Verwijzing in seconden

Citroën Jumper Combi

_

De Citroën Jumper Combi biedt de beste comfort- en veiligheidsomstandigheden, want de luxueuze uitrusting moet niet onderdoen voor de uitrusting van een berline.

citroen_jumper_combo

Lijst met sterke punten

  • Een ruim, gediversifieerd aanbod.
  • Een gestroomlijnde beglazing die zorgt voor een aërodynamische, esthetische en moderne uitvoering.
  • Schuifdeuren aan de zijkanten.
  • Pneumatische ophanging achteraan.
  • Hulp bij het starten op een helling.
  • Stop&Start-technologie.
  • Intelligent Traction Control.

DESIGN

jumper_combi_style_imposant

De stijl van de Citroën Jumper Combi straalt zowel het dynamische als het robuuste karakter van de wagen uit, vooral door de hoog geplaatste en grote koplampen.

WELZIJN

De Citroën Jumper Combi werd ontworpen voor een eenvoudig en vanzelfsprekend gebruik met bedieningsknoppen binnen handbereik en verkliklichtjes die onmiddellijk zichtbaar zijn.
De zetel van de bestuurder kan volledig worden aangepast (de lengte, de hoogte en de helling van de zitplaats, de helling van de rugleuning, de ondersteuning van de lenden …).
De wagen kan ook optioneel worden uitgerust met een variabel, pneumatisch schokdempersysteem.

Citroën Jumper Combi - Een bestuurdersruimte op maat

Toegankelijkheid

Citroën Jumper Combi - Toegankelijkheid

Instappen gaat vlot door een vernuftig en slim systeem. De zetel aan de zijkant van rij 2 kantelt moeiteloos om toegang te verlenen tot de drie plaatsen van rij 3 (in functie van de afwerking).
Ongeacht het aantal passagiers in de wagen biedt de beschikbare laadruimte de mogelijkheid om heel wat koffers mee te nemen die heel gemakkelijk kunnen geladen worden via de twee klapdeuren achteraan.

Comfort

Citroën Jumper Combi - Comfort

Binnenin uw Citroën Jumper Combi is de ruimte voor uw passagiers een echte leefruimte die u maximaal comfort biedt. Deze ruime indruk wordt nog versterkt door de twee schuiframen van rij 2 die u toelaten om elk ogenblik van het landschap en wat frisse lucht te genieten.

Heel wat opbergmogelijkheden

Citroën Jumper Combi - Tal van opbergmogelijkheden

Vooraan zijn er tal van vlot toegankelijke opbergmogelijkheden: vakjes op het dashboard, een bekerhouder, een gekoelde bak, een gesloten handschoenkastje, een centraal vergrendelbaar compartiment, enz.
Achteraan zorgen opbergbakken en bagagenetten ervoor dat de passagiers al het nodige voor de reis binnen handbereik hebben.

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE

Tal van uitrustingen maken het voor u comfortabel binnen in uw Citroën Jumper Combi, of het nu gaat om seriële uitrustingen (alarm wanneer men te snel gaat rijden, elektrische ruiten …) of optionele uitrustingen zoals bijvoorbeeld automatische airconditioning.
Uw Citroën Jumper Combi beschikt ook over een volledig audio-aanbod en telematische toepassingen met onder andere een radio met cd/MP3-lezer en een Connecting Box (Bluetooth en USB-aansluiting).

Citroën Jumper Combi - Tal van uitrustingen

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik (1) van uw Nieuwe Citroën Jumper Combi

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruik. Meer info *

  • Selecteer uw voertuig

(1) Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.

Onze CITROËN JUMPER COMBI aanbiedingen aan de beste prijs

Vind onze CITROËN JUMPER COMBI in uw buurt en onmiddellijk beschikbaar!

Selecteer een gemeente en klik op OK om een CITROËN JUMPER COMBI in uw buurt te vinden.

Top