Onze verkoopsadviseurs blijven online of telefonisch beschikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren.

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

De C4 Cactus neemt het DNA van het berlinesegment over op het vlak van technologie en motorversies, maar onderscheidt zich door zijn unieke karakter en comfort.
Met zijn ophanging met Progressive Hydraulic Cushions™ en Advanced Comfort®-zetels is de C4 Cactus de ultracomfortabele berline bij uitstek die vriend en vijand verbaast sinds het 1ste kwartaal van 2018.

ONTDEK DE VIDEO

KOETSWERKDESIGN Citroën C4 Cactus

KOETSWERKDESIGN

De Citroën C4 Cactus laat een frisse en originele wind waaien door het segment van de compacte berlines. Zijn zuiver, monolithisch silhouet pronkt met de typische grafische elementen van het Citroën-universum die zijn vloeiende koetswerk onderstrepen, zoals de Airbump® onderaan de deuren, de doorlopende ruiten en zijn zwevende dak, zijn dubbeldekse voorzijde en de brede 3D-lichtsignatuur met leds achteraan.

De Citroën C4 Cactus biedt 24 combinaties om het exterieur naar smaak aan te passen, met 7 koetswerkkleuren en 4 Color Packs met geraffineerde kleurtoetsen.

DE BERLINE ULTRA COMFORT

De berline CITROËN C4 Cactus vormt een mijlpaal in het Citroën Advanced Comfort®-programma met de eerste Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) in Europa en de wereldpremière van de Advanced Comfort-zetels vooraan. Zo biedt de nieuwe CITROËN C4 Cactus een ongeëvenaard rijcomfort, typisch voor Citroën.
Met tien rijhulpsystemen en drie connectiviteitstechnologieën laat hij alle inzittenden eenvoudig en ontspannen reizen.

Advanced Comfortzetels Citroën C4 Cactus

Een uniek karakter, een gedurfd design

Citroën C4 Cactus DESIGN

De Citroën C4 Cactus onderscheidt zich door zijn organische en vloeiende design met uitgesproken grafische elementen die zijn unieke karakter benadrukken:
      ●Een zwevend dak dankzij het rondom doorlopende glasoppervlak.
      ● Een vloeiend ontworpen profiel, dat nog wordt versterkt door de fijnere Airbumps onderaan de deuren en de wielkastbeschermers, voor nog meer dynamisme en een optimale bescherming, met name in het stadsverkeer.
Zijn compacte afmetingen en lange wielbasis garanderen zijn dynamische en wendbare karakter, zowel op de open weg als in de stad, en dragen bij tot zijn royale plaatsaanbod voor alle inzittenden.

led-dagrijlichten Citroën C4 Cactus

Ze krijgt een nieuwe, bredere voorkant met nieuwe led-dagrijlichten in het verlengde van de vleugels en uitgerekt over de volledige breedte van de wagen, verfijnde koplampen, geaccentueerd met glanzend zwarte inserts en een bumper in koetswerkkleur met luchtinlaten opzij voor een dynamische toets.

achterlichten Citroën C4 Cactus

Achteraan bevestigt ze haar berlinekarakter met de gladde, zuivere achterklep in koetswerkkleur, geaccentueerd door de nieuwe achterlichten met 3D-effect en fijn uitgewerkte leds die de C4 een bredere en tegelijk modernere look geve.

Personalisering en elegantie

Personalisatie Citroën C4 Cactus

De C4 Cactus biedt maar liefst 24 mogelijke koetswerkcombinaties, met:
      ● 7 koetswerkkleuren.
      ● 4 erg trendy Color Packs: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White en Anodised Deep Red. Die oordeelkundig gedoseerde kleuraccenten contrasteren met de rest van het koetswerk en benadrukken op elegante wijze de Airbumps® onderaan de voordeuren en het onderste deel van de voorbumper.
De lichtmetalen velgen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn in sommige versies ook gediamanteerd om de personalisering ten top te drijven.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

CITROËN ADVANCED COMFORT® Citroën C4 Cactus

Zoals dat in zijn DNA zit, blijft Citroën continu innoveren om autorijden nog comfortabeler te maken. De Citroën C4 Cactus creëert zelfs een nieuwe dimensie op dat vlak. Hij wijdt in Europa de ophanging met Progressive Hydraulic Cushions™ in, die een groot publiek laat genieten van een vliegend-tapijteffect, en stelt ook in wereldpremière de "Advanced Comfort"-zetels voor, die een ongeëvenaard zit- en rijcomfort bieden. Met zijn unieke persoonlijkheid werpt de Citroën C4 Cactus zich op als de ultracomfortabele berline bij uitstek, en betekent hij een ware revolutie in het segment van de compacte wagens.

