Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

UITZONDERLIJKE MODULARITEIT

Afzonderlijke neerklapbare zetels

De achterzetels kunnen afzonderlijk of samen in de vloer worden neergeklapt om een vlakke vloer te verkrijgen. Door de passagierszetel vooraan te kantelen, biedt de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric een volume tot 4.000 liter en een laadlengte van meer dan 3 meter in de maat XL.

WARME KLEUREN EN MATERIALEN

Voorin biedt de Nieuwe Citroën Berlingo Electric veel ruimte dankzij de vooruitgeschoven voorruit en het strak vormgegeven instrumentenbord. De zachte en warme materialen van de zetels, geïnspireerd op de meubel- en reiswereld, versterken het gevoel van welbehagen.

IDEALE INTERIEURRUIMTE

Handige opbergvakken

Aan de passagierszijde biedt de Top Box een grote, gesloten en gekoelde opbergruimte in het bovenste deel van het instrumentenbord. Het royale opbergvak in de hoge middenconsole wordt aangevuld met diverse handige opbergvakken voor het hele gezin.

3 VOLWAARDIGE ZITPLAATSEN ACHTERIN

Achteraan in de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric geniet iedereen, ongeacht zijn of haar zetel, van hetzelfde comfort dankzij drie individuele zetels* van dezelfde breedte. Bovendien bieden ze voldoende knieruimte in zowel 5- als 7-zits configuraties en in de maten M en XL. Alle zetels kunnen in de vloer worden weggeklapt.

MODUTOP®

Deze iconische uitrusting omvat een dakkoffer met 92 liter opbergruimte, toegankelijk vanaf de achterste plaatsen en de koffer, en een doorschijnende boog met compartimenten. De Modutop® zorgt voor meer licht met zijn grote dakraam, dat met een elektrisch rolgordijn kan worden gesloten.

ZIJDELINGSE SCHUIFDEUREN

Openklappende kofferklepruit

De Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric biedt een uiterst vlotte instap met twee zijdelingse schuifdeuren. De breedte van deze deuren is geoptimaliseerd om het instappen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om de toegang tot de koffer van de ludospace te vergemakkelijken, kan de achterruit worden geopend.