Verwijzing in seconden
citroen-c-elysee-galerie-11.118638.jpg

Ontdek de nieuwe CITROËN C-ELYSÉE

CITROËN onthult de nieuwe C-ELYSÉE. Nieuwe, statusverhogende voorpartij, 3D-achterlichten, nieuwe sierstrip, 16" lichtmetalen velgen en twee nieuwe carrosseriekleuren Ontdek alle nieuwigheden van de rasechte berline van Citroën!

EEN COMMERCIEEL EN SPORTIEF SUCCES

De nieuwe CITROËN C-ELYSÉE is even statusverhogend als betaalbaar, en richt zich tot klanten die op zoek zijn naar een notchback. Sinds de lancering eind 2012 werden wereldwijd meer dan 400.000 C-ELYSÉE verkocht. Een commercieel succes dat berust op 3 wereldtitels bij de constructeurs en 3 wereldtitels bij de piloten in 3 jaren van deelname. 

520x293.jpg


EEN BERLINE MET EEN AANTREKKELIJKE EN STATUSVERHOGENDE STIJL

De nieuwe CITROËN C-ELYSÉE doet zich gelden als een aantrekkelijke en evenwichtige berline. Zijn nieuwe voorpartij en zijn nieuwe schild, waarin de codes van het merk zijn geïntegreerd, zorgen voor gestalte, robuustheid en een brede bast. De nieuwe grille en de verchroomde chevrons strekken zich uit en smelten weg in de koplampen. Deze volledig hertekende koplampen zijn groter en zijn elk voorzien van twee verchroomde kegels voor een modernere look. Deze continuïteit tussen de grille en de koplampen voedt de perceptie van een brede auto. Die indruk wordt nog versterkt onderaan het schild met een horizontale luchtinlaat die tot aan de nieuwe mistkoplampen reikt. Tot slot geeft een nieuwe led-lichtsignatuur het geheel de toets van Citroën. 

520x293_2.jpg


Binnenin is het dashboard voorzien van een decoratieve band, die verschilt naargelang het afwerkingsniveau. Alle materialen werden gekozen voor meer elegantie, robuustheid en onderhoudsgemak. Het dashboard evolueert zodat de nieuwe 7" touchscreen goed tot zijn recht komt. Deze laatste is voorzien van de nieuwste rijhulptechnologieën om de ervaring van de bestuurder en van zijn passagiers te maximaliseren. 

520x293_3.jpg


De nieuwe CITROËN C-ELYSÉE zal in het eerste kwartaal van 2017 te koop worden aangeboden in twee nieuwe carrosseriekleuren, Lazuli Blauw en Staal Grijs, voor een modernere en elegantere look.

Top