Onze verkooppunten en onze ateliers blijven open op afspraak en met absoluut respect voor sanitaire regels. Aarzel niet om met ons contact op te nemen.

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

"Sponsoring en Samenwerkingen" is een goede manier om de waarden van Citroën te illustreren en te bevestigen via innovatie, prestaties, durf, teamspirit en het zichzelf overtreffen. Ontdek onze historische en sportieve samenwerkingen.

Wielrenners van het AG2R CITROËN TEAM op de weg aan beide zijden van de C5 Aircross Hybrid

AG2R CITROËN TEAM

EEN GROOTSE SAMENWERKING IN DE WIELERSPORT

Citroën heeft AG2R LA MONDIALE vervoegd om vanaf 2021 AG2R CITROËN TEAM te vormen aan de zijde van de ploeg geleid door Vincent Lavenu, voor een periode die zich uitstrekt tot in 2025. Deze nieuwe samenwerking verwijst naar ons engagement voor een duurzamere mobiliteit en onze wil om de passies van onze klanten te delen.
Twee Citroën-wagens, twee bidons Total smeermiddel en de logo's van Total en Citroën

CITROËN EN TOTAL

EEN HISTORISCHE SAMENWERKING

Sinds de lancering van hun samenwerking in 1968, heeft Total de industriële ontwikkeling van Citroën ondersteund op vijf continenten door het aanleveren van een ruim gamma smeermiddelen voor wagens. Maar deze samenwerking komt ook tot uiting in de autosport, en meer bepaald al meer dan 45 jaar in de rally ...
Top