Verwijzing in seconden


PSA FINANCE

Wie anders dan PSA FINANCE kan een financieringsoplossing aanbieden om een nieuwe of tweedehands Citroën aan te schaffen?

We bestaan 30 jaar en we hebben meer dan 100.000 contracten in onze portefeuille, aan ervaring ontbreekt het ons dus niet ...
Wenst u advies over een financieringsoplossing aangepast aan uw gebruik van de wagen? In functie van uw budget, van uw gebruik (privé of professioneel) en uw kilometerstand, zal uw Citroën-verdeler met u zoeken naar de ideale oplossing. Hij is het best geplaatst om u een volledig pakket aan te bieden dat voldoet aan uw verlangens en uw noden.

In dit deel worden kort de verschillende financieringswijzen van PSA FINANCE beschreven. Aarzel niet om advies te vragen aan uw Citroën-verdeler die met u in enkele minuten tijd simulaties kan doen van financieringen op maat, ter plaatse en zonder deadline! Naast uw verdeler staat er ook een team van professionals klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te begeleiden tijdens de volledige duur van uw financieringscontract.

"LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD"

CITROËN EASY WAY

CITROËN EASY WAY

CITROËN FINANCIAL SERVICES stelt u voor om uw nieuwe CITROËN op een originele en slimme wijze aan te schaffen, dit kan via de CITROËN EASY WAY-formule:

• Jij bepaalt de termijn (met een maximum van 60 maanden) en het optionele voorschot dat je wil aanbrengen. U kiest het tempo om uw wagen terug te betalen en u betaalt afbetalingen die geringer zijn dan in het geval van een klassiek krediet.
• U bent zeker van een gegarandeerde overnameprijs op het einde van uw contract.
• U hebt op termijn de mogelijkheid om uw voertuig te houden (door de laatste afbetaling te betalen) of om deze te vervangen door een nieuwe CITROËN (uw verdeler neemt dan uw oud voertuig over voor de gegarandeerde overnameprijs).

.

Algemeen voorwaarden

CITROËN Private Lease

De leasing beschikbaar voor particulieren

- Verzekering
- Totale schadedekking
- Constructeurswaarorg
- Wegbijstand 24u/24
- Taksen
- Periodiek onderhoud van slijtagestukken
- Zomerbanden
CITROËN Private Lease

.

CITROËN Autofin

CITROËN FINANCIAL SERVICES heeft voor u het CITROËN AUTOFIN-krediet ontwikkeld:

• U kiest vrij de duur (maximum 72 maanden), zonder dat u verplicht bent een voorschot te betalen.
• U kunt zodoende uw nieuw voertuig financieren (nieuw of tweedehands) tot 100 % van de aankoopprijs.
• U bepaalt het tempo van de terugbetaling via constante maandelijkse afbetalingen die bijzonder voordelig zijn.
• U krijgt bijna onmiddellijk een antwoord op uw kredietaanvraag.

De voordelen

CITROËN begeleidt u ook na de aankoop van uw wagen met een aantal bijkomende diensten:

• "PSA Credit Protection" om uw financiering veilig te stellen en om een deel van uw zorgen weg te nemen in geval van een tegenslag.
• De CITROËN-contracten EssentialDrive, RealDrive, TotalDrive en Revisions Book om alsmaar meer tegemoet te komen aan uw rijstijl.
• CITROËN VERZEKERING, de autoverzekering op maat met 3 jaar waardegarantie.
• "Security Plus", de bescherming bij totaal verlies van uw CITROËN.
De optionele diensten van uw keuze zijn geïntegreerd bij uw financiering: u moet slechts een keer een afbetaling regelen.

Algemeen voorwaarden

OPGELET: GELD LENEN KOST OOK GELD. CITROËN FINANCIAL SERVICES, merk van PSA Finance Belux S.A. (geldschieter) www.psafinance.be – Inschrijvingsnr. FSMA 019653 A. CITROËN AUTOFIN is een leningaanbod op afbetaling met een duur van maximum 6 jaar, door CITROËN FINANCIAL SERVICES 


Best budget

In het leven komt men soms voor onverwachte uitgaven te staan, voor een herstelling bijvoorbeeld of omdat het koetswerk weer moet worden gemaakt. Het gebeurt ook dat men plots zin heeft om zichzelf een plezier te doen, en men een nieuwe uitrusting wil kopen of accessoires voor zijn wagen.

Om u te helpen om het hoofd te bieden aan deze onverwachte uitgaven heeft CITROËN FINANCIAL SERVICES alles voorzien: met de Best Budget-lening wordt u zo goed als onmiddellijk geholpen.

Best Budget, wat is dat?
• Het betreft een financiering zonder voorschot voor bedragen tussen de 500 € en 5000 €.
• De duur van de financiering wordt gespreid over 12 maanden.
• Het toekennen van de Best Budget-lening verloopt volgens een vereenvoudigde procedure, zodat u zo spoedig mogelijk een antwoord zult krijgen bij uw concessionaris.

.

.

.

Algemeen voorwaarden

OPGELET: GELD LENEN KOST OOK GELD. CITROËN FINANCIAL SERVICES, merk van PSA Finance Belux S.A. (geldschieter) www.psafinance.be – Inschrijvingsnr. FSMA 019653 A. CITROËN AUTOFIN is een leningaanbod op afbetaling met een duur van maximum 6 jaar, door CITROËN FINANCIAL SERVICES 


Top