehouden voor natuurlijke personen wonend in België, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Meer info over de aanbiedingen en voorwaarden zijn beschikbaar in uw Citroen verkooppunt en op citroen.be .

CITROËN EASY WAY

CITROËN FINANCIAL SERVICES stelt u voor om uw nieuwe CITROËN op een originele en slimme wijze aan te schaffen, dit kan via de CITROËN EASY WAY-formule:

• Jij bepaalt de termijn (met een maximum van 60 maanden) en het optionele voorschot dat je wil aanbrengen. U kiest het tempo om uw wagen terug te betalen en u betaalt afbetalingen die geringer zijn dan in het geval van een klassiek krediet.
• U bent zeker van een gegarandeerde overnameprijs op het einde van uw contract.
• U hebt op termijn de mogelijkheid om uw voertuig te houden (door de laatste afbetaling te betalen) of om deze te vervangen door een nieuwe CITROËN (uw verdeler neemt dan uw oud voertuig over voor de gegarandeerde overnameprijs).

CITROËN AUTOFIN

CITROËN FINANCIAL SERVICES heeft voor u het CITROËN AUTOFIN-krediet ontwikkeld:

• U kiest vrij de duur (maximum 72 maanden), zonder dat u verplicht bent een voorschot te betalen.
• U kunt zodoende uw nieuw voertuig financieren (nieuw of tweedehands) tot 100 % van de aankoopprijs.
• U bepaalt het tempo van de terugbetaling via constante maandelijkse afbetalingen die bijzonder voordelig zijn.
• U krijgt bijna onmiddellijk een antwoord op uw kredietaanvraag.
 

CITROËN begeleidt u ook na de aankoop van uw wagen met een aantal bijkomende diensten:

• "PSA Credit Protection" om uw financiering veilig te stellen en om een deel van uw zorgen weg te nemen in geval van een tegenslag.
• De CITROËN-contracten EssentialDrive, RealDrive, TotalDrive en Revisions Book om alsmaar meer tegemoet te komen aan uw rijstijl.
• CITROËN VERZEKERING, de autoverzekering op maat met 3 jaar waardegarantie.
• "Security Plus", de bescherming bij totaal verlies van uw CITROËN.
De optionele diensten van uw keuze zijn geïntegreerd bij uw financiering: u moet slechts een keer een afbetaling regelen.

BEST BUDGET

In het leven komt men soms voor onverwachte uitgaven te staan, voor een herstelling bijvoorbeeld of omdat het koetswerk weer moet worden gemaakt. Het gebeurt ook dat men plots zin heeft om zichzelf een plezier te doen, en men een nieuwe uitrusting wil kopen of accessoires voor zijn wagen.

Om u te helpen om het hoofd te bieden aan deze onverwachte uitgaven heeft CITROËN FINANCIAL SERVICES alles voorzien: met de Best Budget-lening wordt u zo goed als onmiddellijk geholpen.

Best Budget, wat is dat?
• Het betreft een financiering zonder voorschot voor bedragen tussen de 500 € en 5000 €.
• De duur van de financiering wordt gespreid over 12 maanden.
• Het toekennen van de Best Budget-lening verloopt volgens een vereenvoudigde procedure, zodat u zo spoedig mogelijk een antwoord zult krijgen bij uw concessionaris.