Verwijzing in seconden

CITROËN C4 CACTUS ORIGINS COLLECTOR EDITION

c4c_origins

 

Citroën onthult zijn nieuwe compacte berline, de C4 Cactus. Een grondige vernieuwing voor de C4 Cactus, die het DNA van zijn segment op het vlak van technologie en motorversies overneemt, maar zich onderscheidt door zijn unieke karakter en comfort.
Met zijn ophanging met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort®-zetels vooraan is de C4 Cactus een supercomfortabele berline die vriend en vijand zal verbazen in het 1e kwartaal van 2018.

ONTDEK DE VIDEO

KOETSWERKDESIGN Citroën C4 Cactus

KOETSWERKDESIGN

Citroën C4 Cactus laat een frisse en originele wind waaien door het segment van de compacte berlines. Zijn zuiver, monolithisch silhouet pronkt met de typische grafische elementen van het Citroën-universum die zijn vloeiende koetswerk onderstrepen, zoals de Airbump® onderaan de deuren, de doorlopende ruiten en zijn zwevend dak, zijn dubbeldekse voorzijde en de brede lichtsignatuur met 3D-effect met leds achteraan. De Berline C4 Cactus biedt 31 combinaties om het exterieur naar smaak aan te passen, met 9 koetswerkkleuren en 4 Color Packs Color* met geraffineerde kleurtoetsen. *Naargelang de versie

DE BERLINE ULTRA COMFORT

CITROËN C4 Cactus is een belangrijke stap in het Citroën Advanced Comfort®- Progressive Hydraulic Cushions® (PHC) in Europa en de wereldpremière van de Advanced Comfortzetels vooraan. Zo biedt de CITROËN C4 Cactus een ongeëvenaard rijcomfort, typisch voor Citroën.
Met twaalf rijhulpsystemen en drie connectiviteitstechnologieën laat hij alle inzittenden eenvoudig en ontspannen reizen.
Advanced Comfortzetels Citroën C4 Cactus

Een uniek karakter, een gedurfd design

Citroën C4 Cactus

De Citroën C4 Cactus onderscheidt zich door zijn organische en vloeiende design met uitgesproken grafische elementen die zijn unieke karakter benadrukken:
. Een zwevend dak dankzij het rondom doorlopende glasoppervlak
. Een vloeiend ontworpen profiel, dat nog wordt versterkt door de nieuwe, fijnere Airbumps onderaan de deuren en de wielkastbeschermers, voor nog meer dynamisme en een optimale bescherming, met name in het stadsverkeer.
Zijn compacte afmetingen en lange wielbasis garanderen zijn dynamische en wendbare karakter, zowel op de open weg als in de stad, en dragen bij tot zijn royale plaatsaanbod voor alle inzittenden.

led-dagrijlichten Citroën C4 Cactus

Ze krijgt een nieuwe, bredere voorkant met nieuwe led-dagrijlichten in het verlengde van de vleugels en uitgerekt over de volledige breedte van de wagen, verfijnde koplampen, geaccentueerd met glanzend zwarte inserts en een bumper in koetswerkkleur met luchtinlaten opzij voor een dynamische toets.

achterlichten Citroën C4 Cactus

Achteraan bevestigt ze haar berlinekarakter met de gladde, zuivere achterklep in koetswerkkleur, geaccentueerd door de nieuwe achterlichten met 3D-effect en fijn uitgewerkte leds die de C4 een bredere en tegelijk modernere look geve.

Personalisering en elegantie

Personalisatie Citroën C4 Cactus

De C4 Cactus biedt maar liefst 31 mogelijke koetswerkcombinaties, met
. 9 koetswerkkleuren.
. 4 erg trendy Color Packs: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White en Anodised Deep Red. Die oordeelkundig gedoseerde kleuraccenten contrasteren met de rest van het koetswerk en benadrukken op elegante wijze de Airbumps® onderaan de voordeuren en het onderste deel van de voorbumper.
De lichtmetalen velgen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn in sommige versies ook gediamanteerd om de personalisering ten top te drijven.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

CITROËN ADVANCED COMFORT® Citroën C4 Cactus

Zoals dat in zijn DNA zit, blijft Citroën continu innoveren om autorijden nog comfortabeler te maken. De Citroën C4 Cactus creëert zelfs een nieuwe dimensie op dat vlak. Hij wijdt in Europa de ophanging met Progressive Hydraulic Cushions® in, die een groot publiek laat genieten van een vliegend-tapijteffect, en stelt ook in wereldpremière de "Advanced Comfort"-zetels voor, die een ongeëvenaard zit- en rijcomfort bieden. Met zijn unieke persoonlijkheid werpt de C4 Cactus zich op als de ultracomfortabele berline bij uitstek, en betekent hij een ware revolutie in het segment van de compacte wagens.

