COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden
CITROËN op mondial van Parijs

CITROËN op mondial van Parijs

Exclusief voor Parijs wordt de CONCEPT C1 URBAN RIDE voorgesteld, een stadswagen met de allures van een avonturier.

De Nieuwe CITROËN C1: hij werd een paar weken geleden gelanceerd. Deze praktische en comfortabele wagen voelt zich helemaal thuis in de stad. Zijn Airscape dak zorgt voor extra plezier. Exclusief voor Parijs wordt de CONCEPT C1 URBAN RIDE voorgesteld, een stadswagen met de allures van een avonturier. De energieke en vrolijke persoonlijkheid van de Nieuwe CITROËN C1 wordt nog versterkt met elementen die doen denken aan een SUV.

De CITROËN C1 komt naar Parijs in een verfrissende en onbevangen versie: de CITROËN C1 URBAN RIDE.

De energieke en vrolijke Nieuwe CITROËN C1 wordt nog versterkt met stijlelementen die geïnspireerd zijn op een SUV. De CITROËN C1 concept URBAN RIDE nodigt uit om de stad, op een speelse manier en zonder stress te ontdekken, naar stedelijke outdooractiviteiten, zoals urban trail of geo-coaching.

De CITROËN C1 concept URBAN RIDE heeft de allures van een avonturier dankzij een verhoging van 15 mm en zijn avontuurlijke stijl.

In de cabine duurt het stadsavontuur voort dankzij een aangesloten interface. De CITROËN C1 concept URBAN RIDE neemt de Mirror Screenfunctie die beschikbaar is in het gamma over, zodat je de favoriete apps van je smartphone kunt gebruiken op het 7" touchpad. Dankzij de navigatie of je favoriete apps kun je de stad op je gemak ontdekken.

Top