Verwijzing in seconden

DE STADSWAGEN MET EEN UNIEK KARAKTER

De Citroën C1 baant zich overal gemakkelijk een weg dankzij zijn compacte afmetingen en uitzonderlijke wendbaarheid. Deze bruisende en ontspannende stadswagen is niet alleen verkrijgbaar met drie of vijf deuren maar ook in de unieke cabrioversie 'Airscape'. 

3m46
AIRSCAPE
3m46
AIRSCAPE

Citroën C1 heeft compacte afmetingen (L.3,46m / B.1,62m / H.1,46m). Beschikbaar in cabrioversie Airscape, met een gulle ruimte voor 4 volwassenen.

CITROËN
ADVANCED
CONFORT®
CITROËN
ADVANCED
CONFORT®

Conform het programma Citroën Advanced Comfort®, biedt de Citroën C1 een toonaangevend comfortpeil dankzij een geoptimaliseerde geluiddemping en een onberispelijk ophangingscomfort.

32
GEPERSONALISEERDE
COMBINATIES
32
GEPERSONALISEERDE
COMBINATIES

Stel zelf uw Citroën C1 samen volgens uw wensen en behoeften. Een- of tweekleurig? In het totaal krijgt u de keuze uit 32 verschillende combinaties om uw C1 tot in de kleinste details te personaliseren.

6
RIJHULPSYSTEMEN
6
RIJHULPSYSTEMEN

De Citroën C1 heeft alles in huis om u het leven makkelijk te maken. Hij beschikt over zes veiligheids- en rijhulpsystemen, waaronder Active City Brake en een verkeersbordenherkenning. 

IK WIL:

DESIGN

Citroën C1 in de kleur Nude in de stad, achteraanzicht in 3/4

...

EEN ONWEERSTAANBARE LOOK

OPTIMISTISCH EN DYNAMISCH

De Citroën C1 onderscheidt zich door zijn opgewekte design en sympathieke persoonlijkheid, getuige daarvan de guitige blik van zijn koplampen. Zijn lichtsignatuur met verticale led-dagrijlichten benadrukt zijn speelse uitstraling en zijn unieke karakter.
Citroën C1 de kleur Nude in de stad, vooraanzicht in 3/4
Animatie met de 8 tinten van Citroën C1 mono, tweekleurige of Airscape versie

32 COMBINATIES

SPEEL MET KLEUREN, KIES VOOR CONTRASTEN

De acht koetswerkkleuren passen zich aan uw smaak aan: het kleurenpalet van de Citroën C1 gaat van Lipizan Wit over Gallium Grijs, Calvi Blauw en natuurlijk Scarlett Rood tot Caldera Zwart.

Bovendien trekt de Citroën C1 de kaart van de contrasten met tweekleurige uitvoeringen als optie worden aangeboden op de uitvoeringen Feel en Shine.

In het totaal krijgt u de keuze uit 32 combinaties om uw C1 tot in de kleinste details te personaliseren.

Ontwerp zelf de Citroën C1 van uw dromen.

SPEELS INTERIEUR

Citroën C1 is voorzien van een gestroomlijnd dashboard met aantrekkelijke kleuraccenten op het multimediavoorpaneel, de sierlijsten van de luchtroosters en de versnellingspookbasis. 

Het interieur heeft een vrolijke, opgewekte uitstraling, met felgekleurde bekleding voor de stoelen.

Pack Color Sunrise Red van Citroën C1

COMPACT EN WENDBAAR

EEN ECHTE STADSWAGEN

Citroën C1 heeft compacte afmetingen met een gulle ruimte die plaats biedt aan 4 volwassenen. Zijn draaicirkel van 4,80 m is een grote troef voor al je stadsritten.

ECHT REISCOMFORT

Opbergruimte, zetels en bediening aan het stuur van Citroën C1

De Citroën C1 leent zich perfect voor al uw uitstapjes in de stad en is uitgerust met uitgekiende comfortzetels en tal van nuttige en handige opbergvakken, verdeeld over de vier hoeken van het interieur. Ook aan uw welzijn in het interieur is gedacht. Zo biedt hij met een 7"-aanraaktablet, automatische airconditioning, bedieningstoetsen op het stuurwiel en een zetelgeheugen voor de driedeursversie.

KOFFER VAN 196 LITER

EEN PRAKTISCHE EN TOEGANKELIJKE

De Citroën C1 werd ontworpen om uw leven makkelijker te maken.

