Verwijzing in seconden
1440x545_Cinemascope.jpg

SpaceTourer Hyphen

X

X

Hij heeft kleurrijke lijnen, de vastberadenheid van zijn voorganger, de concept-car Aircross, en het energetische optimisme van een rock 'n roll tournee... Ontdek de concept-car CITROËN SpaceTourer HYPHEN, een 4x4 met een avontuurlijke, ontroerende en kleurrijke look!

ALLETERREINFUNCTIE

520x293_V2_ToutTerrain.jpg

L2E

Om zijn alleterreinfunctie te onderstrepen, werden 5 riemen in elastomeer op elke band geplaatst, zoals straps die symbool staan voor grip. Geen probleem om binnen te rijden op festivals, zelfs als de modder van de partij is!

VERHOOG HET GELUIDSVOLUME!

1500x646_HYPHEN-.jpg

HYPHEN HYPHEN, laat dat een belletje bij u rinkelen? Toch wel, de jonge muziekband uit Nice die elektropop speelt en die gelauwerd werd op de Music Awards 2016... Bent u mee? Nu begrijpt u van waar die extatische energie en de trendy look van de meest poppy concept-car komt!

DE GEEST VAN DE SPACETOURER

L2E

Deze concept-car is gebaseerd op de sterke punten van de gecommercialiseerde versie van de CITROËN SpaceTourer. Hij behoudt de intrinsieke kwaliteiten van zijn voorganger en voegt daar een aandrijving aan toe die de capaciteiten biedt van een 4x4. De SpaceTourer Hyphen is voorzien van een grotere bodemvrijheid dan zijn gecommercialiseerde versie en behoudt alle attributen van zijn voorganger wat comfort en gebruiksgemak betreft.

700x394_SpaceTourer_Hyphen.jpg

EN 1, EN 2, EN 9 ZITPLAATSEN!

1500x646_V2_BienEtre.jpg

Achter die zijdelingse schuifdeur valt heel wat te ontdekken: luxezetels met grafisch gradiënt, een dynamiserende sfeer, een lumineuze en gekleurde ambiance... 9 zitplaatsen voor één enkel ordewoord: welzijn.

19" VELGEN

307x132_Jantes.jpg

De concept-car SpaceTourer HYPHEN, die in vergelijking met de gecommercialiseerde versie verhoogd werd, is voorzien van zwart gediamanteerde 19" aluminium velgen doorspekt met een geanodiseerde oranjeachtige rode kleur. 

DASHBOARD

307x132_Sangles.jpg

De dakhemel en het dashboard zijn bekleed met een specifieke stof, in harmonie met de kleuren en het grafisme van de zetels.

GEVITAMINEERDE ENERGIE

307x132_TableauDeBord.jpg

Dit interieur en zijn grafisch 2D- en 3D-gradiënt zorgen voor een overvloed aan energie. Het enige wat u nog moet doen, is in alle gezelligheid genieten van de vrijheid van een 'no limit'-avontuur. 

MEER MOBILITEIT

L2E

De concept-car SpaceTourer HYPHEN is uitgerust met de BlueHDi 150 S&S-motor gekoppeld aan een manuele 6-versnellingsbak. Hij is voorzien van een schakelbare AWD-transmissie, die werd ontwikkeld in samenwerking met Automobiles Dangel, en van een aandrijving met de capaciteiten van een 4x4, terwijl hij zijn wegligging en de intrinsieke kwaliteiten van de SpaceTourer op het vlak van prestaties behoudt.

De alleterreinfunctie verzekert op die manier de mobiliteit in omstandigheden met weinig grip. Om in goede omstandigheden te kunnen rijden, ook op een fel vervormde ondergrond, beschikt de SpaceTourer Hyphen over een betere wegligging dan zijn gecommercialiseerde versie.

520x293_Mobilité.jpg
Top