COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden
C5AirCrossPHEV_DSK_747x400

NIEUWE SUV CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID CONCEPT

Op de Autosalon van Parijs zorgt Citroën voor sensatie met de onthulling van Nieuwe SUV C5 Aircross Hybrid Concept, een voorbode van de plug-in hybride uitvoering van Nieuwe SUV C5 Aircross die begin 2020 op de markt komt.

 

Als eerste plug-in hybride van Citroën vormt deze concept car het eerste tastbare resultaat van het "Low Emission Vehicle"-offensief waarmee het merk vanaf 2020 elk jaar één nieuwe LEV aan het gamma wil toevoegen, met het doel om vanaf 2025 elk model van het gamma met elektrische aandrijving te kunnen leveren. Omdat het merk zich laat inspireren door zijn klanten, zal het in elk segment en op alle markten waar het merk actief is vertegenwoordigd zijn met een veelzijdig aanbod van elektrische mobiliteit dat het meest aansluit op de gebruikswensen van een grote groep klanten. De hoogwaardige PHEV-technologie van Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross Hybrid Concept positioneert Nieuwe Citroën C5 Aircross nog sterker als topmodel van het merk en voegt een nieuwe dimensie toe aan het Citroën Advanced Comfort®-programma, met als belangrijkste troeven:
- Een nieuwe beleving van het Citroën-comfort dankzij de vloeiende, soepele en stille elektrische rijmodus (ZEV), die het toonaangevende comfort van Nieuwe SUV C5 Aircross nog sterker accentueert.
- Zorgeloze elektrische mobiliteit met een actieradius van 50 km in de ZEV-modus (veelal voldoende voor dagelijkse ritten) en dankzij de verbrandingsmotor de mogelijkheid om ontspannen langere trajecten af te leggen, dit alles met minimale totale gebruikskosten.
- Rijplezier dankzij de combinatie van de 180 pk PureTech-benzinemotor en een elektromotor met een vermogen van 80 kW en een direct beschikbaar koppel, beide gekoppeld aan de automatische transmissie e-EAT8 en goed voor een totaal vermogen van 225 pk.
- Hoogwaardige technologie voor een optimaal gebruiksgemak: automatische regeling van de rijmodi, gemakkelijk opladen, intuïtief te bedienen schermen, geen concessies voor wat betreft de flexibiliteit van het interieur.

Maak kennis met NIEUWE SUV CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID CONCEPT:           
- Film van de Reveal: https://youtu.be/B_-UHV1JYMw

Top