DE AFMETINGEN VAN Citroën C4 Cactus

Lengte

4170 mm

Breedte

1714/1979 mm

Hoogte

1480 mm

Koffervolume

348 / 358 Liter

OPHANGING MET PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS™

Zoals dat in zijn DNA zit, blijft Citroën continu innoveren om autorijden nog comfortabeler te maken. De ophanging met Progressive Hydraulic Cushions®, een wereldpremière, filtert zowel grote als kleine oneffenheden op de weg waardoor men de indruk krijgt boven het wegdek te zweven, maar garandeert tegelijk een uitstekende beheersing van de koetswerkbewegingen en een uitzonderlijke dynamiek.
Het gaat om een eenvoudig werkingsprincipe: Terwijl een klassieke ophanging bestaat uit een schokdemper, een veer en mechanische aanslagen, voegt de door CITROËN ontwikkelde ophanging er twee hydraulische aanslagen toe: een uitveeraanslag en een inveeraanslag.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

ADVANCED COMFORT SEATS

SEATS Citroën C4 Cactus

Een innoverende constructie met hogedichtheidsschuim in de kern en een bovenlaag van getextureerd, dikker schuim garandeert een blijvend zacht en toch stevig zitcomfort.

747x322_New_C4_Cactus_Femme_Confort

Die samenstelling, gecombineerd met brede en zichtbaar comfortabele zetels, biedt een hoogstaand rij- en zitcomfort, zowel tijdens korte als lange ritten.

Uitrusting als optie verkrijgbaar.

GLAZEN PANORAMADAK MET HOGE THERMISCHE BESCHERMING (HTP)

GLAZEN PANORAMADAK Citroën C4 Cactus

Dankzij zijn nieuwe glazen panoramadak genieten de inzittenden van de Citroën C4 Cactus een permanente lichtinval, die hen een aangenaam gevoel van welzijn en ruimte biedt. Het dak is vervaardigd uit hoogtechnologisch glas met hoge thermische bescherming (HTP) en laat licht door zonder de inzittenden te verblinden terwijl het tegelijk de warmte en uv-straling tegenhoudt. Dankzij die technologie is er geen verduistering nodig en biedt het glazen dak dezelfde akoestische en thermische prestaties als een klassiek dak.

GELUIDSISOLATIE

GELUIDSISOLATIE Citroën C4 Cactus

De geluidsisolatie maakt deel uit van de onmisbare comfortvoorzieningen. De C4 Cactus kreeg daarom een doorgedreven geluidsisolatie: dikkere ruiten, inkapseling van de achterruit, dichtingsnaden rond de deuren, geluidswerende voorruit, meer dempingsmateriaal ter hoogte van het schutbord en de vloer. Zo biedt de C4 Cactus zijn inzittenden een optimaal rijcomfort.

NUTTIGE EN HANDIGE OPBERGVAKKEN

OPBERGVAKKEN Citroën C4 Cactus

De Citroën C4 Cactus kan pronken met tal van handige en functionele opbergvakken, die doordacht werden verspreid over het hele interieur:
. Een opbergruimte voor uw smartphone, in de buurt van de USB-aansluiting.
. De erg ruime, kubusvormige koffer, die het inladen van de meest uiteenlopende voorwerpen vergemakkelijkt, is gekoppeld aan een asymmetrisch neerklapbare achterbank (1/3-2/3) waarmee men het volume van 358 liter kan uitbreiden tot 1 170 liter.
. Op het dashboard, voor de passagier maar binnen bereik van de bestuurder, zit het afgesloten "Top Box" handschoenkastje, aangevuld met een antislipvak in het onderste deel van het dashboard aan passagierszijde.

TECHNOLOGIEËN

VOOR WEGPLEZIER IN ALLE RUST

TECHNOLOGIEËN Citroën C4 Cactus

De Citroën C4 Cactus biedt 11 geruststellende rijhulpsystemen die de veiligheid verbeteren in het dagelijkse leven door een gebrek aan waakzaamheid of een moment van onoplettendheid aan het stuur op te vangen en risico’s op ongevallen te voorkomen.

Hij biedt de passagiers 3 systemen van connectiviteitstechnologie om de continuïteit tussen hun digitale wereld en hun auto te garanderen. Blijft geconnecteerd, wissel uit, navigeer, ontspan u dankzij de Citroën Connect Nav-technologie, de functie Mirror Screen met Android Auto, Apple Car Play™, MirrorLink® en de Citroën Connect Box.

Active Safety Brake

Om het risico op frontale aanrijdingen te beperken, remt de wagen automatisch af zonder tussenkomst van de bestuurder, en dat bij snelheden vanaf 5 km/u.

