Verwijzing in seconden
nouveau_C4_aircross

Nieuwe concept car CITROËN Aircross

De uitnodiging tot reizen volgens CITROËN

 • EEN UNIEKE PERSOONLIJKHEID: een bijzondere SUV  met een sterke identiteit en een uitgesproken optimistische geest.
 • SUPER COMFORT, MEER ENERGIE: een modern en licht interieur, fris en functioneel, dat zorgt voor het welzijn van lichaam en geest en de bestuurder de weg anders laat beleven.
   
 • TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE VOOR ONTSPANNEN MOBILITEIT, dankzij de digitale verbinding in de SUV, met uitzonderlijke grafische interfaces en uitgerust met de Hybrid Plug-In-technologie. 

Net nu CITROËN zijn 50 miljoenste verkochte auto viert sinds zijn oprichting 95 jaar geleden, onthult het Merk een nieuwe, originele, creatieve en gedurfde concept car. CITROËN bevestigt hiermee de positionering op verschillende vlakken: 

 • INTERNATIONAAL: CITROEN AIRCROSS illustreert de internationale ambities van het Merk door zijn positionering, die begon met de C4 Cactus, door te voeren op een silhouet met wereldwijde allures.
   
 • ANDERS: CITROËN AIRCROSS schudt de codes door elkaar, maar behoudt oog voor de onmisbare elementen van het SUV-segment. Het design gecombineerd met de stijl van het interieur zorgen voor een moderne look en een unieke sfeer, product- en stijlkenmerken die ook terug te vinden zijn bij de C4 Cactus. CITROËN bevestigt hiermee zijn identiteit, ongeacht het segment.

Het concept CITROËN AIRCROSS is een vervolg op de C4 Cactus:

UNIEK:  met de combinatie van kracht en positieve energie is de CITROËN AIRCROSS 

 • Een unieke, pure en optimistische persoonlijkheid, dankzij een evenwicht van het horizontaal uitgewerkte silhouet, ondersteund door vloeiende en organische volumes met sterke grafische elementen, zoals de Alloy Bump en de Air Signs. Dit alles wordt versterkt door het rood-oranje exterieur, een kleur die symbool staat voor energie en sereniteit, en vernieuwende materialen, die verwijzen naar kracht;
 • Een functioneel & aerodynamisch design.

Een UITNODIGING TOT REIZEN in een cabine die onmiddellijk een gevoel van COMFORT en ENERGIE OPWEKT. Aan boord van de concept car CITROËN AIRCROSS staat alles in het teken van welzijn voor lichaam en geest. Naast het fysieke comfort dankzij de brede en ruime zetels, wordt deze indruk nog versterkt door warme materialen en de combinatie van lichte tinten en verfrissende kleuren. De strakke lijnen die dwars werden uitgewerkt suggereren ruimte, terwijl royale geometrische vormen structuur geven aan het ongedwongen interieur. Het reizen staat bij de CITROËN AIRCROSS centraal met opbergruimten en de mogelijkheid tot het vastgespen van bagage in een fris en modern interieur dat uitnodigt om samen op een andere manier op pad te gaan.

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE voor gebruiksgemak met voor ieder de mogelijkheid om te kiezen tussen delen of individualisme. CITROËN AIRCROSS beschikt namelijk over twee HD-schermen van 12'', waarvan één mobiel om te delen met de passagier.  Bovendien is elke zetel voorzien van luidsprekers en microfoons om uitwisselingen tussen de reizigers te vergemakkelijken.  De technologische intelligentie komt ook tot uiting in de keuze van een Hybride Plug-In motor die efficiëntie en sterke prestaties perfect doet samengaan. Technologie voor een ontspannen mobiliteit, een nieuwe ervaring van het leven aan boord. 

De CITROËN AIRCROSS beleeft zijn wereldpremière op de Shanghai Motor Show, een zeer symbolische keuze gezien het belang van de Chinese markt voor CITROËN (25% van de omzet en de grootste markt voor het merk).

 

Top