Verwijzing in seconden
750x523_Jumpy.jpg

Vorm een team met de nieuwe Citroën Jumpy!

De nieuwe CITROËN Jumpy werd ontworpen met het beste van de knowhow van Citroën in het achterhoofd. Vakmanschap dat in dienst wordt gesteld van één van de meest uitgebreide bestelwagengamma's op de markt, met vier complementaire en tegelijk verschillende voertuigen: Nemo, Berlingo, Nieuwe Jumpy en Jumper.

Dankzij zijn nieuwe modulaire platform is deze nieuwe generatie van Jumpy-modellen voorzien van een geoptimaliseerde architectuur voor meer nuttige prestaties, comfort en veiligheid. Hij is uitgerust met de rijhulptechnologieën van de jongste generatie en met motoren die van hem de ideale partner voor professionals maken.

520x293_Jumpy_2.jpg

De Jumpy kan gebruikt worden voor een brede waaier aan professionele activiteiten (ambachtsdiensten, bouwondernemingen, leveringsdiensten, dienstenbedrijven, openbare diensten...). Hij is immers verkrijgbaar als bestelwagen, combi, dubbele cabine en met cabinevloeren in 3 lengtes om te voldoen aan de behoeften van alle professionals met:

- Een uitgesproken stijl met vloeiende en moderne lijnen. 

- Een praktische en ergonomische architectuur die aangepast is aan alle behoeften.

- 3 beschikbare lengtes: de versies van 4,95 m en 5,30 m die zich centraal in de markt positioneren en een ongeëvenaarde versie van slechts 4,60 m die zowel compact als praktisch is. Net als de twee andere lengtes M en XL biedt de XS-versie een nuttig laadvermogen tot 1400 kg en tot 9 zitplaatsen in de combi-versie.

- Een compactheid en een hoogte van 1,90 m, waardoor de Nieuwe Jumpy zich in alle situaties en overal op zijn gemak voelt, ook in ondergrondse parkings in de stadscentra, woonblokken en commerciële centra. 

- Alle hightech op het vlak van comfort en rijhulpsystemen (7" touchscreen, Citroën Connect Nav, head-up display, Active Safety Brake, Dodehoekbewaking, Adaptieve snelheidsregelaar/-begrenzer, Waarschuwing bij het onvrijwillig overschrijden van een wegmarkering).

- Een verzorgd en robuust interieur dat u de best mogelijke werkomstandigheden biedt. 

520x293_Jumpy_3.jpg

De Citroën Jumpy: alle knowhow en aanpassingsvermogen van Citroën ten behoeve van uw vak.

Top