Verwijzing in seconden

CITROËN ASSISTANCE IS VOOR HET LEVEN*!

Wil je bij panne met immobilisatie of bij een ongeval snel geholpen worden en je reis verder kunnen zetten?
Citroën Assistance herstelt of sleept je wagen, zelfs bij jou in de straat.
Alle Citroëns krijgen levenslange bijstand; het enige wat je moet doen is elk jaar een onderhoud aan je Citroën laten uitvoeren in het netwerk van de constructeur*.

* Alleen geldig voor particulieren

Citroen assistance

.

CITROËN ASSISTANCE: EEN UITGEBREIDE DEKKING

Met Citroën Assistance bent je gedekt in de volgende gevallen:
• mechanische panne,
• ongeval,
• verlies van sleutels,
• sleutels die in de wagen vastzitten,
• verkeerde brandstof.
Citroën zal zijn uiterste best doen om je ter plaatse te depanneren of ervoor zorgen dat je wagen naar de dichtstbijzijnde erkende Citroën-hersteller wordt gesleept.
Als je wagen overdag niet kan worden hersteld, bieden we je, afhankelijk van het geval, een mobiliteitsoplossing zodat je je reis kan verderzetten of een accommodatie.

Vertrek met een gerust hart op reis


• Met Citroën Assistance ben je gedekt in de hele Europese Unie en in 15 andere landen of grondgebieden. • Het Citroën-netwerk bestaat uit werkplaatsen die tot je dienst staan. Deze garanties gelden voor iedereen: • Bestuurder en passagiers. • Nieuw gekochte wagen of tweedehands.

Assistance
Assistance

Een onmisbaar nummer

In alle gevallen hoef je slechts één telefoonnummer te bellen. Citroën Assistance: 00 32 78 05 10 20 (gratis service en oproep).
De oproep is gratis.
Elke dag van het jaar, zonder uitzondering, 24u/24.

Een oproep vanuit je wagen

Als je wagen uitgerust is met de Citroën Connect Box, kan je bij pech contact opnemen met Citroën Assistance door simpelweg op de zwarte knop (Citroën-logo) in je wagen te drukken.
Je wagen wordt onmiddellijk gelokaliseerd zodat er kostbare tijd wordt gewonnen.

Ben je slachtoffer of getuige van een malaise of ongeval, dan kan je Citroën Assistance bellen door op de rode knop (SOS) te drukken.
Ten slotte wordt bij een impact automatisch een beroep gedaan op Citroën Assistance, die indien nodig onmiddellijk de hulpdiensten kan sturen.
Assistance
Assistance

De MyCitroën-app

Je kan Citroën Assistance ook contacteren via het nummer vermeld in de MyCitroën-app: rubriek 'contact en bijstand'.

* CITROËN ASSISTANCE IN BELGIË 00 32 78 05 10 20. Gedurende 12 maanden te rekenen vanaf de uitvoeringsdatum van een periodiek onderhoud, een mechanische interventie of een interventie aan de carrosserie van het voertuig in het Citroën-Netwerk, en dit tot de 20ste verjaardag van het voertuig, wordt er gratis bijstand geleverd in geval van panne (mechanisch, elektrisch en elektronisch met uitzondering van de batterij), ongeval, verkeerde brandstof, verlies van sleutels of sleutels die in het voertuig vastzitten. Deze bijstand wordt overal in Europa geleverd, zonder kilometerbeperking. Dit commerciële aanbod is niet van toepassing op voertuigen die onder een commerciële garantie of een actief Citroën-servicecontract vallen of een garantie-, garantieverlengings-, onderhouds- of servicecontract voor tweedehandsvoertuigen die verkocht worden in het Citroën Select-netwerk. Zijn uitgesloten van mobiliteits- en accommodatiediensten: de eigenaars, gebruikers en passagiers van ambulances, lichte medische voertuigen, voertuigen bestemd voor personentransport, taxi's, voertuigen van rijscholen, voertuigen die een technische transformatie hebben ondergaan, voertuigen die worden gebruikt voor wedstrijden of rally's, evenals voertuigen voor kortetermijnverhuur die gehuurd worden voor een periode van minder dan twaalf opeenvolgende maanden. Voor deze voertuigen kan alleen herstelling ter plaatse of slepen gratis worden aangeboden. De algemene voorwaarden zijn beschikbaar bij de deelnemende Citroën-verkooppunten of op https://www.citroen.be/nl/onze-aanbiedingen/naverkoop-aanbiedingen/citroen-assistance.html

Top