Verwijzing in seconden
19_19

Citroën 19_19 Concept, reizen in ë-comfortmodus

Na de Ami One Concept, die in februari werd onthuld als symbool van de elektrische stadsmobiliteit, presenteert Citroën de 19_19 Concept, een visie op maximaal comfort en mobiliteit buiten de stad om erop uit te trekken. Beide elektrische concept-cars beantwoorden aan alle behoeften van klanten die zich in alle veiligheid willen verplaatsen in een wereld die alsmaar veeleisender wordt.


Als een waar handvest van het merk zet de 19_19 Concept zich in de kijker als een onconventionele expressie buiten de stijlcodes van de automobiel om, als een hoogtechnologisch aerodynamisch voorwerp met buitengewone proporties, waarvan het spectaculaire design van een opgehangen transparante capsule verwijst naar de luchtvaart.

Een ultieme comfortvisie ten dienste van de mobiliteit van morgen:  

  • Door zijn ontwerp: een interieur dat zowel qua architectuur als qua materiaalkeuze werd ontworpen als een echt salon dat alle inzittenden onderdompelt in een cocon en waar elke plaats een unieke comfortervaring biedt.
  • Door zijn technologieën: een zuiver elektrische concept-car met een rijbereik van 800 kilometer, een waar zwevend tapijt voor een opgehangen cabine met een ophanging met Progressive Hydraulic Cushions™ in combinatie met een intelligente actieve sturing, autonome rijtechnologieën en een proactieve Personal Assistant die spontaan communiceert met de inzittenden om iedereen een nieuwe reiservaring te bieden.

De 19_19 Concept zal op 16 mei 2019 in wereldpremière worden voorgesteld op VivaTech te Paris.

Meer info : www.citroen.be/nl/over-citroen/concept-cars/19-19-concept.html

Top