COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

PSA INSURANCE SOLUTIONS

ONTDEK ONS VERZEKERINGSAANBOD

Is uw veiligheid thuis even belangrijk als uw veiligheid onderweg? Wilt u zich verzekeren tegen onvoorziene omstandigheden om uw mobiliteit en uw budget te vrijwaren? PSA Insurance Solutions biedt verzekeringsoplossingen aan Citroën-klanten en die van andere automerken. Ontdek de producten van PSA Insurance Solutions.

BANDENVERZEKERING

Assurance-Pneu_1500x500

Hebt u net banden gekocht of wilt u ze vervangen en wilt u zich verzekeren tegen onvoorziene omstandigheden om uw mobiliteit en uw budget te vrijwaren? PSA Insurance Solutions speelt in op uw behoeften door u de bandenverzekering aan te bieden die de vervangingskosten dekt indien uw band onherstelbaar is, en dit alles vanaf slechts € 3,00 per jaar. U kunt zelfs kiezen voor een kostendekking voor uitlijning, montage en herstelling en, mits de optionele uitbreiding, ook uw velgen. De intekening gebeurt 100% online, in enkele klikken.

VERZEKERING TEGEN LEVENSONGEVALLEN

Assurance-Accident-Vie_1500x500

Is voor u uw veiligheid thuis even belangrijk als uw veiligheid onderweg? U heeft gelijk! Statistisch gezien hebt u meer kans op een ongeval thuis dan achter het stuur. Neem het voortouw en wees voorbereid door de verzekering tegen levensongevallen van PSA Insurance Solutions te kiezen. U kunt uit de drie voorgestelde formules niet alleen diegene kiezen die het best bij u past, maar ook de opties toevoegen die aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Onze levensongevallenverzekering omvat een pandemie-dekking en uw kinderen ten laste worden aan uw contract toegevoegd zonder dat dit u een eurocent meer kost. 

VERZEKERING TEGEN TOTAAL VERLIES

ass

U vraagt zich af hoe u uw budget en uw mobiliteit kunt beschermen als uw voertuig zou worden gestolen of als wrak zou worden verklaard na een ongeval? Met de verzekering tegen totaal verlies van PSA Insurance Solutions kunt u zelf de duur en het bedrag van de dekking voor uw nieuwe of tweedehandswagen bepalen, en dit tot 8 jaar. Kies dus voor een gerust geweten vanaf 4,99 euro per maand.

PSA Insurance Solutions Ltd Nr. Reg: C83206 is een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid krachtens de Maltese wet, met maatschappelijke zetel te MIB Building, 53 Abate Rigord Street, Ta’Xbiex, XBX1122 Malta. De vennootschap is door de Maltese toezichthoudende autoriteit gemachtigd om de activiteit van agent uit te oefenen onder de voorwaarden van de Insurance Business Act en om haar activiteit in België uit te oefenen in het kader van het vrij verrichten van diensten door de Malta Financial Services Authority (MFSA - Notabile Road, Attard BKR 3000, Malta).

PSA Insurance Limited, verzekeringsmaatschappij naar Maltees recht ingeschreven onder het nummer C44567 met zetel te MIB House, 53 Abate Rigord Street – XBX 1122 TA XBIEX – MALTA. PSA Insurance Limited is door de Maltese toezichthoudende autoriteit gemachtigd om de activiteit van verzekeraar uit te oefenen onder de voorwaarden van de Insurance Business Act en is gemachtigd om haar activiteit in België uit te oefenen in het kader van het vrij verrichten van diensten door de Malta Financial Services Authority (MFSA - Notabile Road, Attard BKR 3000, Malta).

Top