[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten
1
2
3
4
5

ONTDEK HEM IN DE VIDEO

Ontdek de CITROËN E-MEHARI, een optimistische en 100% elektrische 4-zits cabriolet. Dit nieuwe model is als opvolger van de legendarische Méhari een echte vrije vogel in het landschap van de auto's. Design, elektrische motor, cabrio en Parrot-audiosysteem: bekijk in de zes video's wat hem zo uniek maakt.

 

DESIGN

1500x646_E-MEHARI_design_V3.jpg

De CITROËN E-MEHARI staat voor een frisse stijl en heel wat expressiviteit, en zal daarom mensen aantrekken die op zoek zijn naar een sympathieke auto die anders is. Deze kleurrijke cabriolet is trendy, ongeremd, anders dan de andere... U zult niet aan zijn verleiding weerstaan!

OPTIMISTISCHE… VERLICHTING!

De CITROËN E-MEHARI brengt alle stijlcodes van het Merk tot uiting met een expressieve blik die wordt gevormd door de dubbeldeks lichten, een uniek design met volle en warme lijnen, zachte vormen en een glimlachende voorpartij.
e meharie citroen bleu blue
mesures_e_mehari_nl

Deze elektrische cabrio heeft bijzonder compacte afmetingen om zich overal tussen te murwen in de stadscentra.

  • Lengte: 3,90 m
  • Wielbasis: 2,43 m
  • Hoogte: 1,63 m
  • Breedte: 1,72

VRIJE VOGEL

De CITROËN E-MEHARI is voorzien van een verfijnde stijl, symbool van eenvoudige en ware vreugde. Deze 100% elektrische cabrio roept een ongezien gevoel van vrijheid en gemoedsrust op: het gevoel van het rijden met de haren in de wind met de acceleratie, het gemak en de stilte van een elektrische auto.

GIF_v3_500x500.gif

ORANJE ZAL ER OOK ZIJN

Een expressieve blik, zachte en verfijnde vormen, en vooral: 4 carrosseriekleuren (Beige de Jour, Orange Mécanique, Grand Bleu, Yellow Submarine), en 2 canvasdakkleuren (zwart en oranje). Kleuren die de strijd aangaan met eentonigheid!

De CITROËN E-MEHARI is ook goed voor twee interieurbekledingen: een bijzonder natuurlijk beige en een andere rood-oranje met een technisch uitzicht, waarvan de bedrukking in het middengedeelte geïnspireerd is op watersporten. Deze TEP-bekledingen zijn volledig waterdicht. De meest gedurfde associaties zijn dus mogelijk voor hen die op zoek zijn naar een fun, expressieve en kleurrijke auto.

1080x465_Inter_garnissage_1.jpg
1080x465_Inter_garnissage_1.jpg
bien_être

De CITROËN E-MEHARI richt zich tot u die op zoek is naar een wagen zonder limieten. Deze cabriolet neemt de spirit van een iconisch model van het merk - de Méhari  - over, door zijn look en zijn karakter maar ook door zijn praktische kant en zijn focus op vrijetijd.

ONTDEKKING OF NIET, ONTDEK HEM!

De stijl van de CITROËN E-MEHARI is duidelijk afgeleid van zijn voorganger, maar ook zijn praktische aspect is een raakvlak. Dak naar wens te openen, voorzien van vier zitplaatsen met neerklapbare bank, wasbaar met water... de CITROËN E-MEHARI stelt alles in het werk om u het leven gemakkelijker te maken.
Citroen_ProjetB_GIF.gif
597x597_E_Mehari_4_places.jpg

VIER ZITPLAATSEN IN DE ZON

De CITROËN E-MEHARI heeft 4 echte zitplaatsen met een neerklapbare achterbank. In de koffer is er uiteraard plaats voor de zwemvliezen, de snorkel, de boeien en de frisbee. Stap in met uw maten en rijd recht naar het strand!

GETHERMOVORMDE CARROSSERIE

747x322_E-Mehari_thermo_for.jpg

Deze cabriolet is voorzien van een gethermovormde carrosserie: een kunststof die niet kan roesten, waarvan de lak niet onderhouden moet worden en die bestendig is tegen kleine beschadigingen.

ALLETEREINAUTO

747x322_conduite_chemin.jpg

De CITROËN E-MEHARI heeft een verhoogd chassis en kan daardoor alle terreinen aan. Hij baant zich dus overal behendig een weg. Een paar spoorvormingen zullen hem er niet van weerhouden om naar zijn bestemming te rijden.

DE E-MEHARI LAAT ZICH GEWENNEN!

747x322_E-Mehari_pli.jpg

Het geribbelde deurmotief is een knipoog van de designers van CITROËN naar de originele Méhari en naar zijn golvende carrosserie. De CITROËN E-MEHARI krijgt de trekken van zijn voorganger!

1500x646-Visuel-Mehari-electrique.jpg.216364.jpg

Hij is voorzien van waterdichte zetels en laat zich dus helemaal wassen met water. Hij heeft toch water nodig, niet?

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE

1500x646_EMEHARI_intelligen.jpg

De eenvoudige en ontspannen CITROËN E-MEHARI is niet minder technologisch. Hij is 100% elektrisch en uitgerust met LMP®-accu's (Lithium Metaal Polymeer) die hem een grote autonomie opleveren en zorgen voor prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid.

son_silence_nl.jpg

De CITROËN E-MEHARI staat voor positieve elektriciteit. Hij is uitgerust met een accu die hem een grote autonomie oplevert: 200 kilometer in de stad. 

ELEKTRICITEIT IN DE LUCHT

De LMP®-accu's onderscheiden zich door hun sterke energetische dichtheid en hun veilig gebruik. Het zijn droge (d.i. 'bijzonder stevige') accu's, wat de cabrio tal van voordelen oplevert, zoals de ongevoeligheid voor wisselende weersomstandigheden. Topsnelheid: 110 km/u.
500x500_E_Mehari_electrique.jpg
Top