Alerte attention conducteur

Waarschuwt de bestuurder wanneer zijn waakzaamheid afneemt door trajectafwijkingen ten opzichte van de wegmarkeringen te meten op snelwegen (vanaf 65 km/u).

CONNECTIVITEIT EN INTUITIVITEIT

Mirror Screen met Android Auto, Apple CarPlay™ en MirrorLink®

Mirror Screen Citroën C4 Cactus

De Mirror Screen-functie, die werkt met de USB-aansluiting van uw Citroën C4 Cactus, kan het scherm van uw compatibele smartphone kopiëren of weergeven op het aanraakscherm van de auto.
U kunt uw multimediacontent terugvinden en rechtstreeks en gemakkelijk uw smartphone en zijn compatibele applicaties bedienen via het aanraakscherm. Afhankelijk van de aangesloten smartphone kunt u bepaalde apps ook met uw stem bedienen dankzij de spraakherkenning.
Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™, Android Auto en MirrorLink®.

CITROËN Connect Nav

CITROËN Connect Nav Citroën C4 Cactus

Dit geconnecteerde 3D-navigatiesysteem met capacitief 7”-aanraakscherm kan ook schermen met een spraakherkenning om de functies Navigatie, Telefoon en Media te bedienen zonder dat u uw blik van de weg moet afwenden. In combinatie met geconnecteerde diensten zoals TomTom Traffic, biedt het ook realtime verkeersinformatie, lokalisatiediensten, brandstofprijzen van tankstations en prijzen van parkeerterreinen, weersvoorspellingen en lokale opzoekingen van Points Of Interest (POI’s) en de optie Gevarenzones.

CITROËN Connect Box

CITROËN Connect Box Citroën C4 Cactus

Dienst voor noodoproepen en pechverhelping met positiebepaling. Bij ongevallen of andere situaties die een dringende interventie vereisen, kan dit systeem de hulpdiensten verwittigen, hetzij automatisch, hetzij doordat een inzittende van de wagen op de "SOS"-toets drukt. Deze gratis dienst is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar en vereist geen abonnement. Om klanten nog meer gemoedsrust te bieden, kunnen ze ook contact opnemen met het telefonische pechverhelpingsplatform door lang op de knop met de dubbele visgraat te drukken.

STAP IN DE CITROËN C4 CACTUS

MOTOREN Citroën C4 Cactus

MOTOREN

MILIEUVRIENDELIJKHEID EN RIJPLEZIER

Levendigheid, hernemingen, acceleraties en rijplezier krijgen een extra dimensie dankzij de combinatie van een licht en efficiënt platform en de nieuwste generatie motoren. De PureTech-benzinemotoren van de nieuwste generatie, verkozen tot motoren van het jaar, en de BlueHDi-dieselmotoren voldoen aan de Europese Euro 6-norm, die tot doel heeft de NOx-uitstoot en het brandstofverbruik te verlagen. De EAT6-versnellingsbak, die kan worden gekoppeld aan de 1.2 PureTech 110 S&S-motor, biedt door zijn snelle schakelovergangen een vlotte rijbeleving en een hoog gebruikscomfort. De New Citroën C4 Cactus is ook beschikbaar in 1.2 PureTech 130 S&S MAN6.

ONTDEK CITROËN ASSISTANCE

Snelle pechverhelping in heel Europa 24u/24 en 7d/7

U bent geïmmobiliseerd door een defect of een ongeluk? We zijn steeds bereid om u hulp te bieden!

- Depannage- Sleping tot een garage van het Citroën-net, naar keuze van de klant, in een straal van 20 km- Zonder ondertekening van bijkomend contract of enige aankoopverplichting- Uitgezonderd reparatiekosten

Klik hier of contacteer uw Citroën-verkooppunt voor meer informatie.

*op voorwaarde dat hij het onderhoud heeft uitgevoerd in een officiële Citroën garage volgens de aanbevelingen van het Merk.

CITROËN Assistance bellen 078 05 10 20
750x423-citroen-assistance.120764.73
*Algemene verkoopsvoorwaarden
MINIATUURVERSIE NIEUWE CITROËN C4 CACTUS

MINIATUURVERSIE NIEUWE CITROËN C4 CACTUS

Breid uw miniatuurcollectie uit met de fantastische schaalmodellen (1:43 of 1:64) van de Citroën C4 Cactus. De nieuwste aanwinst van de Citroën-familie is een combinatie van durf en elegantie, die wordt gekenmerkt door een uniek ontwerp. Dit ontwerp is zeer nauwkeurig gereproduceerd op deze replica’s.

Prijs 1:64: € 5
Prijs 1:43: € 37,-

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik (1) van uw Citroën C4 Cactus

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruik. Meer info *

  • Selecteer uw voertuig

(1) Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.

Top