Onze verkoopsadviseurs blijven online of telefonisch beschikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren.

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

DE STADSWAGEN MET EEN UNIEK KARAKTER

De Citroën C1 baant zich overal gemakkelijk een weg dankzij zijn compacte afmetingen en uitzonderlijke wendbaarheid. Deze bruisende en ontspannende stadswagen is niet alleen verkrijgbaar met drie of vijf deuren maar ook in de unieke cabrioversie 'Airscape'. 

3M46
3 OF 5 DEUREN
3M46
3 OF 5 DEUREN

De Citroën C1 onderscheidt zich door met zijn compacte afmetingen (3,46 meter lang, 1,62 meter breed, 1,46 meter hoog voor de drie- en vijfdeursversies) ruim plaats te bieden aan vier volwassenen.

CITROËN
ADVANCED
CONFORT®
CITROËN
ADVANCED
CONFORT®

Conform het programma Citroën Advanced Comfort®, biedt de Citroën C1 een toonaangevend comfortpeil dankzij een geoptimaliseerde geluiddemping en een onberispelijk ophangingscomfort.

32
GEPERSONALISEERDE
COMBINATIES
32
GEPERSONALISEERDE
COMBINATIES

Stel zelf uw Citroën C1 samen volgens uw wensen en behoeften. Een- of tweekleurig? In het totaal krijgt u de keuze uit 32 verschillende combinaties om uw C1 tot in de kleinste details te personaliseren.

6
RIJHULPSYSTEMEN
6
RIJHULPSYSTEMEN

De Citroën C1 heeft alles in huis om u het leven makkelijk te maken. Hij beschikt over zes veiligheids- en rijhulpsystemen, waaronder Active City Brake en een verkeersbordenherkenning. 

DESIGN

Citroën C1 design

...

ONWEERSTAANBAAR

OPTIMISTISCH EN DYNAMISCH

De Citroën C1 onderscheidt zich door zijn opgewekte design en sympathieke persoonlijkheid, getuige daarvan de guitige blik van zijn koplampen. Zijn lichtsignatuur met verticale led-dagrijlichten benadrukt zijn speelse uitstraling en zijn unieke karakter.
Citroën C1 OPTIMISTISCH EN DYNAMISCH

TECHNOLOGIE

VOOR WEGPLEZIER IN ALLE RUST

Citroën C1 TECHNOLOGIE

Met zes airbags, een standaard ESP-systeem dat de auto op het juiste spoor houdt bij gripverlies, een snelheidsbegrenzer en een bandenspanningscontrole verenigt de Citroën C1 alle onmisbare technologieën om u het leven makkelijk te maken.

ZES RIJHULPSYSTEMEN

De Citroën C1 beschikt over zes veiligheids- en rijhulpsystemen, waaronder Active City Brake, dat informatie van een camera en radarsensoren bovenaan de voorruit gebruikt om de wagen automatisch af te remmen wanneer er een aanrijding dreigt.

Citroën C1 MIRROR SCREEN

MIRROR SCREEN

GECONNECTEERDE MOBILITEIT VOOR DE STAD

Dankzij de Mirror Screen-technologie kunt u de functies van uw smartphone in alle veiligheid bedienen via het 7”-aanraakscherm van uw wagen.
Zo kunt u op een veilige manier muziek beluisteren, uw berichten raadplegen, het navigatiesysteem gebruiken, parkeerplaatsen opzoeken, enz.
Mirror Screen is compatibel met Android Auto, Apple CarPlay™ en MirrorLink®.
Citroën C1 32 COMBINATIES

32 COMBINATIES

SPEEL MET KLEUREN, KIES VOOR CONTRASTEN

De acht koetswerkkleuren passen zich aan uw smaak aan: het kleurenpalet van de Citroën C1 gaat van Lipizan Wit over Gallium Grijs, Calvi Blauw en natuurlijk Scarlett Rood tot Caldera Zwart.

Bovendien trekt de Citroën C1 de kaart van de contrasten met tweekleurige uitvoeringen als optie worden aangeboden op de uitvoeringen Feel en Shine.

In het totaal krijgt u de keuze uit 32 combinaties om uw C1 tot in de kleinste details te personaliseren.

Ontwerp zelf de Citroën C1 van uw dromen.
Citroën C1 AIRSCAPE

AIRSCAPE

DE WEG IN OPEN LUCHT

Citroën C1 onthult zich met zijn open Airscape-versie.

Zijn soepele stoffen dak met uitzonderlijke afmetingen (L. 800 mm x B. 760 mm) toont zich erg gebruiksvriendelijk en laat zich elektrisch open en dicht schuiven voor nog meer vrijheid en rijplezier in het dagelijkse verkeer.

LUDIEK INTERIEUR

De Citroën C1 beschikt over een zuiver gelijnd dashboard, getooid met enkele kleuraccenten op het multimediafront, de omlijsting van de verluchtingsroosters en de basis van de versnellingspook.
Zo ademt het interieur een opgewekte en resoluut optimistische sfeer, met levende kleuren voor de zetelbekledingen.
Citroën C1 LUDIEK INTERIEUR

ECHT REISCOMFORT

Citroën C1 CONFORT

De Citroën C1 leent zich perfect voor al uw uitstapjes in de stad en is uitgerust met uitgekiende comfortzetels en tal van nuttige en handige opbergvakken, verdeeld over de vier hoeken van het interieur. Ook aan uw welzijn in het interieur is gedacht. Zo biedt hij met een 7"-aanraaktablet, automatische airconditioning, bedieningstoetsen op het stuurwiel en een zetelgeheugen voor de driedeursversie.

KOFFER VAN 196 LITER

EEN PRAKTISCHE EN TOEGANKELIJKE

De Citroën C1 werd ontworpen om uw leven makkelijker te maken.

Zijn 196 liter grote koffer is handig en vlot toegankelijk dankzij de in delen neerklapbare achterbank en de hoedenplank die samen met de achterklep omhoog gaat. Als de achterzetels neergeklapt zijn, bedraagt het koffervolume 780 liter.
Citroën C1 KOFFER VAN 196 LITER

MOTOR

EFFICIËNT EN PERFORMANT

De Citroën C1 is leverbaar met een driecilinder-benzinemotor van de nieuwste generatie, gekoppeld aan een Stop & Start-systeem en een manuele versnellingsbak.
De VTi 72 S&S MAN plaatst de Citroën C1 bij de absolute top wat het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot betreft.
Citroën C1 MOTOR

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

De klantenreviews van de Citroën C1

"Alles is top, behalve de beltoon die aanzet vanaf het moment dat ik achteruit rijd."

Martine C. 24.02.2020
verbatim_c1
Miniatures-C1_625x450

DE CITROËN C1 ALS MINIATUUR

TE KOOP IN DE LIFESTYLE-BOETIEK VAN CITROËN

Breid uw collectie eigentijdse miniaturen uit met het schaalmodel van de Citroën C1 op schaal 1/64 en 1/43.

  • Prijs 1/64: € 5,00 incl. btw
  • Prijs 1/43: € 37,00 incl. btw


AANBIEDING CITROËN C1

AANBIEDING CITROËN C1

TOT 50%
VAN DE OPTIES AANGEBODEN
(9Bis)

vanaf
9.380 €(8)
Top