Verwijzing in seconden

-

En om te kunnen genieten van uw smartphone aan het stuur, bevat Citroën Connect Nav ook de Mirror Screen-technologie die compatibel is met de Apple CarPlayTM-functie en de standaard MirrorLink®-functie.

MIJN DIENSTEN

XX

Win tijd en geniet van uw traject dankzij Citroën Connect Nav: verkeersinformatie, pompstations, parking, weer en lokale nuttige plaatsen (de landen waarin deze diensten beschikbaar zijn, staan vermeld in de algemene gebruiksvoorwaarden).

VERKEERSINFORMATIE IN REAL-TIME

GEVAARZONES

WEERSOMSTANDIGHEDEN

BRANDSTOFPRIJZEN

BESCHIKBARE PARKEERPLAATSEN

VERKEERSINFORMATIE IN REAL-TIME

xx

Uw gps is permanent verbonden met de TomTom verkeersinformatieservice en ontvangt elke twee minuten de meest recente informatie over de verkeerssituatie. Het systeem berekent zo de beste route naar uw bestemming, afhankelijk van de plaatselijke verkeerssituatie.

nPj.png

GEVAARZONES

nPj.png

-

De Citroën Connect Nav helpt u de situaties te identificeren die extra aandacht vragen, door op het navigatiescherm de risicozone en de afstand tot die zone weer te geven (deze dienst werkt niet in Zwitserland).

WEERSOMSTANDIGHEDEN

-

Citroën Connect Nav geeft de weersomstandigheden op uw traject aan met voorspellingen voor de volgende 5 dagen. Zo kunt u anticiperen op de rijomstandigheden en rijdt u met een geruster gemoed!

nPj.jpg

BRANDSTOFPRIJZEN

2_Carburants.jpg

_

Plan waar u onderweg of in de buurt van uw bestemming wilt tanken. Doordat de prijzen van alle tankstations worden weergegeven, weet u altijd het station met de laagste  brandstofprijs te vinden.

BESCHIKBARE PARKEERPLAATSEN

_

Citroën Connect Nav begeleidt u naar de parking van uw keuze. Hij geeft de parkingprijzen en het aantal vrije plaatsen weer, als deze informatie beschikbaar is.

750x423_DS_Connect_Nav_Parking.jpg

HOE WERKT HET?

UPDATE KAARTEN INBEGREPEN

3.jpg

-
Elk jaar maakt 15% van het wegennetwerk evoluties door. Om met deze wijzigingen rekening te houden in uw navigatie, worden de kaarten van Citroën Connect Nav vier keer per jaar geüpdatet. Afspraak in uw persoonlijke MyCitroën-account voor meer informatie.

INTERNETVERBINDING

520x293_Connection.jpg

-
De diensten van Citroën Connect Nav zijn beschikbaar via de mobiele internetverbinding van de Citroën Connect Box. U hoeft zich hier niet voor te abonneren, ook niet voor het buitenland. Vertrek maar, u bent geconnecteerd.

HOE INSCHRIJVEN?

Concession.jpg

-
Bij de aankoop van uw auto krijgt u 3 jaar gratis de diensten van Citroën Connect Nav aangeboden. U kunt deze dienst op elk moment verlengen via uw persoonlijke Citroën-account of via uw verkooppunt. De dienst 'Risicozone' is een betalende optie.

Top