Verwijzing in seconden
actu_ami_one

Ami one concept

AMI ONE CONCEPT: mobiliteit in de stad voor iedereen bereikbaar!


Citroën houdt 100 jaar innovatie ten behoeve van bewegingsvrijheid in ere met de presentatie op de beurs van Genève 2019 van de Ami One Concept, een bijzonder en geheel elektrisch vervoermiddel dat dankzij digitale technologie zorgt voor een nieuwe ervaring van stadsmobiliteit.

In lijn met het motto ‘Inspired By You is de Ami One Concept het antwoord op de nieuwe klantbehoeften en op de uitdaging van de energietransitie die in stedelijk gebied gaande is.

Deze concept car is Citroëns visie op vrijheid in de stad: #LibertyElectriCityMobility:

  • Gebruiksvrijheid voor iedereen: toegankelijk zonder rijbewijs biedt Ami One Concept een betaalbare ervaring. Dankzij een speciale app kan Ami One Concept benut worden voor carsharing, verhuur en aankoop variërend van gebruik van 5 minuten naar 5 jaar.
  • Bewegingsvrijheid: bedoeld voor stadsverkeer dankzij een slim ontworpen 100% elektrische mobiliteitsoplossing die ultra-compact en wendbaar is, bedoeld om 2 personen mobiele vrijheid te geven in een intuitief en connected object.
  • Vrijheid van moderne expressie: een expressief, gedurfd en kleurig design, waarmee een trendy product wordt gemaakt dat hip en veilig is om comfortabel door de stadscentra te rijden. In de Citroën lifestyle e-boutique is een lijn van speciale producten beschikbaar die aansluiten bij deze concept car.

 

Sinds 1919 beïnvloedt Citroën de tijdsgeest met anti-conformistische en revolutionaire auto's die de harten van vele mensen hebben veroverd. Ter gelegenheid van de Geneva Motorshow 2019 onthult Citroën zijn nieuwe, gedurfde visie op stedelijke mobiliteit. De 2 CV wist destijds bewegingsvrijheid voor een grote groep mensen bereikbaar te maken, en zo verbreedt Ami One Concept stadsmobiliteit voor iedereen.


ami_actualite

Top