Bekijk de inhoud
Uw Citroën services helpen u ecologisch verantwoord te rijden

Voor een sociaal verantwoorde mobiliteit

Kiezen voor Citroën is kiezen voor comfort en gemoedsrust. Maar ook voor verantwoord rijgedrag. CITIZEN is ons programma boordevol oplossingen en diensten die u helpen achter het stuur de juiste reflexen aan te kweken. 

Wel, gaan we samen verantwoordelijker de weg op?

 

 

 

 

 

 

MYCITROËN APP

Uw rijgedrag verbeteren met MyCitroën

Man die de MyCitroën-app raadpleegt

PHEV PLUGIN REMINDER

Verwittigd worden wanneer u uw Citroën moet opladen

Citroën helpt u de juiste handelingen en een verantwoordelijker gedrag aan te leren. PHEV PLUG IN REMINDER helpt u het maximum uit uw plug-in hybride te halen door gebruik te maken van de goedkoopste en minst vervuilende energie: elektriciteit. De wagen geeft een melding op het centrale scherm als u na vijf dagen en tien ritten niet hebt opgeladen.

PLUGIN REWARD PROGRAMMA*

Citroën beloont u bij iedere laadbeurt

Het Plugin-beloningsprogramma beloont uw maatschappelijk verantwoord gedrag. Hoe vaker u uw wagen oplaadt, hoe meer punten u verdient waarmee u gratis openbaar kan opladen. U zult het heerlijk vinden als we u goede punten geven!

 

*Binnenkort beschikbaar 

PAY HOW YOU DRIVE

Hoe beter u rijdt, hoe meer u verdie

Verantwoordelijk gedrag op de weg aanmoedigen is een prioriteit voor Citroën. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op basis van uw rijgedrag een verzekering af te sluiten met aanzienlijk lagere premies. Rijdt u verantwoord, dan krijgt u korting op basis van drie factoren: optrekken, remmen en snelheid. Bij ons betekent goed rijgedrag belonen écht iets!

RECYCLED SPARE PARTS

Repareren door te recycleren

Citroën zet zich in voor hergebruik en afvalbeperking in de auto-industrie. Zo bieden wij u een assortiment kwaliteitsonderdelen uit de circulaire economie. Deze onderdelen zijn tot 50% goedkoper dan de nieuwe en worden ter plekke in de garage gemonteerd. Op de website van b-parts kunt u die onderdelen zelfs kopen om ze zelf te monteren! Welke kleur hij nu ook heeft, uw auto wordt sowieso groener! 

BATTERIJRECYCLAGE

Citroën recycleert batterijen

Lokaliseren

ZERO PAPIER

Citroën gaat voor papierloos

De zero-papieraanpak wordt de norm. Citroën volgt deze en zet uw papieren documenten om in digitale. Uw boorddocumenten zijn nu beschikbaar in MyCitroën en uw volledig onderhoudsboekje in Maintenance eBook.