Verwijzing in seconden

HYDRAULISCHE, PROGRESSIEVE DRUKLAGERS

Met de lancering van het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma herdefinieert het Merk het begrip van modern comfort in functie van uw verwachtingen: helderheid, connectiviteit, ergonomie, soepelheid en rijcomfort... De ophangingen met hydraulische, progressieve druklagers filteren de impulsen van de weg en passen perfect in deze nieuwe visie van algeheel comfort.
1500x500.jpg

HOE WERKT HET?

Het ophangingscomfort zit in het DNA van CITROËN. Dankzij deze knowhow bieden de voertuigen op basis van een eenvoudig principe een uitmuntende filteringskwaliteit van de oneffenheden in de weg. CITROËN voegt twee hydraulische druklagers toe - één voor rebound en één voor compressie - om de ophanging te doen werken volgens de impulsen van de weg. Bij lichte compressies en rebounds Veren en schokdempers controleren de verticale bewegingen zonder gebruik te maken van de hydraulische druklagers. Dankzij de aanwezigheid van deze druklagers konden de ingenieurs het voertuig een grotere vrijheid qua veerhoogte bieden om een 'vliegend tapijt'-effect te creëren, alsof het voertuig over de oneffenheden in het wegdek vliegt. Bij grote compressies en rebounds Veren en schokdempers maken gebruik van de hydraulische druklagers voor compressie en rebound die de beweging progressief vertragen om bruuske stops van de eindaanslagen te vermijden. In tegenstelling tot een klassieke mechanische druklager, die de energie absorbeert en er een deel van vrijmaakt, absorbeert en verdrijft de hydraulische druklager deze energie, zodat er geen terugslag is.
597x597_2.jpg

EEN INNOVATIE VAN CITROËN TEN BEHOEVE VAN UW COMFORT.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroën innoveert al sinds bijna een eeuw voor het comfort in de auto: behoud van het chassis, schokdemping, wegligging... Ontdek de engagementen van het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma!
1500x646_2.jpg
Top