Bekijk de inhoud
Onze Diensten

Onze Diensten

Een aanbod van diensten op maat van uw behoeften
We ondersteunen je in elke levensfase van je voertuig met onze financierings- en verzekeringsoplossingen en onze naverkoop diensten.
Onze Citroën diensten
Citroën diensten ondersteunen u in elke fase van de levensduur van uw voertuig
     Rijden in een Citroën
Gemakkelijk te kopen
Ontdek onze klantbeoordelingen en onze virtuele showroom. Vraag een proefrit of offerte aan. Bestel van thuis uit en laat je bestelling bij je thuis leveren. Maak je dagelijks leven gemakkelijker met onze diensten.


 
Financiering
Financier uw Citroen met een uitgebreid aanbod financieringsopties van Stellantis Financial Services. 
Of je nu leaset, huurt of koopt, vind de juiste oplossing voor jouw behoeften.  
Verzekering
De autoverzekering van Stellantis Insurance zorgt voor volledige gemoedsrust.

Of uw voertuig nu nieuw of tweedehands is, voor privé of professioneel gebruik, de aangepaste formules voor uw behoeften zullen worden voorgesteld.

Servicecontracten
Meld je aan voor gemoedsrust. Een reeks servicecontracten en verlengde garanties die passen bij uw rijstijl.
 
Zen rijden
Gebruiksvriendelijk
Ontdek onze tips om de best beoordeelde dealer te vinden. Reserveringen en offline services 24/7. Krijg zekerheid met Video Check... Al onze diensten om je het leven gemakkelijker te maken.
 
 
Uw wagen onderhouden
Onderhoud van topklasse gemakkelijk gemaakt: Ervaar uitmuntendheid in onze werkplaatsen dankzij de expertise van onze gekwalificeerde adviseurs en technici, speciaal opgeleid om voor u en uw voertuig te zorgen...
 
Connected Services
Met een ruim aanbod aan Connected Services biedt Citroën u een zorgeloze en nog plezieriger rijervaring. 
Accessoires
Citroën biedt u een compleet assortiment originele accessoires, gemaakt door de ingenieurs die uw auto hebben ontworpen. Profiteer van het beste van de Citroën-technologie en -innovatie.

 
 Citizen rijden
Een eenvoudige manier om indruk te maken
Word beloond voor je verantwoordelijke rijgedrag. Laat repareren door recycling. Op de hoogte worden gebracht wanneer ik mijn Citroën moet opladen... Al onze diensten om uw leven gemakkelijker te maken.
 
Oplaadoplossingen
Eenvoudig, transparant, intelligent: dankzij de laadoplossingen van Free2move eSolutions is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw voertuig thuis of onderweg op te laden.

 
Mobiliteitsoplossingen
Kom tegemoet aan uw mobiliteitsbehoeften met onze innovatieve aanbiedingen en een ruim aanbod van beschikbare auto's. Vind uw mobiliteitsoplossing voor een minuut of een jaar.