Verwijzing in seconden

Cinetose, in de volksmond ‘reisziekte’ genoemd, is een chronische aandoening waar ruim 30 miljoen mensen in Europa last van hebben. Eén persoon op drie krijgt er minstens een keer in zijn leven mee te maken, als hij op de boot zit, in de auto, in de bus, in het vliegtuig...

De SEETROËN-bril is heel gemakkelijk te gebruiken en biedt een oplossing tegen reisziekte. 

TECHNOLOGIE & DESIGN

De bril werd aanvankelijk ontworpen voor mensen op zee en maakt gebruik van de Boarding Ring™ technologie. Deze technologie werd ontwikkeld door een Franse start-up. Dit paramedisch hulpmiddel is getest en gepatenteerd en is efficiënt in 95% van de gevallen.

Een gekleurde vloeistof in de ringen rond de ogen aan de voorzijde (links/rechts) en aan de zijkant (voor/achter) herdefinieert de horizon om het conflict tussen de zintuigen op te lossen.

Het design van de bril werd toevertrouwd aan 5.5, een Parijs designcollectief. De bril heeft dezelfde frisse, eenvoudige en ergonomische look die we van Citroën gewoon zijn. 

Het resultaat is een bril met een hightechlook, uitgevoerd in zacht, wit plastic.

COMFORT

EEN CITROËN OPLOSSING VOOR IEDEREEN

De SEETROËN-bril is gemaakt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Op die leeftijd is het binnenoor namelijk volledig volgroeid.

Er zitten geen glazen in de bril, hij kan dus ook worden gebruikt door al uw medereizigers. Hij kan ook worden gedragen bovenop een gewone bril.
SEETROËN-bril

GEBRUIK

EFFICIENTIE IN MINDER DAN 12 MINUTEN

SEETROËN-bril

De SEETROËN-bril kan worden gebruikt in de wagen, maar ook in de bus, in het vliegtuig of in de trein.

Zet hem op zodra de eerste symptomen verschijnen.

SEETROËN-bril

Na 10 tot 12 minuten zijn uw hersenen opnieuw gesynchroniseerd met de beweging die het binnenoor waarneemt terwijl uw ogen gericht waren op een niet-bewegend voorwerp zoals uw smartphone of uw boek.

SEETROËN-bril

Zet nu uw SEETROËN-bril weer af en … geniet met volle teugen van uw reis.

SEETROËN S19

EEN BEPERKTE REEKS

De SEETROËN S19 wordt op een beperkte oplage van 1919 exemplaren gemaakt ter ere van het honderdjarige bestaan van het merk.
SEETROËN-bril
SEETROËN-bril

ONLINE AANKOOP

De twee SEETROËN-brillen worden voor 99 euro verkocht op lifestyle.citroen.com, de lifestyle-boetiek van het merk, en dat in de volgende landen: Frankrijk, Portugal, Benelux, Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, Ierland en Polen.

Bovendien kunnen ze ook in de rest van de wereld worden geleverd door ze te bestellen op de site van Citroën Racing.
Top