Zijn 196 liter grote koffer is handig en vlot toegankelijk dankzij de in delen neerklapbare achterbank en de hoedenplank die samen met de achterklep omhoog gaat. Als de achterzetels neergeklapt zijn, bedraagt het koffervolume 780 liter.
Koffer van Citroën C1 met daarin papieren winkeltassen
Koffer van Citroën C1 met daarin papieren winkeltassen

AIRSCAPE

RIJDEN IN DE BUITENLUCHT

Citroën C1 onthult zich met zijn open Airscape-versie.

Zijn soepele stoffen dak met uitzonderlijke afmetingen (L. 800 mm x B. 760 mm) toont zich erg gebruiksvriendelijk en laat zich elektrisch open en dicht schuiven voor nog meer vrijheid en rijplezier in het dagelijkse verkeer.

TECHNOLOGIE

OM MET EEN GERUST GEMOED TE RIJDEN

Citroën C1 in de kleur nude Nude in de stad, in profiel

Met zes airbags, een standaard ESP-systeem dat de auto op het juiste spoor houdt bij gripverlies, een snelheidsbegrenzer en een bandenspanningscontrole verenigt de Citroën C1 alle onmisbare technologieën om u het leven makkelijk te maken.

6 RIJHULPSYSTEMEN

PRAKTISCH VOOR HET ALLEDAAGSE LEVEN

adas1

HANDENVRIJE TOEGANG EN STARTEN

Met dit systeem kan je je wagen vergrendelen, ontgrendelen en starten terwijl je de sleutel in je zak laat zitten. De wagen herkent zijn bestuurder van zodra die nadert.

adas2

ACHTERUITRIJCAMERA

De beelden van deze camera worden weergegeven op de 7" touch tablet, en vereenvoudigt zo maneuvers in de nauwste plekken om schokken te vermijden.

adas3

ACTIVE CITY BRAKE

Met behulp van een camera en radars bovenaan de voorruit, remt dit systeem de wagen automatisch af bij een risico op aanrijding.

adas4

HILL START ASSIST

Dit standaard aangeboden systeem houdt de wagen automatisch in stilstand gedurende 2 seconden en maakt het zo mogelijk om met een gerust gemoed opnieuw te vertrekken op hellingen van meer dan 3%, zoals uitgangen van ondergrondse parkeergarages.

adas5

WAARSCHUWING BIJ HET ONVRIJWILLIGE VERLATEN VAN DE RIJSTROOK

Dit systeem evalueert de waakzaamheid van de bestuurder door trajectafwijkingen ten opzichte van de wegmarkeringen vast te stellen. Deze functie is met name geschikt voor gebruik op snelwegen met snelheden van meer dan 65 km/u.

adas6

HERKENNING VAN SNELHEIDSBORDEN

Deze uitrusting herkent borden voor snelheidsbeperkingen en geeft deze informatie door aan de bestuurder via het 7" touch tablet.

Duplicatie van de mobiele apps op de tablet van Citroën C1

MIRROR SCREEN

GECONNECTEERDE MOBILITEIT VOOR DE STAD

Dankzij de Mirror Screen-technologie kunt u de functies van uw smartphone in alle veiligheid bedienen via het 7”-aanraakscherm van uw wagen.
Zo kunt u op een veilige manier muziek beluisteren, uw berichten raadplegen, het navigatiesysteem gebruiken, parkeerplaatsen opzoeken, enz.
Mirror Screen is compatibel met Android Auto, Apple CarPlay™ en MirrorLink®.

MOTORISATIE

EFFICIËNT EN PERFORMANT

De Citroën C1 is leverbaar met een driecilinder-benzinemotor van de nieuwste generatie, gekoppeld aan een Stop & Start-systeem en een manuele versnellingsbak.
De VTi 72 S&S MAN plaatst de Citroën C1 bij de absolute top wat het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot betreft.
Citroën C1 op een weg langs de zee, bij ondergaande zon

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

De klantenreviews van de Citroën C1

"Alles is top, behalve de beltoon die aanzet vanaf het moment dat ik achteruit rijd."

Martine C. 24.02.2020
Citroën C1 - avis client
Miniatuur Citroën C1 op een kaai van de Seine in Parijs

MINIATUUR CITROËN C1

TE KOOP IN DE CITROËN LIFESTYLE-BOETIEK

Breid je collectie hedendaagse miniaturen uit met een model van de Citroën C1 op schaal 1/64ste.

  • Prijs 1/64: € 5,00 incl. btw


AANBIEDING CITROËN C1

AANBIEDING CITROËN C1

50% van de opties aangeboden(6)

vanaf
10.110 €(8)
Top