COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden
1500x646_visuel

VOLG HET SEIZOEN #C3WRCLive!

Van 9 tot 12 februari 2017 wordt de rally van Zweden gereden! Ontdek alle nieuws en prestaties van het CITROËN Racing-team van dag tot dag en rechtstreeks in een reeks #C3WRCLive-uitzendingen. Wedstrijdresultaten, exclusieve interviews, rechtstreekse reportages vanop de circuits... Bekijk alle #C3WRCLive-uitzendingen, die worden geanimeerd door de vroegere piloot Bruce Jouanny, live op de Facebook-pagina van CITROËN Racing.

BELEEF DE RALLY LIVE MET DE #C3WRCLive-UITZENDINGEN 

De terugkeer van het CITROËN Racing-team in de rally is de gedroomde gelegenheid voor het Merk om u een unieke ervaring te laten beleven, in het hart van de competitie. De eerste editie van #C3WRClive zal live uitgezonden worden tijdens de rally van Zweden op donderdag 9 februari vanaf 18.45 u op de Facebook-pagina's van CITROËN Racing en CITROËN. De uitzendingen zullen daarna mekaar opvolgen naargelang de wedstrijd vordert met een live tijdens de etappes en vervolgens een uitzending op het platform met tal van genodigden, waaronder de piloten, de managers, de technische teams en een aantal special guests. Voorbereiding van de auto's en de uitrustingen, analyse van de wedstrijd tijdens de 'Specials', reportages vanop de stands... Een unieke en meeslepende manier om de rally passioneel te beleven!

1500x300_1

LIVE VOLGEN!

En om de wedstrijd dag na dag te volgen en het meest recente nieuws live op uw smartphone te ontvangen, kunt u terecht bij het hele CITROËN Racing-team op WhatsApp. Klassementen, nieuws, foto's en video's... Live rally's in één enkele klik!

Hiervan genieten is zeer eenvoudig!

1500x646_2

• Download gratis WhatsApp op uw smartphone.

• Maak een nieuw contact aan met het nummer +49 1579 2360841.

• Stuur het bericht "Start" naar dit nieuwe contact.

En als u zich wilt uitschrijven, volstaat het om "Stop" naar dit contact te sturen.

Top