Bekijk de inhoud

NEW CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

De ultieme comfortervaring

De oplaadbare hybridemotor van de New Citroën C5 Aircross verhoogt het welzijn aan boord dankzij de voordelen van een elektrische aandrijving voor dagelijkse ritten tot 55 km (WLTP-cyclus) en een onbeperkt rijbereik voor lange ritten dankzij de benzinemotor.

 

Dankzij de New Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid geniet u van de ecobonus en de conversiepremie.

ZÉRO ÉMISSION ET ZÉRO BRUIT
  • En mode électriquue, Nouveau Citroën C5 Aircross Hybride Rechargeable vous offre une conduite silencieuse, sans vibration et respectueuse de l'environnement avec 0g/km d'émission CO2. 
  • Il vous permet d'accéder aux zones urbaines fermées aux voitures thermiques.  
  • Sa batterie de 13,2kW est garantie 8 ans ou 160.000 km pour 70% de sa capacité de charge.
 
CONDUITE 100% EFFICACE
  • Nouveau Citroën C5 Aircross Hybride rechargeable est l’alliance du moteur PureTech de 180ch avec la boite de vitesses automatique EAT8 et d’un moteur électrique de 81,2 kW (110ch) pour une puissance combinée de 225ch.
  • Il dispose d’un couple de 360Nm disponible instantanément qui permet d’assurer un confort d’utilisation permanent en garantissant des reprises dynamiques à n’importe quel moment.
 
RECHARGE QUOTIDIENNE
  • Les solutions pour recharger Nouveau Citroën C5 Aircross Hybride sont simples, pratiques et multiples.
  • La plus rapide est la Wall Box. Avec le câble mode 3 en option, elle permet une recharge de 0 à 100% en moins de 2h avec le chargeur embarqué optionnel 7,4 kW.
  • Pour une utilisation optimale, il est conseillé de recharger Citroën C5 Aircross Hybride Rechargeable tous les jours.
 

ELEKTRISCH RIJDEN VAN CITROËN ERKEND ALS "BESTE KOOP" DOOR TEST-AANKOOP

RIJBEREIK VAN DE C5 AIRCROSS HYBRID

Ë-COMFORT IN DE OPLAADBARE HYBRIDE

De New Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid is aangepast aan elk gebruik en verenigt alle voordelen van een volledig elektrische rit voor uw dagelijkse ritten tot 55 km (WLTP-cyclus) dankzij zijn motor met een vermogen van 81,2 kW en het rijbereik van zijn Puretech 180 Stop & Start Euro 6.3-benzinemotor. Zo wordt het mogelijk om verder te reizen.

De geëlektrificeerde achttrapsautomaat ë-EAT8 optimaliseert de schakelovergangen en bevordert de soepelheid en het rijplezier.

Hij is uitgerust met twee regeneratieve remmodi: Drive (positie D) en Brake (positie B). Dit dynamischer remsysteem maakt het mogelijk om de beschikbare energie nog beter te recupereren tijdens het remmen en vertragen.

BELANGRIJKSTE FACTOREN DIE HET RIJBEREIK VAN UW WAGEN BEÏNVLOEDEN

LA VITESSE
À 130km/h, l’autonomie de Nouveau Citroën C5 Aircross est divisée par 2 par rapport à l’autonomie homologuée WLTP. 
LA TEMPÉRATURE
Les conditions climatiques et leurs conséquences, comme le chauffage ou la climatisation de l'habitacle de la voiture, ont un impact sur l’autonomie de sa batterie. 
LE STYLE DE CONDUITE
Une conduite souple et sans à-coups optimise l’autonomie de la batterie de votre Nouveau Citroën C5 Aircross Hybride Rechargeable. 
LA CHARGE TRANSPORTÉE
Des accessoires sur le toit ou un poids de chargement important ont une incidence sur la consommation de votre Nouveau Citroën C5 Aircross Hybride Rechargeable. 