OPHANGING MET PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS™

Voor een hoogtechnologisch comfort meet de berline Citroën C4 Cactus zich een ophanging met Progressive Hydraulic Cushions™ aan (behalve PureTech 82). Die filtert zowel grote als kleine oneffenheden in het wegdek waardoor men de indruk krijgt boven de weg te zweven. Tegelijk garandeert ze een uitstekende beheersing van de koetswerkbewegingen en een uitzonderlijke dynamiek.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

ADVANCED COMFORT SEATS

SEATS Citroën C4 Cactus

Een innoverende constructie met hogedichtheidsschuim in de kern en een bovenlaag van getextureerd, dikker schuim garandeert een blijvend zacht en toch stevig zitcomfort.

comfortabele zetels Citroën C4 Cactus

Die samenstelling, gecombineerd met brede en zichtbaar comfortabele zetels, biedt een hoogstaand rij- en zitcomfort, zowel tijdens korte als lange ritten.

Uitrusting als optie verkrijgbaar.

TECHNOLOGIEËN

VOOR WEGPLEZIER IN ALLE RUST

TECHNOLOGIEËN Citroën C4 Cactus

De Citroën C4 Cactus biedt 10 geruststellende rijhulpsystemen die de veiligheid verbeteren in het dagelijkse leven door een gebrek aan waakzaamheid of een moment van onoplettendheid aan het stuur op te vangen en risico’s op ongevallen te voorkomen.
Hij biedt de passagiers 3 systemen van connectiviteitstechnologie om de continuïteit tussen hun digitale wereld en hun wagen te garanderen. Blijf geconnecteerd, deel, navigeer, ontspan u dankzij de Citroën Connect Nav-technologie, de Mirror Screen-functie met Android Auto, Apple Car Play™ en Citroën Connect Box.

* Afhankelijk van de versie.

TECHNOLOGIEËN

Geruststellende rijhulpsystemen

Active Safety Brake

Om het risico op frontale aanrijdingen te beperken, remt de wagen automatisch af zonder tussenkomst van de bestuurder, en dat bij snelheden vanaf 5 km/u.

Alerte attention conducteur

Waarschuwt de bestuurder wanneer zijn waakzaamheid afneemt door trajectafwijkingen ten opzichte van de wegmarkeringen te meten op snelwegen (vanaf 65 km/u).

MOTOREN Citroën C4 Cactus

MOTOREN

MILIEUVRIENDELIJKHEID EN RIJPLEZIER

Levendigheid, hernemingen, acceleraties en rijplezier krijgen een extra dimensie dankzij de combinatie van een licht en efficiënt platform en de nieuwste generatie motoren. De PureTech-benzinemotoren van de nieuwste generatie, verkozen tot motoren van het jaar, en de BlueHDi-dieselmotoren voldoen aan de Europese Euro 6-norm, die tot doel heeft de NOx-uitstoot en het brandstofverbruik te verlagen. Citroën C4 Cactus is zowel beschikbaar met de PureTech 110 en 130 S&S als met de BlueHdi 100 en 120 S&S. De EAT6-versnellingsbak, die aan de PureTech 110 S&S-motor kan worden gekoppeld, biedt door zijn snelle schakelovergangen een uitzonderlijke vlotheid en een hoog gebruikscomfort. De nieuwe C4 Cactus is ook beschikbaar met de PureTech 130 S&S MAN6.

ONTDEK CITROËN ASSISTANCE

Snelle pechverhelping in heel Europa 24u/24 en 7d/7

U bent geïmmobiliseerd door een defect of een ongeluk? We zijn steeds bereid om u hulp te bieden!

- Depannage- Sleping tot een garage van het Citroën-net, naar keuze van de klant, in een straal van 20 km- Zonder ondertekening van bijkomend contract of enige aankoopverplichting- Uitgezonderd reparatiekosten

Klik hier of contacteer uw Citroën-verkooppunt voor meer informatie.

*op voorwaarde dat hij het onderhoud heeft uitgevoerd in een officiële Citroën garage volgens de aanbevelingen van het Merk.

CITROËN Assistance bellen 078 05 10 20
750x423-citroen-assistance.120764.73
*Algemene verkoopsvoorwaarden

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

c4c_reprise_nl

De klantenreviews van de Citroën C4 Cactus

De klantenreviews van de Citroën C4 Cactus

"Wagen rijd zeer aangenaam. Ben tevreden over de vering. Hadden wel aan chauffeur mogen denken, met goede armsteun aan rechter zijde. En waarom die Hollandse tomtom GPS, in plaats van een goede GARMEN GPS. te instaleren."

André D. 17.02.2020
MINIATUURVERSIE NIEUWE CITROËN C4 CACTUS

MINIATUURVERSIE NIEUWE CITROËN C4 CACTUS

Breid uw miniatuurcollectie uit met de fantastische schaalmodellen (1:43 of 1:64) van de Citroën C4 Cactus. De nieuwste aanwinst van de Citroën-familie is een combinatie van durf en elegantie, die wordt gekenmerkt door een uniek ontwerp. Dit ontwerp is zeer nauwkeurig gereproduceerd op deze replica’s.

Prijs 1:64: € 5
Prijs 1:43: € 37,-
Top