SIMULEER HET RIJBEREIK VAN DE NEW C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Schat het rijbereik van uw New Citroën C5 Aircross op basis van uw snelheid, de temperatuur en uw rijstijl.

3 RIJMODI

Een ideaal geplaatste schakelaar op de middenconsole

De middenconsole van de New Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid biedt plaats aan de rijmoduskiezer. U krijgt de keuze uit:

. Electric: De wagen kan zuiver elektrisch rijden tot 135 km/u en laat u daarbij genieten van een absolute stilte en een uitzonderlijk vlot rijgedrag. Hij heeft een rijbereik tot 55 km (WLTP-cyclus).

. Hybrid: De elektromotor en verbrandingsmotor worden automatisch aangestuurd voor een optimale efficiëntie.

. Sport: De wagen levert optimale prestaties dankzij de elektromotor die de verbrandingsmotor een boost geeft, voor een systeemvermogen van 225 pk en een systeemkoppel van 360 Nm.

DE C5 AIRCROSS HYBRID OPLADEN

LAADMODUS

Eenvoudig en praktisch

De New Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke laadgemak.

De oplaadklep, die zich links achteraan de wagen bevindt, omvat een verklikkerlampje om het laadproces te volgen, dat ook op afstand kan worden geraadpleegd in de My Citroën-app.

Het laadproces kan worden geprogrammeerd via de aanraaktablet of de My Citroën-app om bijvoorbeeld te profiteren van de daluurtarieven.

De oplaadkabels zitten in een specifieke opbergruimte onder de koffervloer.

LAADOPLOSSINGEN

Gemakkelijk dagelijks opladen

U beschikt over verschillende oplossingen om uw New Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid op te laden:

. Aan een gewoon stopcontact wordt de batterij opgeladen in 7 uur of in 4 uur (Green’Up™-stopcontact).

. Aan een Wall Box van 32 A en met de optionele lader van 7,4 kW, neemt het laadproces minder dan 2 uur in beslag. De Wall Box is beschikbaar langs de openbare weg en op bepaalde parkeerterreinen en kan ook bij u thuis worden geïnstalleerd.

Laadpalen van 100 kW zijn niet compatibel met de New Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid.

 

Om u te helpen bij de installatie van uw laadoplossing, heeft Citroën een partner geselecteerd: ZEborne.

SIMULEER DE LAADTIJD VAN DE NEW C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Schat de laadtijden van uw oplaadbare Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid op basis van de verschillende beschikbare laadmodi.

DE Ë-SERVICES VAN DE C5 AIRCROSS HYBRID

INTUÏTIEVE INTERFACES

Personaliseerbaar digitaal instrumentenbord en nieuwe aanraaktablet

De New Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid pakt uit met speciale schermen voor elektrisch rijden:

. Het digitale instrumentenbord toont de laadstatus en het rijbereik van de batterij en biedt toegang tot de vermogensindicator en de energiestromen.

. De 10” aanraaktablet toont de bedrijfstoestand van het systeem, de instellingen voor het uitgesteld opladen van de batterij, de voorverwarming en de e-save functie, waarmee u voldoende batterijvermogen overhoudt om een vooraf bepaalde afstand in 100% elektrische modus te rijden.

DE MY CITROËN- EN FREE2MOVE-APP

Op uw smartphone kunt u met de My Citroën-app de batterijlading en het resterende rijbereik van uw New Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid controleren en de dagelijkse laadbeurten en preconditioning plannen.

 

De Free2Move-app biedt een Charge My Car-aanbod met toegang tot meer dan 260.000 laadpalen in Europa en lokalisatie van beschikbare laadpalen die compatibel zijn met uw New Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid.

FEEDBACK VAN CLIENT ADVISORS OVER NEW C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

KLANTEN-REVIEWS

0 of 0 avis

TUTORIALS OVER DE C5 AIRCROSS HYBRID